انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:08am

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 122 , 123 , 124 , 125 , 126 , 127 , 128 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
استاد
استاد

keyhanjam نوشته است:
keyhanjam نوشته است:
منم جا داره از اقا سعید بابت این طرح ازش تشکر کنم
من چند شب پیش رفتم جای واسه ردیابی که با ۳۵ خالی با فرکانس ۱۶۵.۳ من رو حدود ۵۰ متر کشوند و بعد از انجام تستها نقره و طلا و مفرق شد یک تن و برنج ۲۵۰ کیلو و حجم فضای خالی شد ۳&۳ که بعد از وصل کردن مکمل با پراب شد یک کانال به عرض یک متر که میرفت به سمت تپه
به نظر من اون وزنها و اون حجم بخاطر تجمع گازی بود که در اونجا بود و من رو کشوند
درضمن با ۳۵ متراژ شد ۴ متر و با مکمل شد ۶ متر

اقا جاوید میشه بفرمایید و نظرت در مورد اینکه چرا اینجای که من گرفتم با ۳۵ با حجم یک اتاق گرفت با اینکه اونجا کانال بود؟
من تو کانال زدن خیلی واردم و به صورت در جا هم میتونم ردیابی کنم بدون اینکه راه برم مسیر رو میدم و بگم این کانال از کجا به کجا میره حتی اقا جعفر کارم رو دیده,ولی خداییش اینجا که رفتم واسم سواله که چرا کانال رو اتاق گرفتم
اونجا رو حفاری نکردیم ولی مطمعنم به کانال بودنش

درود بر شما
شما باید روی یک هدف زیر خاک که مطمعن هستید چند سالی زیر خاک مونده تست کنید و ببینید که ردیاب چه رفتاری با این هدف داره و برای شما چه جور جواب میده بعضی توی نقطه کردن مشکل دارند پس توی عمق زنی هم مشکل دارند پس توی تفکیک هم مشکل دارند بعضی ها فقط فلز را میتونن بزنن بعضیها مثل شما کانال یابی خوبی دارند بعضیها استخوان یاب یا اب یاب و یا سلیس یاب خوبی هستند
در کل شما بهتر هست 35 را با پراپ در خاک همیشه استفاده کنید چون دیگه تابع مگنت بدن شما نیست و تقریبا فرکانس همون هدفی را که انتخاب کردید انتنها بهش عکس العمل نشون میدهند
متاسفانه همه ما در ردیابی می لنگیم و فقط تمرین و تجربه میتونه ما را در این راه کمک کنه
اگه حذف کننده را درست ساخته باشید مطمعنا نباید با فرکانسه یک فلز فلزی دیگه یا هدفی دیگه را بزنید حالا بازم کار ردیابی هست و هزار عامل ناشناخته دیگه ممکنه برای گرفتن خطا وجود داشته باشه ولی ردیاب موبایلی بسیاری از خطاها را میتونه حذف کنه

یکشنبه 25 آبان1393 - 3:26pm

master نوشته است:
باسلام و درود بر همه ی کار بران محترم
اینجانب با توجه به تکمیل شدن مکمل ردیاب تجربه ای کسب کردم که شاید به کمک دوستان بیاد .
چند روز قبل خدمت یک مجموعه از انسانهای کاربلد و مهم بودم . این مجموعه در باغ دوهزار متری خود جام نقره ای که بسیار قدمت داشت برای تست دستگاهای مختلف دفن کرده بودند .
بنده ابتدا دستگاه را بدون مکمل روشن کردم . مکانی رو قیچی کردم با وزن نجومی یک تن .
که برای خودم هم جای سوال داشت . با واکنش بسیار تلخ مجموعه مواجه شدم که عنوان کردن اینجا مکان مورد نظر ما نیست .
بنده سپس مکمل را روشن کردم . به محض روشن کردن دستگاه داستان عوض شد .
ظرف کمتر از یک دقیقه مکانی را با فاصله 6 متری از نقطه اول قیچی کردم با وزن نیم کیلو و عمق یک متر .
سر جا ایستادم و اعلام کردم مکان دقیق شما اینجاست .
همه شروع به دست زدن کردن و اعلام کردن که هم مکان هم وزن هم عمق درسته .
کار به بقیه اتفاقات ندارم .
فقط خواستم بگم که مکمل فوق العاده هست .
و خیلی خوشحال هستم چون اعتقاد دارم که هر لحظه امکان موفقیت هست .
با تشکر از آقا حمید . آقا مجتبی . و البته در مورد مکمل از آقا سعید کمال تشکر را دارم .

دوست عزیز سلام دتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1- روش عمق گیری شما به چه صورت است؟ خواهشا دقیق بگید
2- فرکانس نقره را چند زدی؟ اگه فرکانس الماس هم داشتید خواهشا بگین
با تشکر

یکشنبه 25 آبان1393 - 3:45pm

سلام به برادر بزرگوار
برای عمق گیری وقتی روی هدف هستی و آنتنها هم قیچی کرده خیلی خیلی آروم عقبی بر میگردی فاصله بین جایی که آنتنها از هم باز شد و مکان اصلی رو اندازه میگیری و یک متر هم کم میکنی
مثلا اگه در 4 متری نقطه اصلی آنتنها از هم باز شد عمق کارت 3 متر هستش
از اینکه دیر جواب میدم شرمنده .
مشغله کاری زیاد دارم
بدرود

دوشنبه 25 آبان1393 - 1:15am

جاوید نوشته است:
master نوشته است:
باسلام و درود بر همه ی کار بران محترم
اینجانب با توجه به تکمیل شدن مکمل ردیاب تجربه ای کسب کردم که شاید به کمک دوستان بیاد .
چند روز قبل خدمت یک مجموعه از انسانهای کاربلد و مهم بودم . این مجموعه در باغ دوهزار متری خود جام نقره ای که بسیار قدمت داشت برای تست دستگاهای مختلف دفن کرده بودند .
بنده ابتدا دستگاه را بدون مکمل روشن کردم . مکانی رو قیچی کردم با وزن نجومی یک تن .
که برای خودم هم جای سوال داشت . با واکنش بسیار تلخ مجموعه مواجه شدم که عنوان کردن اینجا مکان مورد نظر ما نیست .
بنده سپس مکمل را روشن کردم . به محض روشن کردن دستگاه داستان عوض شد .
ظرف کمتر از یک دقیقه مکانی را با فاصله 6 متری از نقطه اول قیچی کردم با وزن نیم کیلو و عمق یک متر .
سر جا ایستادم و اعلام کردم مکان دقیق شما اینجاست .
همه شروع به دست زدن کردن و اعلام کردن که هم مکان هم وزن هم عمق درسته .
کار به بقیه اتفاقات ندارم .
فقط خواستم بگم که مکمل فوق العاده هست .
و خیلی خوشحال هستم چون اعتقاد دارم که هر لحظه امکان موفقیت هست .
با تشکر از آقا حمید . آقا مجتبی . و البته در مورد مکمل از آقا سعید کمال تشکر را دارم .

درود بر شما
دوست من اکثر کسانی که حفاری بی مورد با 35 دارند مثل شما فقط تمیتونن نقطه دقیق را بزنند یا به حسابی دیگه یه تست ساده با اهداق زیر خاک نکردند که چم و خم کار دستشون بیاد که 35 برای اونها نقطه را میزنه یا زاویه 45 درجه را یا زاویه های دیگه را
ردیابی یک هنر هست که باید خصوصیات بدنی خاصی داشته باشید ردیابی کار هر کس نیست .هدفی که شما زده اید با 35 به گفته خودتون 1 متر عمق داشته و شما 6 متر اونطرف تر قیچی داشتید پس باید بگم که شما مرکز هدف را روی خروجی یون در زاویه 80 یا70 درجه داشتید پس حساب کار دستتون بیاد که 35 همیشه برای شما اینجوری نقطه را نشون میده البته مرکز برای فلز جدید و قدیم هم با همدیگه فرق دارند که باز هم باید تست کنید که بدن شما چه جوری جواب میده

سلام به جاوید
بنده دنبال اثبات خود نیستم و در شان خودم کل کل کردن رو نمیبینم
من احترام خاصی به آقا حمید و آقا مجتبی و خود 35 قائل هستم
اما نمیشه خودمونو گول زد . این ردیاب با تمام خصوصیات منحصر به فردی که داره مسلما خطاهایی هم داره . برای رفع این خطاها باید همه تلاش کرد و راهکار بدیم .
شما از کجا میدونین که من اپراتور تازه کارم ؟
در زمینی این اتفاق افتاده که نقطه اول دارای آلودگی زیادی بوده بخاطر همین دنبال آلودگی رفته و هدف اصلی رو ندید گرفته
مشکل همه بچه ها همینه
باید آلودگی حذف بشه
وقتی آلودگی حذف شد حالا هرکسی میتونه نقطه کنه
بنده فوق لیسانس رایانه هستم و با افتخار میگم که اولین اپراتور این ردیاب بوده و خیلی به این دستگاه اعتقاد دارم .
شما هم زحمات زیادی کشیدید . خیلی ممنون . اما برای بهتر بودن باید به بهترین ها فرصت سخن گفتن داد. .

دوشنبه 25 آبان1393 - 1:30am
استاد
استاد

نقل قول:
سلام به جاوید
بنده دنبال اثبات خود نیستم و در شان خودم کل کل کردن رو نمیبینم
من احترام خاصی به آقا حمید و آقا مجتبی و خود 35 قائل هستم
اما نمیشه خودمونو گول زد . این ردیاب با تمام خصوصیات منحصر به فردی که داره مسلما خطاهایی هم داره . برای رفع این خطاها باید همه تلاش کرد و راهکار بدیم .
شما از کجا میدونین که من اپراتور تازه کارم ؟
در زمینی این اتفاق افتاده که نقطه اول دارای آلودگی زیادی بوده بخاطر همین دنبال آلودگی رفته و هدف اصلی رو ندید گرفته
مشکل همه بچه ها همینه
باید آلودگی حذف بشه
وقتی آلودگی حذف شد حالا هرکسی میتونه نقطه کنه
بنده فوق لیسانس رایانه هستم و با افتخار میگم که اولین اپراتور این ردیاب بوده و خیلی به این دستگاه اعتقاد دارم .
شما هم زحمات زیادی کشیدید . خیلی ممنون . اما برای بهتر بودن باید به بهترین ها فرصت سخن گفتن داد. .

درود بر استاد خودمون
پیشاپیش از بابت پستی که موجب رنجش شما شده عذر خواهی میکنم و اگه شما کل کل کردن را نمی پسندید ما نه وقت اون را داریم نه اعصاب کل کل کردن را و نه زورمون میرسه که با انگشت دیوار بتونی را سوراخ کنیم
ولی استاد در ردیابی نیم کیلو فلز با هاله ای که ظرف این مدت زیر خاک و در عمق یک متر بوجود اورده هیچ الودگی با این قدرت وجود نداره که بخواد ردیاب را به خطا بیندازد و ردیاب را بتونه به طرف خودش بکشونه البته اگه فرکانس با مگنت بدنت بدست اومده باشه نتیجه عملی و تجربی همچنین هدفی را داشتم و هنوز همون هدف وجود داره که با گلدهای ردیاب به وزن 10 تن میرسه ولی با فرکانس دستی که مطابق با مگنت بدنم گیر اوردم به راحتی هر چی تمام تر میتونه این هدف را حتی بدون استفاده از یک وزن انگشتر رد داد پس ردیاب زن ابتدا باید فرکانس خوب برای جستجوی اهداف داشته باشه که گویا شما در این مورد از داشتن فرکانس خوب بی بهره هستید
در ضمن ما کجای پستی که زدیم حرفی از تازه وارد بودن یا کهنه کار بودن شما یا دیگران زدیم مگه اپراتور کهنه کار دیگه همه خطاهای مجهول ردیابی را میدونه و فقط اپراتور مبتدی با این خطاها مشکل دارن . با این اوضاع قراش میش ردیاب و خطاها فکر نکنم کسی باشه که به صراحت بتونه بگه من خطایی در ردیابی ندارم

شما هم که اولین بار با 35 کار کردید و با اون ابتدا اشنا شدید یه کم لطفی کردید که در ابتدا نیومدید به سایت
حالا هم که در اخر اومدید گله دارید که برای بهتر بودن باید به بهترین ها فرصت سخن گفتن داد ما که تا الان حدود 15 ماه فرصت دادیم و شما تازه یادتون افتاده که بیایید و سخن بگید وقتی که استاد اریا و حمزه و کانی تقریبا دیگه نیستند و مدیر مهدی که به صراحت میتونم بگم اولین ردیاب زن سایت هیچ فعالیتی نداره لابد دلیلی هم برای این کار داره و بعدش اقامجتبی هست شاید ماهی یه بار بیاد و خودی نشون بده که ما هم هستیم

از نظر من 35 هیچ خطایی نداره این مدت که همه جون کندیم و عرق ریختیم داشتیم روش اصولی ردیابی را داشتیم بهینه میکردیم که مطمعنم هیچ سایتی توی دنیا اینقدر به اموزش مسایل ردیابی نپرداخته یاد میگرفتیم که 35 چه تواناییهای دارد و ازمایش و خطاهای فراوانی همه دوستان انجام دادند و نتیجه اون همه تلاش این شد که هر کس فرکانس مگنت با بدن خودش باید داشته باشه که تنها روش بدست اومده هم این هست که چند گرم فلز مورد نظر روی 1 یا دو کیلو اهن ربا بزاری و فرکانسی را پیدا کنی که بالاتر از وزن خود فلز نباشه که این فرکانس بدست اومده فقط در متراز کم و فقط برای تفکیک و وزن واقعی فلز کارایی داره و برای ردیابی منطقه باید از فرکانسهای دیگه استفاده کرد. استفاده از طرح سعید تقریبا عمومیت داره ولی باز هم کسانی پیدا میشوند که این طرح هم به اونها جواب نخواهد داد
استاد من مدرک اول و پنچم ابتدای یا لیسانس و دکترا ربطی به ردیابی نداره وگرنه تقریبا همه بچه های این سایت یا دیپلم هستند یا لیسانس. استاد دانشگاه هم داریم اینجا.پس اگه به نظر شما مدرک بالا نشانه ردیاب زن خوب هست همه بچه های سایت دیگه هیچ مشکلی نباید با مقوله ردیابی داشته باشند

دوشنبه 26 آبان1393 - 7:48am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

احسنت جناب جاوید
من هر چی سعی میکنم از این پست ها ندم نمیشه. مثل اینکه ولکن قضیه نمیشن.

جناب مستر عزیز که با ساخت اون فیلمها همه رو مشتاق و شیفته خودتون کردید البته اگه خودتون باشید. من همه حرفاتو قبول میکنم هر چند نمیشه قبول کرد(چون از این پستها زیاد اومده و رفته-- استاد تفکیک و اتابک و گنج یاب هاب مخوف و ناپیدا و غیره که یادمون نرفته)

اما یه گلایه اساسی از شما دارم:
شمایی که بنا به گفته ها اپراتور فیلمهای آموزشی بودید چرا نیومدید خیل عظیم بچه ها رو بازم راهنمایی کنید؟
زمانی که تقریبا همه آه و ناله میکردن و احتیاج به کمک داشتن و دلسرد شده بودن چرا نیومدید بازم از این کیلپها بزارید؟ کلیپ هم پیشکش چرا نیومدید امثال مارو راهنمایی کنید.

نکنه داشتید به ریش ما میخندیدی یا اینکه منتظر بودی ما همه بدبختیهارو متحمل بشیم و همه راهکارهارو بیابیم بعد بپری وسط و بفرمایی فلان وفلان و
آخرشم مدرکتو به رخ بکشی؟

دوست عزیز بهتره یه کم با فکر و عقل پست بدی که ما مجبور نشیم از این جوابیه ها بنویسیم. بنده هم مدرک مهندسی نرم افزار دارم و سابقه 8 سال برنامه نویسی حرفه ای دات نت و پایگاه داده تو شرکتهای مختلف ایران دارم اما با وجود اینهمه مدرک و سابقه برنامه نویسی متاسفانه تو ردیاب زنی باز خطا میزنم و هنوز مونده که بیشتر کار کنم.
البته شاید دانشگاههایی که توش تحصیل کردیم فرق دارن و همین موجب تفاوت آنتن زنی ماها شده!!!

اما از اینها که بگذریم و مبنا رو این قرار بدیم که شما درست میگید و مشغله کاری زیاد دارید واقعا شبی یک پست نمیتونستی بدی و راهنمایی کنی؟
الان که همه رفتن اومدی؟

پس لطف کنید پز اولین اپراتور ردیاب رو به رخ ما نکشید که بسیار صحبت نابجاییه و من هنوزم نفهمیدم چرا این سخن رو پیش کشیدی. یعنی اولین اپراتور بودن شرطه؟
خوب خیلی حیف شد که ما در صف اپراتوران در رده های میانی قرار داشتیم و این سعادت نصیب ما نشد.

بازم اینا به کنار:
دوست نازنین ؛ اولین اپراتور ردیاب عزیز
اینکه میفرمایی کاسه نقره تست رو زدی که دردی رو دوا نمیکنه لطف کنید راهکار بدید همه بتونن استفاده کنند. الان با این پست شما چه تحولی در ردیابی حاصل شد؟
بچه ها الان میدونید چکار کنید که دیگه خطا نزنید؟........
اگه اینطوره جای بسی خوشحالیه و انتظار میره که جناب مستر عزیز رشته کلام رو در دست بگیره و همه در سکوت مطلق و گوش به فرمان ایشون.

منتظر روزهای خوش با رهبری جناب مستر میمونیم.
روز خوش و ایام به کام. @};-

دوشنبه 26 آبان1393 - 9:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام. در مورد تستها اگه بخواییم تستی رو ملاک قرار بدیم بهتره که تستهایی که اقا ارش انجام دادن رو در نظر بگیریم. چون تستهایی که اقا ارش انجام دادن رو جنس واقعی و با عمر زیاد زیر خاک بوده.
تو این تستی هم که اقای مستر انجام دادن چیز جدیدی گفته نشده.
اگه امپلی و ترانس به موبایل درست وصل بشه و موج درستی تو خروجی ترانس داشته باشیم مطمین باشید همین نتیجه رو همه دوستان که میتونن با 35کار کنن ،بهش میرسن.

دوشنبه 26 آبان1393 - 10:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دلا ! تا کی در این زندان ، فریب این و آن بینی
یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی

دوشنبه 26 آبان1393 - 11:55am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
هر فرکانسی که اساتید ارجمند اعلام کردند ، دوستان باید یک عدد یا دو عدد بالاتر یا پائین ترش رو تست کنن تا شاید فاین مورد نظر با بدن خودشون و حساس ترین فرکانس رو بدست بیارن

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 26 آبان1393 - 1:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان ممکنه بفرمایند کدوم آی سی و ترانس دقیق تر از همه خروجی میده؟ با سپاس

دوشنبه 26 آبان1393 - 3:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 122 , 123 , 124 , 125 , 126 , 127 , 128 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 143 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure