انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 4:21am

پاسخ به موضوع  [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 124 , 125 , 126 , 127 , 128 , 129 , 130 ... 193  بعدی
 مکمل ردیاب fpl-35 , fpl-22 حذف بیشتر خطاها 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
آقای کانی ، مشکل شما من کاملا میدونم از چی هست ، لطفاً سعی کنید بعنوان مدیر ارزش های خودوتون رو حفظ کنید و اگر توانش رو ندارید از این پست کناره گیری کنید ، مشکل شما با سازندگان و تشویق کنندگان خرید و فروش این ردیاب هست بعلت خطاهای زیاد ردیاب 22 و 35 خوب مرد مردونه اعلام کن کسی که شمارو نمیکشه ، چرا نظم ادبی انجمن رو بهم میزنی مرد حسابی ، من که نباید این حرف رو بزنم دیگه برای همه ثابت شده که ردیاب و ردیابی پر از خطا هست به خاطر دنیای عجیب و فرکانسهای مواد داخل خاک ، خوب همه زحمت کشیدید به خاطر از بردن خطاهای ردیابی انشاا.. خدا اجر زحمات کسانی که زحمت کشیدن رو بده ! مدیر وظیفه حفظ جو انجمن رو داره و بنده فکر نمیکنم کار بی ربطی کرده باشم ، شما هم مردونه حرفهای خودت رو بزن نه حمید و نه مجتبی گردن شمارو که نمیتونن بزنن ! از چی میترسی آقا ، باید درک کنید که ردیابی همینه تازه این روش نرم افزار سینوسی توسط آقا سعید یکی از جویندگان باهوش حذف خطا به این روش بدست اومده ، چرا ؟ چون ایشون فکرشون رو بیشتر و بهتر از خیلی ها بکار گرفت و به این نتیجه خوب رسیدن و برای همه به اشتراک گذاشتن ، هنوز هم با این سیستم حذف کننده جدید هم باز هم خطا در اعماق خاک خابیده که اپراتورهای ردیابی رو گمراه میکنه ، این رو باید باور کنید آقایون و ناکامی های خودتون رو به رخ دیگران نندازید ، خدا باید نظر کنه

بسیار خوب
کنار میکشم اما شما هم مرد و مردونه دست از تبلیغ و تشویق الکی بردارید.
جالبه جنابعالی اقرار میکنی به خطاهای بسیار زیاد ردیاب اما باز اونو تبلیغ میکنی. چرا به جای اینکارا درصدد رفع مشکل بر نمیایید؟

چند ماهه من دارم داد میزنم بیایید کمک ؛ داد میزنم بیایید همکاری ؛ کو؟ کی اومد جلو؟ الان که سعید مکمل گذاشته باز پریدید این وسط که بله این خوبه و فلان ؟ اونموقع که من دعوت به همکاری میکردم کجا بودید؟
چرا هیچکس هیچ کاری نکرد؟ چرا سکوت کردید؟ یه فرکانس ناقابل هم نگرفتید.

بله من مشکل دارم. با تبلیغ الکی مشکل دارم. هر بار یکی از راه میرسه با یه پست میگه من بار زدم و قربون صدقه ردیاب میره. دیگه تا کی دروغ ؟
در ضمن من نفهمیدم گفتن این واقعیتها چه ربطی به عدم توانایی من در مدیریت داره؟

اگه با سکوت و کناره گیری من مشکل ردیاب و ردیابی حل میشه من کنار میکشم. این گوی و این میدان
فقط انتظار دارم که بچه هارو راهنمایی کنید و راهکارهای درست ارائه بدید و اونارو به موفقیت نزدیک کنید.

سه شنبه 27 آبان1393 - 6:55pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

خوب كاني عزيز دوست من
بهتره يكم استراحت كني چون بهش نياز داري.در مورد ردياب هم بايد بگم هر كي تا اخرش بره و تلاش كنه موفق ميشه و هر كي نااميد بشه حقش برد نيست YMWHISTLE
تمام نكات گفته شده فقط دوستان بيان و تجربه هاشون رو قرار بدن تا ما هم بتونيم مشكل رو ريشه يابي كنيم و راهكاري براش پيدا كنيم.من از هيچ كدوم از دوستان انتظار ندارم برن فركانس بگيرن يا بيان يه چيز جديد كشف كنن فقط بيان اگه رفتن حفاري تجربيات خودشون رو بگن تا مشكلات شناسايي بشن و ما هم بتونيم با دونستن مشكل بريم حلش كنيم.
در مورد مكمل هم بنده منتظر هستم بارندگي هاي اخير اذربايجان تموم بشه و بصورت كامل تستشون كنم و نتايج رو قرار بدم.فقط دوستان بدونن من شايد بالاي 50 بار حفاري داشتم و هيچ وقت هم نااميد نشدم و ادامه دادم و تا حد بسيار زيادي هم به چيزي كه مي خواستم رسيدم.هيچ رازي براي زدن بار وجود نداره و فقط تلاش و نااميد نشدن كليد موفقيت كسي هست كه مرد جنگ و پيروزي باشه.
از دوستان جديد كه نيرو و انگيزه ي زيادي دارن هم مي خوام بيان و تجربيات خودشون رو بدون ترس از اينكه اساتيد و مديران بهشون گير بدن بگن تا من و ساير دوستان كمكشون كنيم.موفق باشيد

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 27 آبان1393 - 7:36pm

باسلام خدمت برادرواستادارجمندم اقاجاوید

داداش پس از قیچی نقطه با35وحذف کننده که بصورت سیار همراه اپراتور باشه .حال اگه بخوایم برای اطمینان هم35هم مکمل را بزمین پراب کنیم.بهترین فاصله بین مکمل و35 که پراب شده اند چقدر بایدباشه؟از نقطه قیچی چقدرباید فاصله داشته باشن؟واپراتور چه مسافتی میتونه از35درحالت پراب فاصله بگیره؟

سه شنبه 27 آبان1393 - 9:37pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
چند تا سوال داشتم لطفا اساتيد راهنمايي كنن.
1- آيا استفاده همزمان از دستگاه 22 و 35 به اينصورت كه 22 رو با پراب به زمين وصل كنيم و با 35 رديابي كنيم در حذف خطاها كمك ميكنه؟
2- نوع موج ارسالي 22 و 35 چيه و آيا يكسان هستن؟
3- براي حذف خطاها حتما بايد موجها متفاوت باشن؟يا با 2تا موج مثلا مربعي يا 2 تا موج سينوسي هم ميشه كار كرد؟
كليه سوالاي بالا بدون استفاده از حذف كننده وترانس هستش.
ياحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 27 آبان1393 - 10:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bina نوشته است:
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم لطفا اساتيد راهنمايي كنن.
1- آيا استفاده همزمان از دستگاه 22 و 35 به اينصورت كه 22 رو با پراب به زمين وصل كنيم و با 35 رديابي كنيم در حذف خطاها كمك ميكنه؟
2- نوع موج ارسالي 22 و 35 چيه و آيا يكسان هستن؟
3- براي حذف خطاها حتما بايد موجها متفاوت باشن؟يا با 2تا موج مثلا مربعي يا 2 تا موج سينوسي هم ميشه كار كرد؟
كليه سوالاي بالا بدون استفاده از حذف كننده وترانس هستش.
ياحق

سلام. 22و 35هر دو مربعی هستن. برای حذف خطا باید دو موج متفاوت ارسال بشه.

سه شنبه 27 آبان1393 - 10:26pm
مدیر کل
مدیر کل

hamze2000 نوشته است:
خوب كاني عزيز دوست من
بهتره يكم استراحت كني چون بهش نياز داري.در مورد ردياب هم بايد بگم هر كي تا اخرش بره و تلاش كنه موفق ميشه و هر كي نااميد بشه حقش برد نيست YMWHISTLE
تمام نكات گفته شده فقط دوستان بيان و تجربه هاشون رو قرار بدن تا ما هم بتونيم مشكل رو ريشه يابي كنيم و راهكاري براش پيدا كنيم.من از هيچ كدوم از دوستان انتظار ندارم برن فركانس بگيرن يا بيان يه چيز جديد كشف كنن فقط بيان اگه رفتن حفاري تجربيات خودشون رو بگن تا مشكلات شناسايي بشن و ما هم بتونيم با دونستن مشكل بريم حلش كنيم.
در مورد مكمل هم بنده منتظر هستم بارندگي هاي اخير اذربايجان تموم بشه و بصورت كامل تستشون كنم و نتايج رو قرار بدم.فقط دوستان بدونن من شايد بالاي 50 بار حفاري داشتم و هيچ وقت هم نااميد نشدم و ادامه دادم و تا حد بسيار زيادي هم به چيزي كه مي خواستم رسيدم.هيچ رازي براي زدن بار وجود نداره و فقط تلاش و نااميد نشدن كليد موفقيت كسي هست كه مرد جنگ و پيروزي باشه.
از دوستان جديد كه نيرو و انگيزه ي زيادي دارن هم مي خوام بيان و تجربيات خودشون رو بدون ترس از اينكه اساتيد و مديران بهشون گير بدن بگن تا من و ساير دوستان كمكشون كنيم.موفق باشيد

نظر استاد رو میپسندم .
این اقای کانی ما هم احساس میکنم دیگه خسته شدن احتیاج به استراحت دارند . دوست من چرا بیخود شلوغش میکنی ردیاب بدون مکمل هم خوب بود مگه ندیدین که کلی بار گرفتن و اعلام کردند موقعی که هدف وجود نداشت بعضی ها مشکل داشتند حالا که با کمک اقا سعید مشکل حل شده به حمدالله و بنده بشخصه خیلیها بخدا زنگ میزنند تشکر میکنن و به هدف زدند حالا شما اینطوری میکنین . من نمیدونم منظور شما چیه یا میای تو فروشگاه یهو میگی هردو دستگاه رو میفروشم و دیگه نمیگی مشکل مالی دارم دو صفحه میشه همه نظر میدن بعد میای میگی جو انجمن رو خراب میکنی یا یهو یه پستهای عجیب غریب میزنی و پشت بند شما میان تحریک میشن . نمونه این پست اقا مهدی خب ایشون از نظر مدیریت جلودار بودند و احترام ایشون لازمه اومده تشویق کرده شما در عوض زدین تو برجکش درست نیست اینکارها لطفا تو رفتار خودتون تجدید نظر کنین . موفق باشید

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

سه شنبه 27 آبان1393 - 11:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام و عرض ادب خدمت همه اساتید و دوستان عزیز:
من خیلی وقته رو یکی دومورد حفاری میکردم نتایج یا تجاربو میگم حتی اگر تکراری باشه:
1:اگر جایی دو هدف باشه چه گاز ناشی از مقدار زیاد سفالو اجردر یک چاه یا واقعا گاز طلا اونجاردیاب بار اول میره رو هدف قویتر.
2:ردیاب در عمق حتی14 متری زمین و حت تو حالت نشسته هم قابلیت نشان دادن مسیر هدف هست اونم چه با حذف کننده چه بدون اون:دوستانی کهب راشون جای سوال هست که ایا در عمق خطا میده یا درست جواب میده بدونن درست کار میکنه و خطایی نمیده برام راجع بهش اثبات ده و تحربه کردم.
3:جایی که من تستهارو انجام میدم جایی هست که داخل خاک مقدار زیادی اجرو/استخوان حیواناتو/سفالهای شکسته هستشو کلا کلی عوامل مزاحم اما با وجود اینا ردیاب همیشه نقاط قویرو برام گرفته بدون توجه به اینها اما یک مورد جالی که جدیدا دارم روش به تنهایی کار میکنم این هست که:
من همیشه با اختلاف عوامل قویرو میگرفتم(چاهایی که ادخلشون =ر هستش از اجرو/استخوانو/خاک)اما اینبار با حذف کننده که چاه در عمق 6 متری زمین هست دقیقا رو چاه قفل کرد که این واقعا عالیه.
4:روی عمق گیری فک نکنم باید زیادی تکیه کرد برای من یکی که هیچوقت درست جواب نداده موردی هم که هست همین مورد چاه هست که روی فرکانسهای:26.69/24/37 و165.3 قیچی میکنه و برام عمق6 متری داده بودو من الان تقریبا در عمق 7 متری هستمو فعلا علایم ادامه داره...
5:موردی جدیدا برام =یش اومده بود که ردیاب برام کلا عمل نمیکرد یعنی انتنها اصلا به هیچی واکنش نداشتنو همش به سمت عقب برمیگشتن که من غکر کردم از ردیاب هستش اما بعدها مشخص شد از من بوده که رفتم والا دوش گرفتم درست شد نمیدونم چرا :D اینو گفتم تا دوستانی که با این مشکل روبرو شدن بدونن که ایراد از ردیاب نیستشو بایک دوش حل میشه.
6:من به گفته همه اساتید احترام میزارم اما برای من یکی رعایت 20 دقیقه روشن بودنو 3 دقیقه خاموشی موردی بوجود نیاورده یعنی رعایت اینکه حتما باید20 دقیقه روشن باشه و 3 دقیقه خاموشی موثر نبوده یعنی میبینید بعضی وقتا ده دقیقه و خاموشی یک دقیقه هم کفایت میکرد.
7:این موردو برای دوستانی میگم که میگند فلز کوچیک تو عمق زیاد یعنی خطا:
من یک طلای یک گرمیرو در عمق 5 متری زمین بدست اوردم.
8:مورد اخر هم اینکه الان دوجارو بازم تو همون مکان زدم و دارم روشون کار میکنم ایشالا نتیجه مشخص شد اعلام میکنم که یکیش همون مورد بالایی هست که گفتم یکی هم عمق4 متری زمین داده که رو اونام کار کنم بگم فقط چون تنهایی دارم کار میکنم شاید یکمی طول بکشه اما فعلا که حذف کننده داداش سعید عالی جواب داده.
در اخرهم از همه اساتید:اولی استادparsiکه مشوق من بودن که این ردبابو تهیه کنم بعدا استاد حمیدو اقامجتبی @};- @};- @};- و استاد کانی و استاد جاویدو استاد حمزه @};- @};- @};- @};- بابت تمامی زحماتشون بینهایت ممنونم چون موفقیتی هم حاصل بشه مدیون زحمات این اساتید و اقا سعید ودیگر دوستانیم @};- با ارزوی موفقیت برای همه دوستان.
ایشالا نتایح کارهم خدمت دوستان اعلام میکنم. @};-

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

سه شنبه 27 آبان1393 - 11:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یک مورد جا مونده بود:
دوستان حتما به نحوه گرفتن انتنا تحوه داشته باشید ببینید برای همه گرفتن انتنا به اون شکلی که تو فیام هست جواب نمیده یکیش خودم هستم یعنی من انتنارو تا بالای شونم نگیرمو سمت سینم خم نکنم اصلا جواب نمیده حتی یک ذره...
برای یکی از دوستان هم فقط وقتی سمت شکمش میگیره یعنی =ایینتر از سینه جواب میده و به صورتیکه من میگیرم اصلا جواب نمیده درنتیجه:
دوستان توی خونه حتما روی کی هدفی که تیو تستها انجام میشه درمورد نحوه گرفتن انتنها هم تست کنن اونجوری که براشون خوب جواب میده به اون شکل اونارو بگیرن و قسم خورده نشده که حتما باید اونجوری که تو فیلم هست بگیرید :D این موردم هم تجربه بود که گفتم موفق باشید @};-

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

چهارشنبه 27 آبان1393 - 12:03am

با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید محترم
از دوستان و مخصوصا جناب سعید تشکر میکنم از بابت این موضوع مهم
من یه سوالی دارم از همتون
بجای گوشیهای اندورید میشه از لب تاب استفاده کرد؟؟
اگه میشه از سعید جان تقاضا دارم یه کمی هم روی این مسئله کار کنند
با تشکر ..........

چهارشنبه 27 آبان1393 - 12:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hooman نوشته است:
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید محترم
از دوستان و مخصوصا جناب سعید تشکر میکنم از بابت این موضوع مهم
من یه سوالی دارم از همتون
بجای گوشیهای اندورید میشه از لب تاب استفاده کرد؟؟
اگه میشه از سعید جان تقاضا دارم یه کمی هم روی این مسئله کار کنند
با تشکر ..........

سلام. بله میشه. از هر دستگاهی که بتونیم از اون موج سینوسی بگیریم میشه استفاده کرد. البته هر چی دقت موج بالاتر باشه بهتره.
لپ تاپ فقط بزرگه و حمل ونقل و کار کردن باهاش سخته.

چهارشنبه 27 آبان1393 - 12:13am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1922 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 124 , 125 , 126 , 127 , 128 , 129 , 130 ... 193  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 170 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure