سلام و عرض ادب خدمت همه اساتید و دوستان عزیز:
من خیلی وقته رو یکی دومورد حفاری میکردم نتایج یا تجاربو میگم حتی اگر تکراری باشه:
1:اگر جایی دو هدف باشه چه گاز ناشی از مقدار زیاد سفالو اجردر یک چاه یا واقعا گاز طلا اونجاردیاب بار اول میره رو هدف قویتر.
2:ردیاب در عمق حتی14 متری زمین و حت تو حالت نشسته هم قابلیت نشان دادن مسیر هدف هست اونم چه با حذف کننده چه بدون اون:دوستانی کهب راشون جای سوال هست که ایا در عمق خطا میده یا درست جواب میده بدونن درست کار میکنه و خطایی نمیده برام راجع بهش اثبات ده و تحربه کردم.
3:جایی که من تستهارو انجام میدم جایی هست که داخل خاک مقدار زیادی اجرو/استخوان حیواناتو/سفالهای شکسته هستشو کلا کلی عوامل مزاحم اما با وجود اینا ردیاب همیشه نقاط قویرو برام گرفته بدون توجه به اینها اما یک مورد جالی که جدیدا دارم روش به تنهایی کار میکنم این هست که:
من همیشه با اختلاف عوامل قویرو میگرفتم(چاهایی که ادخلشون =ر هستش از اجرو/استخوانو/خاک)اما اینبار با حذف کننده که چاه در عمق 6 متری زمین هست دقیقا رو چاه قفل کرد که این واقعا عالیه.
4:روی عمق گیری فک نکنم باید زیادی تکیه کرد برای من یکی که هیچوقت درست جواب نداده موردی هم که هست همین مورد چاه هست که روی فرکانسهای:26.69/24/37 و165.3 قیچی میکنه و برام عمق6 متری داده بودو من الان تقریبا در عمق 7 متری هستمو فعلا علایم ادامه داره...
5:موردی جدیدا برام =یش اومده بود که ردیاب برام کلا عمل نمیکرد یعنی انتنها اصلا به هیچی واکنش نداشتنو همش به سمت عقب برمیگشتن که من غکر کردم از ردیاب هستش اما بعدها مشخص شد از من بوده که رفتم والا دوش گرفتم درست شد نمیدونم چرا
اینو گفتم تا دوستانی که با این مشکل روبرو شدن بدونن که ایراد از ردیاب نیستشو بایک دوش حل میشه.
6:من به گفته همه اساتید احترام میزارم اما برای من یکی رعایت 20 دقیقه روشن بودنو 3 دقیقه خاموشی موردی بوجود نیاورده یعنی رعایت اینکه حتما باید20 دقیقه روشن باشه و 3 دقیقه خاموشی موثر نبوده یعنی میبینید بعضی وقتا ده دقیقه و خاموشی یک دقیقه هم کفایت میکرد.
7:این موردو برای دوستانی میگم که میگند فلز کوچیک تو عمق زیاد یعنی خطا:
من یک طلای یک گرمیرو در عمق 5 متری زمین بدست اوردم.
8:مورد اخر هم اینکه الان دوجارو بازم تو همون مکان زدم و دارم روشون کار میکنم ایشالا نتیجه مشخص شد اعلام میکنم که یکیش همون مورد بالایی هست که گفتم یکی هم عمق4 متری زمین داده که رو اونام کار کنم بگم فقط چون تنهایی دارم کار میکنم شاید یکمی طول بکشه اما فعلا که حذف کننده داداش سعید عالی جواب داده.
در اخرهم از همه اساتید:اولی استادparsiکه مشوق من بودن که این ردبابو تهیه کنم بعدا استاد حمیدو اقامجتبی
و استاد کانی و استاد جاویدو استاد حمزه
بابت تمامی زحماتشون بینهایت ممنونم چون موفقیتی هم حاصل بشه مدیون زحمات این اساتید و اقا سعید ودیگر دوستانیم
با ارزوی موفقیت برای همه دوستان.
ایشالا نتایح کارهم خدمت دوستان اعلام میکنم.