نویسنده |
پیغام |
yazdan
|
دوست من مدار رو با تينر يا اسبره خشك خوب تميز كن اكر تغيري حاصل نشد مقاومت هايي اطراف اي سي 3رو با جسب حرارات عايق كن (بريز روشون) بنده تمام سيم هايي خروجي ازبرد وسيم هاي اتصال به كليدها وسلكتورهاو با جسب حرارتي عايق كردم ياحق
|
یکشنبه 7 دی1393 - 1:39pm |
|
|
johnlewis
کاربر فعال
|
یه اسکن از محل لوله انشعاب گاز گرفتم که البته خبر نداشتم در چند متری چالش کردن و اسکن رو همونطوری که در تصویر مشاهده میکنین از سمت چپ به راست نیم متر نیم متر شروع کردم به پراب زنی که شد 10 ردیف و 5 ستون که بعد اتمام کار اطلاعات رو انتقال دادم به نرم افزار اسنافلر و بعد اون به سورفر که نتیجه شد این که عکساش و فایلهای مربوطه رو قرار دادم و مساله ایی که مبهم هست برام اینه که آیا خبری از لوله تو این اسکن هست ؟ و دوم اینکه از نقطه صفر باید تحلیلش کنم ؟ و چرا تصویر با پراب زنی من هماهنگ نیست برعکس نشون میده حالا بالا و پایین کدومه و نقطه شروع دقیقا کجاست گیج شدم بخدا منتظر راهنماییتون هستم دوستان
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 7 دی1393 - 8:12pm |
|
|
MINLAB2
کاربر فعال
|
اگر کسی مشکلی مثل من داشت یعنی این ک تمام مدار بب صورت صحیح متاژکردومدار رو هم تمیز کرد ولی کلید یا کلید های از مدارش کار نکرد بعد از این ک ک مطمين شد تمام قطعات اون مسیر سالم هست با یک سیم پایه سری شده در کلید ها رو ب پایه مربوطه ای سی بزنه مثلا اگر کلید upکار نکرد پایه مشترک رو ب پایه 11 ایسی (اگر توی شمارش اشتباه نکرده باشم) وصل کنه اگر دستور اون کلید اجرا نشد اون پایه ای سی سوخته وای سی باید تعویض بشه.
|
دوشنبه 8 دی1393 - 11:50pm |
|
|
MINLAB2
کاربر فعال
|
|
دوشنبه 8 دی1393 - 11:52pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
johnlewis نوشته است: سلام دوستان خسته نباشید متاسفانه مشکل عجیبی برا دستگاهم پیش اومده که حتی مجبور شدم برا رفعش از نو فیبر بزنم و قطعات رو یک به یک تست کنم بعد رو فیبر جا بزنم و همینطور جعبه دستگاهم رو تغییر بدم و بزرگتر بگیرم اما با اینحال متاسفانه مشکل هنوزم باقی هست مشکل اینه که وقتی به محل SK 3 و SK 4 سیمی وصل نباشه هیچ تغییری در کنار مربع رو ال سی دی مشاهده نمیشه ولی همینکه یه سیم هر چند کوچیک به این نقاط وصل میشه شروع میکنه به تغییر اعداد و حتی با نزدیک کردن دست به فیبر یا جعبه وقتی که سیم وصله باز تغییر اعدا مشاهده میشه بنظر دوستان مشکل از کجاست؟ خدایش خیلی روش کار کردم اما رفع نشد چندتا عکس میزارم شاید برای حل این مشکل کمک کنه برادر بزرگوار اگه برات مقدوره یه عکس هم از کلید سلکتور های خودت برامون بزار تا اونها رو هم بررسی بکنیم مدار خودت ایرادی نداره
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 9 دی1393 - 11:37pm |
|
|
johnlewis
کاربر فعال
|
kavoshgar نوشته است: johnlewis نوشته است: سلام دوستان خسته نباشید متاسفانه مشکل عجیبی برا دستگاهم پیش اومده که حتی مجبور شدم برا رفعش از نو فیبر بزنم و قطعات رو یک به یک تست کنم بعد رو فیبر جا بزنم و همینطور جعبه دستگاهم رو تغییر بدم و بزرگتر بگیرم اما با اینحال متاسفانه مشکل هنوزم باقی هست مشکل اینه که وقتی به محل SK 3 و SK 4 سیمی وصل نباشه هیچ تغییری در کنار مربع رو ال سی دی مشاهده نمیشه ولی همینکه یه سیم هر چند کوچیک به این نقاط وصل میشه شروع میکنه به تغییر اعداد و حتی با نزدیک کردن دست به فیبر یا جعبه وقتی که سیم وصله باز تغییر اعدا مشاهده میشه بنظر دوستان مشکل از کجاست؟ خدایش خیلی روش کار کردم اما رفع نشد چندتا عکس میزارم شاید برای حل این مشکل کمک کنه برادر بزرگوار اگه برات مقدوره یه عکس هم از کلید سلکتور های خودت برامون بزار تا اونها رو هم بررسی بکنیم مدار خودت ایرادی نداره داداش این هم سلکتورها
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 9 دی1393 - 12:05am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز اون سلکتورهایی که پینهای اتصال سیمش رو به بیرونه کیفیت بهتری دارن در ضمن گفتیم چسب بریز نکه دیگه کچ کاری کن ماشالا مثل اینکه حواست نبوده هر چی چسب بوده ریختی رو مدار شما یه ایرادی که تو کارت هست اینه که اون سیمها رو نباید به هم اون جوری وصلشون کنی اون کار خودش باعث نویز میشه در ضمن هر دسته رو سعی کن از کناره های جعبه عبور بدی یه کاری بکن که قسمت رو مدار شلوغ نشه در ضمن این رو هم در نظر داشته باش که اگه مدار رو کنار کامپیوتر یا تلوزیون crt یا لامپهای کم مصرف روشن کنی مدار اون رکس عداد رو داره باید محیط شما کاملا از تمام آلودگی های فرکانسهای مزاحم پاک باشه
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
چهارشنبه 9 دی1393 - 12:32am |
|
|
johnlewis
کاربر فعال
|
kavoshgar نوشته است: دوست عزیز اون سلکتورهایی که پینهای اتصال سیمش رو به بیرونه کیفیت بهتری دارن در ضمن گفتیم چسب بریز نکه دیگه کچ کاری کن ماشالا مثل اینکه حواست نبوده هر چی چسب بوده ریختی رو مدار شما یه ایرادی که تو کارت هست اینه که اون سیمها رو نباید به هم اون جوری وصلشون کنی اون کار خودش باعث نویز میشه در ضمن هر دسته رو سعی کن از کناره های جعبه عبور بدی یه کاری بکن که قسمت رو مدار شلوغ نشه در ضمن این رو هم در نظر داشته باش که اگه مدار رو کنار کامپیوتر یا تلوزیون crt یا لامپهای کم مصرف روشن کنی مدار اون رکس عداد رو داره باید محیط شما کاملا از تمام آلودگی های فرکانسهای مزاحم پاک باشه ممنونم داداش حتما به توصیه هایی که اشاره کردین عمل میکنم در مورد چسبم خب انقده اعصابم رو بهم ریخته بود به همین خاطر شبیه کچ کاری شده دو تا چسب حرارتی ریختم روش انشاءالله بعد اعمال راهکارها نتیجه رو به اطلاع دوستان میرسونم
|
چهارشنبه 9 دی1393 - 12:42am |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
johnlewis نوشته است: یه اسکن از محل لوله انشعاب گاز گرفتم که البته خبر نداشتم در چند متری چالش کردن و اسکن رو همونطوری که در تصویر مشاهده میکنین از سمت چپ به راست نیم متر نیم متر شروع کردم به پراب زنی که شد 10 ردیف و 5 ستون که بعد اتمام کار اطلاعات رو انتقال دادم به نرم افزار اسنافلر و بعد اون به سورفر که نتیجه شد این که عکساش و فایلهای مربوطه رو قرار دادم و مساله ایی که مبهم هست برام اینه که آیا خبری از لوله تو این اسکن هست ؟ و دوم اینکه از نقطه صفر باید تحلیلش کنم ؟ و چرا تصویر با پراب زنی من هماهنگ نیست برعکس نشون میده حالا بالا و پایین کدومه و نقطه شروع دقیقا کجاست گیج شدم بخدا منتظر راهنماییتون هستم دوستان سلام من تو تحلیل زیاد وارد نیستم ولی پراب هات رو زیاد تو خاک فکر کنم فرو بردی دوست عزیز
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
چهارشنبه 10 دی1393 - 12:11pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقا مین لب خواهش میکنم کلید سلکتور اولی کیفیتش خوبه ولی باز از این مدل بهترش هم هست که من عکس مدار خودم رو گذاشتم کلید سلکتور من رو از روی عکس نگاه کن
|
چهارشنبه 10 دی1393 - 1:15pm |
|
|
|