انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 11:52pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 619 , 620 , 621 , 622 , 623 , 624 , 625 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام

البته نظر شما برام محترمه
ولی به نظر من بهترین فرکانس برا این مدار 137 هرتز هستش در ضمن برا فلز نرم و سفت هم هیچ فرقی نمیکنه شما اگه دقت بکنید اکثر سیستمهای زمین شناسی فرکانس 137 با شکل موج مربعی تولید میکنن یعنی اینجور بگم که بهترین فرکانس که حتی وجود موانعی مثل سنگ براش معنا و مفهومی نداره من سیستمی رو برا یکی از دوستان درست کردم و فرکانس رو روی 137 تنظیم کردم ایشون یه تست گرفته بودن و حتی نتایج رو تو یکی از تایپیکها بیان کردن که فکر کنم تعدادی از دوستان باور نکردن و حتی به این دوستمون احانتهایی هم شد ولی در حالی که واقعیت داشت و من این نتیجه رو از این فرکانس گرفتم
طبق گفته ایشون با لوپ 1*1 از پشت یک سنگ 2.5 متری تونسته بود زاپاس ماشین رو سنس کنه و یه بلندگو رو که البته اندازشو ذکر نکردن از پشت یک سنگ 2 متری سنس کرده بود

--------------------------------------------------------------------------------
من این سیستم رو ساختم و سر کاوش واقعی تستش کردم با لوپ 1 در1 رینگ ماشین رو از 2.80 میزد ولی بلندگوی ماشین خودم پژورو در اوردم با لوپ 1 در1 نهایتش از 1.60 میزد اقای کاوشگر دوست شما چجوری از 2 متر زدن این بلندگو رو 8-} اشتباه متر نکردن شاید هم لند کراف بود :-J که تست کرد چون من با لندکراف که تست کردم میتونه از 1.75 بزنه بلندگوی جلوی پزو رو چرا نتایج رو درست نمیگین ما هم گیج میشیم و یک کم اقای کاوشگر بیشتر توضیح بدین و اگه میشه یک فیلم هم بزارین ببینیم چجوری یک بلندگوی جلوی پژو رو از 2 متری میزنه

سه شنبه 18 آذر1393 - 10:26am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
بنا به درخواست دو نفر از دوستان این عکس رو ارسال کردم!
البته این آخرین پست بنده در این تاپیک بود که از برخی از دوستان پوزش میخوام.

پیوست:
P18-09-93_12.33.jpg
پیوست:
P18-09-93_12.32.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 18 آذر1393 - 10:42am
مدیر سایت
مدیر سایت

جناب محمد93
مطالب آقای کاوشگر رو شما خوب مطالعه نکردید تا متوجه منظور ایشون بشید ! اینشون از پشت یک سنگ 2/5 متری سنس کردن ، ولی شما احتمالاً روی هوا تست کردید که رینگ ماشین رو برای شما تا 2/80 میزنه چون مانعی جلوش نبوده ، به هرحال به نظر بنده سیستم فقط باید در حین حرکت تست بشه و میزان قدرت سنس و سرعت عمل سنس فلز داخل خاک بدست بیاد ، نه اینکه لوپ ثابت باشه و فلز رو ببریم جلوش ! سرعت عمل نفوذ فرکانس در خاک با توجه به مواد و املاح داخل خاک با لوپ در حال حرکت خیلی مهمه که اپراتور حتماً باید اون رو بدست بیاره

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 18 آذر1393 - 10:46am
مدیر سایت
مدیر سایت

جناب پادمهر از اینکه شما صادقانه هدف کمک و همراهی در این بخش رو دارید شکی نیست برادر ازتون ممنونیم و اینکه دوستان از شما درخواست نشون دادن مدارتون رو میکنن به حساب دوستی بگذارید و فکر نکنید که دوستان به حرفهای شما اعتماد ندارند خلاصه دراین چنین محیطهایی باید مدرک ارائه بشه تا جلب اعتماد صورت بگیره .. باز هم از همکاری شما با این بخش تشکر میکنم

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 18 آذر1393 - 10:58am
مدیر سایت
مدیر سایت

درضمن این مدار توان ولتاژ تا 30 ولت رو هم داشته ولی باید روش کار بشه ، ولی توان خیلی بالای این مدار مساوی میشه با حساسیت زیاد به ذرات در عمق خاک ! پس باید انتظار در حد نرمال داشته باشیم از این مدار

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 18 آذر1393 - 11:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا یادمهر شما که از tip35 استفاده کردی از چه لوپی با چه اهمی استفاده کردی

سه شنبه 18 آذر1393 - 11:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بسیار ممنونم پادمهر جان از گذاشتن عکس . مطمئنا هدف ما خدای نکرده این نبوده که شما صحت ادعای خودتون رو با گذاشتن عکس ثابت کنین . فقط میخواستیم مدار شما رو با مدار خودمون مقایسه کنیم . ظاهرا جنس خازن های 3.3 میکرو شما از نوع مرغوب انتخاب شده و ترانزیستور درایور رو هم چیز دیگه ای زدین . میشه لطفا راهنمایی کنین ؟
آیا 709 چهارده پایه مزیتی داره به نوع فلزی ؟
ممنون

سه شنبه 18 آذر1393 - 12:02pm

با سلام بنده به یک فلزیاب برای فلزهای کوچک نیاز دارم به خصوص یک لوپ مناسب می خواهم می توانید به من کمک کنید؟

سه شنبه 18 آذر1393 - 1:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پادمهر نوشته است:
باسلام به دوستانی که علاقه مند هستند که نظیر همین مدار فلزیاب پالسی یا همون 3 رگولاتور کهیال (خود بنده) رو پیگیری کنن اگر مایل باشن میتونیم به اتفاق ادامه کار رو در همون تاپیک که قبلا به نام خود بنده ایجاد شده بود ادامه بدیم!
با توجه به اینکه در تاپیک (TL12000) زحمت زیادی رو برخی دوستان کشیدن بنده هم نخواستم تعادل رو در این تاپیک بهم بزنم تا خدای ناکرده موجب ناراحتی عزیزی بشم.
پس اگر دوستی علاقه مند بود بنده در اونجا در خدمتش خواهم بود برای ادامه کار...

درضمن هم فیلم و هم عکس در اون تاپیک موجود هست که قبلا آپ کرده بودم!

دوست عزیز مشکل مدار شما چی هستش؟ در ضمن سعی کن مدار فلزیاب رو تو جعبه فلزی نندازید تا مدار خودزنی نکنه و باعث افت برد نشه این مدار دیگه به اندازه کافی روش کارش شده و عمق خوبی داره و هم از لحاظ ثبات مشکلی نداره اگه مدار چند تا از دوستان که چند نفر هم بیشتر نیتسش یا تازه وارده هستند مشکل داره دیگه به خودشون برمیگرده . یارو یه کیت امپلی فایر ساده هم نساخته اونوقت انتظار داره بره فلزیاب بسازه زود هم جواب بگیره مشکل بیشتر دوستان هم تو منتاژ هستش .اگه مدار شما هم مشکل داره اینجا مطرح کنید تا کمک بشه با قهر چیزی حل نمیشه .موفق باشید :ymhug:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 18 آذر1393 - 10:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
جناب کهيال شما اول برادريت رو ثابت کن بعد اول يک قطعه عکس واضح از مدارت بزار تا بعد

داداش مشکل شما چیه اکثر دوستان ساختند و به نتیجه رسیدند شما هنوز هم مشکل دارید. مشکل مدار شما چی هستش؟

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 18 آذر1393 - 10:33pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 619 , 620 , 621 , 622 , 623 , 624 , 625 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , Soheib و 480 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure