انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 10:30pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 621 , 622 , 623 , 624 , 625 , 626 , 627 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسدجان عرض کردم که مدارم به خوبی داره کارميکنه منکر کمکهای شما هم نيستم ولی بعضی از حرفهای شما با تعنه و کنايه هستش که برای شخص بنده قابل هضم نيست ،توی اين مدت هم که با چند انجمن خوب مثل فلزجو،،ايران تی کى،،،و و و آشنا شدم خيلی ماهرترشدم و پربارتراز هر لحاظ (منتاژ،،اطلاعات الکترونيک،،تعمير،،و و و ) پس لازم نيست شما توي زحمت بيفتيد
ياحق

چهارشنبه 19 آذر1393 - 11:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون از لطف نظرتون، فرکانس هم 137 گذاشتم که جناب کاوشگر گفتند ، فقط نمیدونم چرا توی هوا اون بشقاب رو 110 میزنه ولی روی دیوارکه قرارش دادم 150 میزنه.

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

چهارشنبه 19 آذر1393 - 1:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چنگیز نوشته است:
ممنون از لطف نظرتون، فرکانس هم 137 گذاشتم که جناب کاوشگر گفتند ، فقط نمیدونم چرا توی هوا اون بشقاب رو 110 میزنه ولی روی دیوارکه قرارش دادم 150 میزنه.

خیلی ممنونم آقا چنگیز که نتایج تست خودتون رو اعلام کردین

والا من میگم از این فرکانس یه چیزایی دیدم م م م م م نمیدونم چرا بعضی ها نمیخان قبول کنن

بخدا با این فرکانس نفوذ دستگاه تو زمین بیشتر از هوا میشه حالا میخاین قبول بکنین دوست هم نداشتین قبول نکنین

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 19 آذر1393 - 1:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
اسدجان کردم که مدارم به خوبی داره کارميکنه منکر کمکهای شما هم نيستم ولی بعضی از حرفهای شما با تعنه و کنايه هستش که برای شخص بنده قابل هضم نيست ،توی اين مدت هم که با چند انجمن خوب مثل فلزجو،،ايران تی کى،،،و و و آشنا شدم خيلی ماهرترشدم و پربارتراز هر لحاظ (منتاژ،،اطلاعات الکترونيک،،تعمير،،و و و ) پس لازم نيست شما توي زحمت بيفتيد
ياحق

ارش جان من هیچ کنایه ای به شما نزدم .فقط دو جا بود خودت هم تقصیر داشتی :D
1- خواستی مدار بسازی شما حتی یه اهمتر معمولی نداشتید که من به حالت شوخی گفتم اخه برادر من بدون اهمتر که نمیشه فلزیاب ساخت حالا به غیر از اسکوپ که حتما باید باشه
2- شما به من گفتید مدار رایگان برای شما ارسال کنم .که نکردم .حالا دلیلش چی بود ؟ :-o اول گفتید من ماشین شاسی بلند دارم فلان قدر قیمت داره هنوز پست شما هم وجود داره بعد چند روز گفتید من هیچی ندارم حتی پول خرید اهمتر هم ندارم خوب شما وقتی دارید کاربران رو به تمسخر میگیرید چه انتظاری دارید.داداش گلم :( بعد خودت هم ناراحت میشی. بعد من چطور مدار رایگان ارسال میکردم که خودم هم هزار تا مشکل دارم [-(
باشه من دیگه به پست شما هیچ پاسخی نخواهم داد .شما هم لطف کنید دیگه نه از من سوال کنید و نه دیگه جواب پست منو بدید .انشالله که موفق باشید و هر روز به علم شما اضافه بشه @};-

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 19 آذر1393 - 4:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
چنگیز نوشته است:

خیلی ممنونم آقا چنگیز که نتایج تست خودتون رو اعلام کردین

والا من میگم از این فرکانس یه چیزایی دیدم م م م م م نمیدونم چرا بعضی ها نمیخان قبول کنن

بخدا با این فرکانس نفوذ دستگاه تو زمین بیشتر از هوا میشه حالا میخاین قبول بکنین دوست هم نداشتین قبول نکنین

درسته دوست عزیز هر چه فرکانس سیگنال بالا بره سرعت انتشار سیگنال به نور نزدیکتر میشه از اجسام با چگالی بالا عبور نمی کنه در نهایت سیگنال قابلیت انعکاس پیدا میکنه هر چه قدر فرکانس رو بالا ببریم از عمق کاوش کم میشه جهت از بین برن این مشکل باید کویل بزرگتری رو انتخاب کنیم تا میدان مغناتیسی بیشتری داشته باشه در ضمن دقت تو اشکار سازی فلز در فرکانس بالا از فرکانس پایین بیشتره
تو فرکانس پایین نفوذ خوبی داریم ولی بعضی موقع هم دستگاه بی مورد بوق میزنه که بعد از کاوش میبینیم هیچ فلزی وجود نداره ولی در فرکانس بالا ما این مشکل رو نداریم به نظر من با لوپ 1 متری با فرکانس 300 هرتز بهترین جواب رو میده چون هم ذرات رو رد میکنه هم فلز رو رد نمیکنه موفق باشید. البته فرکانس پایین هم تو چاله ها یا برای لوپ 50 سانتی خوبه

چهارشنبه 19 آذر1393 - 4:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آره اسد شاسی بلند نبود و آزرا بود که بعدا هم عرض کردم به دلايلی رد کردم رفت و به يه 405بسنده کردم و اونرو هم کوبيدم به يه گاو بدبخت که اونم رفت و در حال حاضر يه سمند سورن دارم ،،در رابطه به با درخواستم هم خصوصى بود و دلايل خاص خودم رو داشتم که شما عموميش کردى اونم فدای سرت ،،شوخی هاتم به ديده منت و اگه مشتاق ديدار من هستى و ميخوای آدرس دقيق بدم خودت بيا از حقيقت حرفهام مطمئن شو باز هم قدمت روچشام اما هراز گاهی دارى کنايه بارم ميکنی مثل پست قبليت که همه ساختن شما مشگلت کجاست ،،ادبيات گفتاريت علاوه برکمک چيز ميز قاطيشه اما بانظرآخر حرفت موافقم
ياحق

چهارشنبه 19 آذر1393 - 4:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چنگیز نوشته است:

زمانی که شما لوپ رو روی زمین قرار میدید مغناتیس زمین کمی عمق رو کاهش میده حدود 10 درصد برای همین گفتم تست افقی ملاک نیست چون در این مواقع مغناتیس زمین رو لوپ اثری نداره و حالت افقی بیشتر میزنه فکر کنم ناصر جان هم به همین نتیجه جالب رسیده بود می خواست یه کارهایی انجام بده :D دوست عزیز این مورد طبیعی هستش نگرن نباش موفق باشید
بذار یک مثال بزنم : مثلا شما یه انبردست رو به لوپ بچسبونی بعد دستگاه رو بالانس کنید رو استانه بذارید بعدش با یه فلز دیگه در حالی که انبردست چسبیده به لوپ هستش تست کنید چه اتفاقی می افته خوب برد فلزیاب کم میشه انبردست یعنی مغناتیس زمین

آخرین بار توسط asadof در چهارشنبه 19 آذر1393 - 4:52pm ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 19 آذر1393 - 4:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
آره اسد شاسی بلند نبود و آزرا بود که بعدا هم عرض کردم به دلايلی رد کردم رفت و به يه 405بسنده کردم و اونرو هم کوبيدم به يه گاو بدبخت که اونم رفت و در حال حاضر يه سمند سورن دارم ،،در رابطه به با درخواستم هم خصوصى بود و دلايل خاص خودم رو داشتم که شما عموميش کردى اونم فدای سرت ،،شوخی هاتم به ديده منت و اگه مشتاق ديدار من هستى و ميخوای آدرس دقيق بدم خودت بيا از حقيقت حرفهام مطمئن شو باز هم قدمت روچشام اما هراز گاهی دارى کنايه بارم ميکنی مثل پست قبليت که همه ساختن شما مشگلت کجاست ،،ادبيات گفتاريت علاوه برکمک چيز ميز قاطيشه اما بانظرآخر حرفت موافقم
ياحق

ارش جان پست قبلی به خدای یگانه قسم کنایه نبود جدی بود برادر من تو هم مثل داداشم هستی دیدم به نتیجه نرسیدید ناراحت شدم :(( نمی دونم شاید من نمی تونم خوب بیان کنم دوستان اشتباه برداشت میکنند. باز هم میگم شما کل مدار خودت رو ارسال کن به خدا مجانی برات میسازم نگران نباش عزیز من هر وقت خواستید ادرس و شماره بدم ارسال کن بیاد.در خدمتم فقط یه باطری 6 ولت و 12 ولت هم بذار هر وقت دوست داشتید منتظرم ببین این دستگاه نباید کوچکترین بی ثباتی داشته باشه و نفوذش هم خوب باشه البته اگه ثبات نداشت میشد قسمت پیش تقویت کننده رو دو طبقه کرد. که در این مدار نیازی نیست

چهارشنبه 19 آذر1393 - 4:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر دوستان عزیز:
من امروز یک مشکلی برام پیش اومده: سیستمم گاهی درست بالا میاد و گاهی با سوت یکسره.میشه راهنمایی بفرمایین.از 5 بار بالا اومدن 3 بار درست بالا میاد و 2 بار با سوت یکسره.ممنونم.

پنج شنبه 19 آذر1393 - 12:36am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام.
دوستانی که مثل من دچار سوت یک سره بودن دقت کنن:
من بعد از 4 ساعت و تست تمای قطعات پیدا کردم.خازن 6800 در ورودی رو کردم 2200 همه چی حل شد.ثبات هم خوبه و قدرت سنس هم خوبه.ممنون از همه شما. @};- @};- @};-

پنج شنبه 20 آذر1393 - 4:17am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 621 , 622 , 623 , 624 , 625 , 626 , 627 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 368 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure