البته نظر شما برام محترمه
ولی به نظر من بهترین فرکانس برا این مدار 137 هرتز هستش در ضمن برا فلز نرم و سفت هم هیچ فرقی نمیکنه شما اگه دقت بکنید اکثر سیستمهای زمین شناسی فرکانس 137 با شکل موج مربعی تولید میکنن یعنی اینجور بگم که بهترین فرکانس که حتی وجود موانعی مثل سنگ براش معنا و مفهومی نداره من سیستمی رو برا یکی از دوستان درست کردم و فرکانس رو روی 137 تنظیم کردم ایشون یه تست گرفته بودن و حتی نتایج رو تو یکی از تایپیکها بیان کردن که فکر کنم تعدادی از دوستان باور نکردن و حتی به این دوستمون احانتهایی هم شد ولی در حالی که واقعیت داشت و من این نتیجه رو از این فرکانس گرفتم
طبق گفته ایشون با لوپ 1*1 از پشت یک سنگ 2.5 متری تونسته بود زاپاس ماشین رو سنس کنه و یه بلندگو رو که البته اندازشو ذکر نکردن از پشت یک سنگ 2 متری سنس کرده بود
--------------------------------------------------------------------------------
من این سیستم رو ساختم و سر کاوش واقعی تستش کردم با لوپ 1 در1 رینگ ماشین رو از 2.80 میزد ولی بلندگوی ماشین خودم پژورو در اوردم با لوپ 1 در1 نهایتش از 1.60 میزد اقای کاوشگر دوست شما چجوری از 2 متر زدن این بلندگو رو
اشتباه متر نکردن شاید هم لند کراف بود
که تست کرد چون من با لندکراف که تست کردم میتونه از 1.75 بزنه بلندگوی جلوی پزو رو چرا نتایج رو درست نمیگین ما هم گیج میشیم و یک کم اقای کاوشگر بیشتر توضیح بدین و اگه میشه یک فیلم هم بزارین ببینیم چجوری یک بلندگوی جلوی پژو رو از 2 متری میزنه