انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 2:39pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 628 , 629 , 630 , 631 , 632 , 633 , 634 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پادمهر نوشته است:
این مدار با ولتاژ 36 ولت و دیسک 60 سانتیمتری و قطعات خوب توانایی آشکارسازی یک سینی به ابعاد 30*30 سانتیمتر از جنس استیل رو در هوا از فاصله 3 متری داره.

داره نه دوست عزیز من زمان حال رو عرض کردم اگه شما همچین بردی رو تست کردید.لطفا فیلم کوتاه رو ظرف چند روز اینده که مجال داشتید بذارید ممنون از نظر شما برادر گرامی موفق باشید :ymhug:

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 21 آذر1393 - 11:42pm

دوستان عزیز لطفا فیلم تست تی ال با لوپ 1در 1 با فلزات مس و نقره رو بزارید ببینیم بیشترین برد مال کیه

شنبه 21 آذر1393 - 12:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا حافظ ما در مورد دستگاه صحبت میکنیم نه گوشی اقا اسد ممنون نتیجه تست با لوپ ۱ رو هم اعلام میکنیم

شنبه 21 آذر1393 - 1:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
ابی جان شما این همه زحمت کشیدید ولی دلم نیومد این یکی رو نگم :D فقط شما اون لوله پولیکا رو حذفش کن هم قشنگ نیست و هم تو ساخت هم دردسر داره شما طبق عکسی که گذاشتم دو عدد لوله پلاستیکی جارو برقی بخر دو تاش میشه حدود 4500 تومان و یه دسته عصا از کلای پزشکی :D من رفتم گفتم عصا دارید گفت اره گفتم چنده گفت 16500 تومان رفت یدونه اورد گفتم حاجی من بیستا میخوام یارو تعجب کرد :)) تا چند دقیقه فقط منو نگاه میکرد گفت واسه بیمارستان می خوایی گفتم نه واسه خودم دیدم هی داره فکر میکنه دلم سوخت اخر بهش گفتم خندید بهم داد ;)
خوب اون دوتا لوله رو با فشار بهم وصل کن و بعدش دسته عصا رو از اهن بازش کن بعد اونم فرو کن تو لوله جارو برقی به همین راحتی :ymhug: تو سیم ثانیه میتونید لوپ رو سر هم کنید . هم خیلی سبک میشه و هم قدرت مانور شما تو سرچ زیاد میشه و هم از هم اصلا باز نمیشه خیلی محکم میشه و هم تو کلوله پشتی راحت جا میشه خدای نکرده یه مشکلی هم پیش اومد سریع از هم باز میشه فقط در مورد اتصال لوله جارو برقی به خود لوپ بعدا عکس با توضیحات میذارم اونم خیلی راحته فقط سه تا چهار روز فرصت بدید اگه خوتون هم تلاش کنید راحته. خوب دوستان اینم از دسته ولوپ فلزیابهای پالسی کلا برای همه دستگاهای پالسی قابل استفاده هستش :ymparty: وزن سبک -راحت تو کیف جا میشه-سریع از هم باز میشه -ساعتها هم کاوش کنید اصلا خسته نمی شید .همون دسته عصا تو دست قفل میشه فقط حال میده برای کاوش :D ;;)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط asadof در شنبه 21 آذر1393 - 2:54am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 21 آذر1393 - 2:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان فعلا عکس ندارم بعد در مورد ساخت لوپ 1 متری هم توضیح میدم اونم خیلی راحته تو چند ثانیه باز و بسته میشه نهایت 30 ثانیه طول میکشه تا کامل سر هم بشه اماده برای سرچ :-B

شنبه 21 آذر1393 - 2:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان این هم از میله اهنی عصا که بازش کردم البته همه رو باز دوباره دو نه ای 5هزار تومان برای پایه صندلی به کسی میفروشم :D کاوشگر جان خوبی داداش :-*

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 21 آذر1393 - 3:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hafez نوشته است:
ابى جان گوشيتو چند گرفتی
HUAWEI G510-0200

سلام داداش برو اینجا تمام اطلاعات هستش شما هم میتونید بخرید و هم بفروشید :D فقط موقع خرید حضوری خرید کن من گوشی خودم ان 95 8 گیگ رو از اونجا 150 تومان خریدم در حالی که بازار 250 کمتر نبود الان سه ساله راحت کار میکنه فقط اگه دست دوم خریدید قبلش چک کن دوستان ببخشید اینجا گفتم تا دوستان دیگه هم اطلاع داشته باشند.موفق باشید
http://www.mobile.ir/usedphones/index.aspx

شنبه 21 آذر1393 - 3:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof جان این لوله جارو برقی پلاستیکی دو تکه مربوط به چه مدل جارو برقی هست؟

شنبه 22 آذر1393 - 4:32am
استاد
استاد

درود بر شما
من بانقطه زن پالسی یا تصویری میونه ای ندارم ولی برای لوپ بزرگ میتونید از این حلقه هایی که که برای بازی اکثر دختر بچه ها یا بعضی وقت بزرگترها دور کمر می اندازند و واون را میچرخانند استفاده کنیدبه راحتی باز میشه و تکه های 50 سانتی هست و در یک پلاستیک یا کیسه برنجی هم میشه اون را جا داد این حلقه ها با قطر 1.5 متری هم وجود دارند و بسیار سبک هستند فقط کافی چهار فسمت اون یه طناب نازک ببندید و برای کار یکی در وسط اون قرار بگیره و اون را حمل کنه و دستگاه دار هم در کنار اون حرکت کنه و منطقه را دستگاه بزنه

شنبه 22 آذر1393 - 6:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Ebi-gold و کاوشگر و asadof عزیز !
به هر سه شما بابت خلاقیتی که به خرج دادین تبریک میگم .کارهاتون خیلی عالی و قشنگ شدن. اما به خاطر اینکه همیشه به من و بقیه بچه ها لطف داشتین و از هیچ کمکی دریغ نکردین ، این اجازه رو به خودم میدم که یه ایراد اساسی از کارهای شما بگیرم و امیدوارم جسارت من رو ببخشید. متاسفانه برای کسی که کمی انگلیسی بلد باشه اولین چیزی که از دستگاه های شما تو ذوقش میزنه ، املای نادرست کلمات هست و ظاهر دستگاه هرچقدر هم زیبا باشه ، نمیتونه دیگه به اون اعتماد کنه. درسته که اصل بر توانمندی دستگاه تو کار هست. اما مسلما بهتره که کلمات هم درست نوشته بشن تا ظاهر حرفه ای تری به خودش بگیره. امیدوارم از صحبت های من برداشت سوء نشه. با اجازه همه املای درست اون کلمات رو در زیر مینویسم
Tune - headphone - charge - frequency - speaker
موفق باشین عزیزان

شنبه 22 آذر1393 - 7:58am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 628 , 629 , 630 , 631 , 632 , 633 , 634 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , mohammad365 و 562 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure