سلام
ابی جان شما این همه زحمت کشیدید ولی دلم نیومد این یکی رو نگم
فقط شما اون لوله پولیکا رو حذفش کن هم قشنگ نیست و هم تو ساخت هم دردسر داره شما طبق عکسی که گذاشتم دو عدد لوله پلاستیکی جارو برقی بخر دو تاش میشه حدود 4500 تومان و یه دسته عصا از کلای پزشکی
من رفتم گفتم عصا دارید گفت اره گفتم چنده گفت 16500 تومان رفت یدونه اورد گفتم حاجی من بیستا میخوام یارو تعجب کرد
تا چند دقیقه فقط منو نگاه میکرد گفت واسه بیمارستان می خوایی گفتم نه واسه خودم دیدم هی داره فکر میکنه دلم سوخت اخر بهش گفتم خندید بهم داد
خوب اون دوتا لوله رو با فشار بهم وصل کن و بعدش دسته عصا رو از اهن بازش کن بعد اونم فرو کن تو لوله جارو برقی به همین راحتی
تو سیم ثانیه میتونید لوپ رو سر هم کنید . هم خیلی سبک میشه و هم قدرت مانور شما تو سرچ زیاد میشه و هم از هم اصلا باز نمیشه خیلی محکم میشه و هم تو کلوله پشتی راحت جا میشه خدای نکرده یه مشکلی هم پیش اومد سریع از هم باز میشه فقط در مورد اتصال لوله جارو برقی به خود لوپ بعدا عکس با توضیحات میذارم اونم خیلی راحته فقط سه تا چهار روز فرصت بدید اگه خوتون هم تلاش کنید راحته. خوب دوستان اینم از دسته ولوپ فلزیابهای پالسی کلا برای همه دستگاهای پالسی قابل استفاده هستش
وزن سبک -راحت تو کیف جا میشه-سریع از هم باز میشه -ساعتها هم کاوش کنید اصلا خسته نمی شید .همون دسته عصا تو دست قفل میشه فقط حال میده برای کاوش