نویسنده |
پیغام |
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
ای بابا ما یک عکس گذاشتیم ها من منظور خاصی نداشتم گفتم بعضی از دوستان یک جعبه چوب کبریت میزارن که نشان بده مدارشون اصیله من جعبه چوب کبریت پیدا نکردم یک جعبه تیغ گذاشتم اون قسمت بمب کار نگذاشتم که 2 تا ریگلاتور 7915 هست باشه من نمیدونستم دوستان ناراحت میشن گفتم دیگه همه میدونن اون قسمت 2 عدد ریگلاتور هست
|
پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:13pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقا بینا ایسی 555 نظامی پایه هاش یک کم کلفتر هست و دور آیسی یک حاشیه سفید رنگ داره من الان عکسشو ندارم تا بعد از ظهر عکسش رو میزارم و اون جعبه تیغ رو هم ور میدارم و یک عکس دیگه میزارم اون قسمت فقط 2 عدد ریگلاتور هست من عکسو به خاطر ایسی های 555 گذاشتم
|
پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:17pm |
|
|
amiri11
کاربر حرفه ای
|
حسن اقا جدی نگیر من فکر کردم ابی خان به قصد مزاح عکسو کذاسته بود من هم به شوخی جوابشو دادم .ناراحت نشو برادر. خدا کریم است. اقای ابی ممنونم .این صحبت من هم کلی است و ربطی به فرد خاصی ندارد . خواهشا دوستان بد تعبیر نکنند. واقعا من مانده ام نمیدانم! کسانیکه بخیل هستند چطوری از پروردگار خویش انتظار دارند ، دست دعا بالا میبرند که پروردگار عالم در حق انها بخیل نباشه و روزی چند هزار برابر بهشون بده ! واقعا مانده ام ! من به این اعتقاد دارم خداوند به اندازه ظرفیت هر انسانی به ان انسان مال دنیوی بخشیده و می بخشد و داده. بنابراین انچه را که از پروردگار میخواهید در ابتدا زمینه اش را در وجود خودتان مهیا کنید والا دعا کردن بی فایده است. با تشکر و ارزوی موفقیت برای همه دوستان خصوصا اقا ابی
|
پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:19pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقای حسن اول ورود شما رو تبریک میگم و در ضمن شما کاربر جدید هستید تک تک صفحات رو نگاه کنید و متوجه راهنمایی و توضیحات مو به مو چه من و چه دوستان دیگه میشید من عکس گذاشتم خدای نکرده به کسی مگه تو هین کردم اگه میخواستم چیزی رو مخفی کنم که همیه قطعات رو یا روش چسب میریختم یا همه رو خط میزدم شما تو همیه تایپیک هایی که من پیام گذاشتم یا عکس از مدار گذاشتم ببین اگه چیزی رو مخفی کردم باشه به شما حق میدم ولی داداش این لحن صحبت کردن شما درست نیست من گفتم باشه یک عکس دیگه میزارم تا ببینید اون نقطه 2 عدد ریگلاتور 7915 هست و هیچ تغییر خاصی هم رو مدار ندادم فقط 2 عدد 555 نظامی همین
|
پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:26pm |
|
|
amiri11
کاربر حرفه ای
|
اقا ابی بی خیال داداش توی فضای مجازی پیش میاد اقا حسن به من پیغام خصوصی داد دیدم ناراحته من هم جوابشو دادم مقصر اصلی اون ریش تراش نامرد بود
|
پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:31pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
باشه داداش اخه از چی ناراحته یعنی یک عکس اینقدر ناراحتش کرد ای بابا خوبه من گفتم بعد از ظهر یک عکس میزارم بدون ریش تراش
|
پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:35pm |
|
|
TOPRAK
|
آبی جان دم شما گرم اما اگه خدا بخواهد مدار استاد حميد بايد اصيلتر باشه چون طرح بايد از اول ايرانی باشه ،،ميشه گفت منظور شما اين بود که مدار مال خودم هست و خودم منتاژ کردم اما دوستان يه نموره به زير تيغ مشکوک شدند
|
پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:35pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
بله اقا توپراک من نمیدونستم که جعبه رو باید اون ورتر میگذاشتم دوستمون فکر کرد که من چه تغییری اون زیر دادم که میخوام پنهانش کنم اون زیر 2 عدد ریگلاتور هست این مدار دیگه همیه نکاتش که معلوم هست دیگه چیزی برای پنهان کردن نداره
|
پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:39pm |
|
|
amiri11
کاربر حرفه ای
|
من بروم یه عکس از ای سی نظامی برای دوستان بگیرم و بیام. این هم عکس ای سی نظامی. همانطور اقای ابی هم گفتند پایه هاش یه کم کلفتره و یک نوار سفید رنگ هم داره در ضمن میتوانید معمولی بگیرید و خودتان رزین بریزید روی ای سی فرقی به ان صورت نباید داشته باشه البته اگر رزین خوبی استفاده کرده باشین.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:44pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
مرسی ابی جان . لازم دونستم خدمت دوستان عرض کنم گذاشتن یک شی کنار یک مدار بخاطر این هست تا بیننده ی عکس ، با مقایسه مثلا کبریت و مدار اندازه ی برد دستش بیاد . و گاها با اشیاء ایرانی مثل کبریت فارسی نویس یا روزنامه ی تاریخ جدید ، اصالت کار و زمان کار نمایان گردد .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
پنج شنبه 20 آذر1393 - 2:14pm |
|
|
|