انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 8:16pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 623 , 624 , 625 , 626 , 627 , 628 , 629 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ای بابا ما یک عکس گذاشتیم ها من منظور خاصی نداشتم گفتم بعضی از دوستان یک جعبه چوب کبریت میزارن که نشان بده مدارشون اصیله من جعبه چوب کبریت پیدا نکردم یک جعبه تیغ گذاشتم اون قسمت بمب کار نگذاشتم که 2 تا ریگلاتور 7915 هست باشه من نمیدونستم دوستان ناراحت میشن گفتم دیگه همه میدونن اون قسمت 2 عدد ریگلاتور هست

پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا بینا ایسی 555 نظامی پایه هاش یک کم کلفتر هست و دور آیسی یک حاشیه سفید رنگ داره من الان عکسشو ندارم تا بعد از ظهر عکسش رو میزارم
و اون جعبه تیغ رو هم ور میدارم و یک عکس دیگه میزارم اون قسمت فقط 2 عدد ریگلاتور هست من عکسو به خاطر ایسی های 555 گذاشتم

پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حسن اقا جدی نگیر من فکر کردم ابی خان به قصد مزاح عکسو کذاسته بود من هم به شوخی جوابشو دادم .ناراحت نشو برادر. خدا کریم است.
اقای ابی ممنونم .این صحبت من هم کلی است و ربطی به فرد خاصی ندارد . خواهشا دوستان بد تعبیر نکنند.
واقعا من مانده ام نمیدانم! کسانیکه بخیل هستند چطوری از پروردگار خویش انتظار دارند ، دست دعا بالا میبرند که پروردگار عالم در حق انها بخیل نباشه و روزی چند هزار برابر بهشون بده ! واقعا مانده ام ! من به این اعتقاد دارم خداوند به اندازه ظرفیت هر انسانی به ان انسان مال دنیوی بخشیده و می بخشد و داده. بنابراین انچه را که از پروردگار میخواهید در ابتدا زمینه اش را در وجود خودتان مهیا کنید والا دعا کردن بی فایده است. با تشکر و ارزوی موفقیت برای همه دوستان خصوصا اقا ابی @};-

پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقای حسن اول ورود شما رو تبریک میگم و در ضمن شما کاربر جدید هستید تک تک صفحات رو نگاه کنید و متوجه راهنمایی و توضیحات مو به مو چه من و چه دوستان دیگه میشید من عکس گذاشتم خدای نکرده به کسی مگه تو هین کردم اگه میخواستم چیزی رو مخفی کنم که همیه قطعات رو یا روش چسب میریختم یا همه رو خط میزدم شما تو همیه تایپیک هایی که من پیام گذاشتم یا عکس از مدار گذاشتم ببین اگه چیزی رو مخفی کردم باشه به شما حق میدم ولی داداش این لحن صحبت کردن شما درست نیست من گفتم باشه یک عکس دیگه میزارم تا ببینید اون نقطه 2 عدد ریگلاتور 7915 هست و هیچ تغییر خاصی هم رو مدار ندادم فقط 2 عدد 555 نظامی همین

پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا ابی بی خیال داداش توی فضای مجازی پیش میاد اقا حسن به من پیغام خصوصی داد دیدم ناراحته من هم جوابشو دادم
مقصر اصلی اون ریش تراش نامرد بود :D

پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باشه داداش اخه از چی ناراحته یعنی یک عکس اینقدر ناراحتش کرد ای بابا خوبه من گفتم بعد از ظهر یک عکس میزارم بدون ریش تراش

پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:35pm

آبی جان دم شما گرم اما اگه خدا بخواهد مدار استاد حميد بايد اصيلتر باشه چون طرح بايد از اول ايرانی باشه ،،ميشه گفت منظور شما اين بود که مدار مال خودم هست و خودم منتاژ کردم اما دوستان يه نموره به زير تيغ مشکوک شدند

پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله اقا توپراک من نمیدونستم که جعبه رو باید اون ورتر میگذاشتم دوستمون فکر کرد که من چه تغییری اون زیر دادم که میخوام پنهانش کنم اون زیر 2 عدد ریگلاتور هست این مدار دیگه همیه نکاتش که معلوم هست دیگه چیزی برای پنهان کردن نداره

پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من بروم یه عکس از ای سی نظامی برای دوستان بگیرم و بیام.
این هم عکس ای سی نظامی. همانطور اقای ابی هم گفتند پایه هاش یه کم کلفتره و یک نوار سفید رنگ هم داره
در ضمن میتوانید معمولی بگیرید و خودتان رزین بریزید روی ای سی فرقی به ان صورت نباید داشته باشه البته اگر رزین خوبی استفاده کرده باشین.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 20 آذر1393 - 1:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مرسی ابی جان .
لازم دونستم خدمت دوستان عرض کنم گذاشتن یک شی کنار یک مدار بخاطر این هست تا بیننده ی عکس ، با مقایسه مثلا کبریت و مدار اندازه ی برد دستش بیاد . و گاها با اشیاء ایرانی مثل کبریت فارسی نویس یا روزنامه ی تاریخ جدید ، اصالت کار و زمان کار نمایان گردد .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

پنج شنبه 20 آذر1393 - 2:14pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 623 , 624 , 625 , 626 , 627 , 628 , 629 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: *Davood* , amir reza , Majestic12 و 586 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure