احسنت جناب جاوید
من هر چی سعی میکنم از این پست ها ندم نمیشه. مثل اینکه ولکن قضیه نمیشن.
جناب مستر عزیز که با ساخت اون فیلمها همه رو مشتاق و شیفته خودتون کردید البته اگه خودتون باشید. من همه حرفاتو قبول میکنم هر چند نمیشه قبول کرد(چون از این پستها زیاد اومده و رفته-- استاد تفکیک و اتابک و گنج یاب هاب مخوف و ناپیدا و غیره که یادمون نرفته)
اما یه گلایه اساسی از شما دارم:
شمایی که بنا به گفته ها اپراتور فیلمهای آموزشی بودید چرا نیومدید خیل عظیم بچه ها رو بازم راهنمایی کنید؟
زمانی که تقریبا همه آه و ناله میکردن و احتیاج به کمک داشتن و دلسرد شده بودن چرا نیومدید بازم از این کیلپها بزارید؟ کلیپ هم پیشکش چرا نیومدید امثال مارو راهنمایی کنید.
نکنه داشتید به ریش ما میخندیدی یا اینکه منتظر بودی ما همه بدبختیهارو متحمل بشیم و همه راهکارهارو بیابیم بعد بپری وسط و بفرمایی فلان وفلان و
آخرشم مدرکتو به رخ بکشی؟
دوست عزیز بهتره یه کم با فکر و عقل پست بدی که ما مجبور نشیم از این جوابیه ها بنویسیم. بنده هم مدرک مهندسی نرم افزار دارم و سابقه 8 سال برنامه نویسی حرفه ای دات نت و پایگاه داده تو شرکتهای مختلف ایران دارم اما با وجود اینهمه مدرک و سابقه برنامه نویسی متاسفانه تو ردیاب زنی باز خطا میزنم و هنوز مونده که بیشتر کار کنم.
البته شاید دانشگاههایی که توش تحصیل کردیم فرق دارن و همین موجب تفاوت آنتن زنی ماها شده!!!
اما از اینها که بگذریم و مبنا رو این قرار بدیم که شما درست میگید و مشغله کاری زیاد دارید واقعا شبی یک پست نمیتونستی بدی و راهنمایی کنی؟
الان که همه رفتن اومدی؟
پس لطف کنید پز اولین اپراتور ردیاب رو به رخ ما نکشید که بسیار صحبت نابجاییه و من هنوزم نفهمیدم چرا این سخن رو پیش کشیدی. یعنی اولین اپراتور بودن شرطه؟
خوب خیلی حیف شد که ما در صف اپراتوران در رده های میانی قرار داشتیم و این سعادت نصیب ما نشد.
بازم اینا به کنار:
دوست نازنین ؛ اولین اپراتور ردیاب عزیز
اینکه میفرمایی کاسه نقره تست رو زدی که دردی رو دوا نمیکنه لطف کنید راهکار بدید همه بتونن استفاده کنند. الان با این پست شما چه تحولی در ردیابی حاصل شد؟
بچه ها الان میدونید چکار کنید که دیگه خطا نزنید؟........
اگه اینطوره جای بسی خوشحالیه و انتظار میره که جناب مستر عزیز رشته کلام رو در دست بگیره و همه در سکوت مطلق و گوش به فرمان ایشون.
منتظر روزهای خوش با رهبری جناب مستر میمونیم.
روز خوش و ایام به کام.