arash99 نوشته است:
اسدجان کردم که مدارم به خوبی داره کارميکنه منکر کمکهای شما هم نيستم ولی بعضی از حرفهای شما با تعنه و کنايه هستش که برای شخص بنده قابل هضم نيست ،توی اين مدت هم که با چند انجمن خوب مثل فلزجو،،ايران تی کى،،،و و و آشنا شدم خيلی ماهرترشدم و پربارتراز هر لحاظ (منتاژ،،اطلاعات الکترونيک،،تعمير،،و و و ) پس لازم نيست شما توي زحمت بيفتيد
ياحق
ارش جان من هیچ کنایه ای به شما نزدم .فقط دو جا بود خودت هم تقصیر داشتی
1- خواستی مدار بسازی شما حتی یه اهمتر معمولی نداشتید که من به حالت شوخی گفتم اخه برادر من بدون اهمتر که نمیشه فلزیاب ساخت حالا به غیر از اسکوپ که حتما باید باشه
2- شما به من گفتید مدار رایگان برای شما ارسال کنم .که نکردم .حالا دلیلش چی بود ؟
اول گفتید من ماشین شاسی بلند دارم فلان قدر قیمت داره هنوز پست شما هم وجود داره بعد چند روز گفتید من هیچی ندارم حتی پول خرید اهمتر هم ندارم خوب شما وقتی دارید کاربران رو به تمسخر میگیرید چه انتظاری دارید.داداش گلم
بعد خودت هم ناراحت میشی. بعد من چطور مدار رایگان ارسال میکردم که خودم هم هزار تا مشکل دارم
باشه من دیگه به پست شما هیچ پاسخی نخواهم داد .شما هم لطف کنید دیگه نه از من سوال کنید و نه دیگه جواب پست منو بدید .انشالله که موفق باشید و هر روز به علم شما اضافه بشه