انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 6:05am

پاسخ به موضوع  [ 6480 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 337 , 338 , 339 , 340 , 341 , 342 , 343 ... 648  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام

دوست من مدار رو با تينر يا اسبره خشك خوب تميز كن اكر تغيري حاصل نشد مقاومت هايي اطراف اي سي 3رو با جسب حرارات عايق كن (بريز روشون)
بنده تمام سيم هايي خروجي ازبرد وسيم هاي اتصال به كليدها وسلكتورهاو با جسب حرارتي عايق كردم
ياحق

یکشنبه 7 دی1393 - 1:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

یه اسکن از محل لوله انشعاب گاز گرفتم که البته خبر نداشتم در چند متری چالش کردن و اسکن رو همونطوری که در تصویر مشاهده میکنین از سمت چپ به راست نیم متر نیم متر شروع کردم به پراب زنی که شد 10 ردیف و 5 ستون که بعد اتمام کار اطلاعات رو انتقال دادم به نرم افزار اسنافلر و بعد اون به سورفر که نتیجه شد این که عکساش و فایلهای مربوطه رو قرار دادم و مساله ایی که مبهم هست برام اینه که آیا خبری از لوله تو این اسکن هست ؟
و دوم اینکه از نقطه صفر باید تحلیلش کنم ؟
و چرا تصویر با پراب زنی من هماهنگ نیست برعکس نشون میده حالا بالا و پایین کدومه و نقطه شروع دقیقا کجاست گیج شدم بخدا
منتظر راهنماییتون هستم دوستان

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 7 دی1393 - 8:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اگر کسی مشکلی مثل من داشت یعنی این ک تمام مدار بب صورت صحیح متاژکردومدار رو هم تمیز کرد ولی کلید یا کلید های از مدارش کار نکرد بعد از این ک ک مطمين شد تمام قطعات اون مسیر سالم هست با یک سیم پایه سری شده در کلید ها رو ب پایه مربوطه ای سی بزنه مثلا اگر کلید upکار نکرد پایه مشترک رو ب پایه 11 ایسی (اگر توی شمارش اشتباه نکرده باشم) وصل کنه اگر دستور اون کلید اجرا نشد اون پایه ای سی سوخته وای سی باید تعویض بشه. ;)
@};-

دوشنبه 8 دی1393 - 11:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

از اقا یزدان و ابی گولد ممنون و ی تشکر جانانه از اقا حمید ک خیلی من رو تو ساخت مدار کمک کردن @};- @};- @};- @};-

دوشنبه 8 دی1393 - 11:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

johnlewis نوشته است:
سلام دوستان خسته نباشید متاسفانه مشکل عجیبی برا دستگاهم پیش اومده که حتی مجبور شدم برا رفعش از نو فیبر بزنم و قطعات رو یک به یک تست کنم بعد رو فیبر جا بزنم و همینطور جعبه دستگاهم رو تغییر بدم و بزرگتر بگیرم اما با اینحال متاسفانه مشکل هنوزم باقی هست
مشکل اینه که وقتی به محل SK 3 و SK 4 سیمی وصل نباشه هیچ تغییری در کنار مربع رو ال سی دی مشاهده نمیشه ولی همینکه یه سیم هر چند کوچیک به این نقاط وصل میشه شروع میکنه به تغییر اعداد و حتی با نزدیک کردن دست به فیبر یا جعبه وقتی که سیم وصله باز تغییر اعدا مشاهده میشه بنظر دوستان مشکل از کجاست؟
خدایش خیلی روش کار کردم اما رفع نشد
چندتا عکس میزارم شاید برای حل این مشکل کمک کنه

برادر بزرگوار اگه برات مقدوره یه عکس هم از کلید سلکتور های خودت برامون بزار تا اونها رو هم بررسی بکنیم مدار خودت ایرادی نداره

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 9 دی1393 - 11:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال

kavoshgar نوشته است:
johnlewis نوشته است:
سلام دوستان خسته نباشید متاسفانه مشکل عجیبی برا دستگاهم پیش اومده که حتی مجبور شدم برا رفعش از نو فیبر بزنم و قطعات رو یک به یک تست کنم بعد رو فیبر جا بزنم و همینطور جعبه دستگاهم رو تغییر بدم و بزرگتر بگیرم اما با اینحال متاسفانه مشکل هنوزم باقی هست
مشکل اینه که وقتی به محل SK 3 و SK 4 سیمی وصل نباشه هیچ تغییری در کنار مربع رو ال سی دی مشاهده نمیشه ولی همینکه یه سیم هر چند کوچیک به این نقاط وصل میشه شروع میکنه به تغییر اعداد و حتی با نزدیک کردن دست به فیبر یا جعبه وقتی که سیم وصله باز تغییر اعدا مشاهده میشه بنظر دوستان مشکل از کجاست؟
خدایش خیلی روش کار کردم اما رفع نشد
چندتا عکس میزارم شاید برای حل این مشکل کمک کنه

برادر بزرگوار اگه برات مقدوره یه عکس هم از کلید سلکتور های خودت برامون بزار تا اونها رو هم بررسی بکنیم مدار خودت ایرادی نداره

داداش این هم سلکتورها

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 9 دی1393 - 12:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز اون سلکتورهایی که پینهای اتصال سیمش رو به بیرونه کیفیت بهتری دارن در ضمن گفتیم چسب بریز نکه دیگه کچ کاری کن :D ماشالا مثل اینکه حواست نبوده هر چی چسب بوده ریختی رو مدار
شما یه ایرادی که تو کارت هست اینه که اون سیمها رو نباید به هم اون جوری وصلشون کنی اون کار خودش باعث نویز میشه در ضمن هر دسته رو سعی کن از کناره های جعبه عبور بدی یه کاری بکن که قسمت رو مدار شلوغ نشه در ضمن این رو هم در نظر داشته باش که اگه مدار رو کنار کامپیوتر یا تلوزیون crt یا لامپهای کم مصرف روشن کنی مدار اون رکس عداد رو داره باید محیط شما کاملا از تمام آلودگی های فرکانسهای مزاحم پاک باشه

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 9 دی1393 - 12:32am
کاربر فعال
کاربر فعال

kavoshgar نوشته است:
دوست عزیز اون سلکتورهایی که پینهای اتصال سیمش رو به بیرونه کیفیت بهتری دارن در ضمن گفتیم چسب بریز نکه دیگه کچ کاری کن :D ماشالا مثل اینکه حواست نبوده هر چی چسب بوده ریختی رو مدار
شما یه ایرادی که تو کارت هست اینه که اون سیمها رو نباید به هم اون جوری وصلشون کنی اون کار خودش باعث نویز میشه در ضمن هر دسته رو سعی کن از کناره های جعبه عبور بدی یه کاری بکن که قسمت رو مدار شلوغ نشه در ضمن این رو هم در نظر داشته باش که اگه مدار رو کنار کامپیوتر یا تلوزیون crt یا لامپهای کم مصرف روشن کنی مدار اون رکس عداد رو داره باید محیط شما کاملا از تمام آلودگی های فرکانسهای مزاحم پاک باشه

ممنونم داداش حتما به توصیه هایی که اشاره کردین عمل میکنم در مورد چسبم خب انقده اعصابم رو بهم ریخته بود به همین خاطر شبیه کچ کاری شده دو تا چسب حرارتی ریختم روش انشاءالله بعد اعمال راهکارها نتیجه رو به اطلاع دوستان میرسونم

چهارشنبه 9 دی1393 - 12:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

johnlewis نوشته است:
یه اسکن از محل لوله انشعاب گاز گرفتم که البته خبر نداشتم در چند متری چالش کردن و اسکن رو همونطوری که در تصویر مشاهده میکنین از سمت چپ به راست نیم متر نیم متر شروع کردم به پراب زنی که شد 10 ردیف و 5 ستون که بعد اتمام کار اطلاعات رو انتقال دادم به نرم افزار اسنافلر و بعد اون به سورفر که نتیجه شد این که عکساش و فایلهای مربوطه رو قرار دادم و مساله ایی که مبهم هست برام اینه که آیا خبری از لوله تو این اسکن هست ؟
و دوم اینکه از نقطه صفر باید تحلیلش کنم ؟
و چرا تصویر با پراب زنی من هماهنگ نیست برعکس نشون میده حالا بالا و پایین کدومه و نقطه شروع دقیقا کجاست گیج شدم بخدا
منتظر راهنماییتون هستم دوستان

سلام من تو تحلیل زیاد وارد نیستم ولی پراب هات رو زیاد تو خاک فکر کنم فرو بردی دوست عزیز

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

چهارشنبه 10 دی1393 - 12:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا مین لب خواهش میکنم کلید سلکتور اولی کیفیتش خوبه ولی باز از این مدل بهترش هم هست که من عکس مدار خودم رو گذاشتم کلید سلکتور من رو از روی عکس نگاه کن

چهارشنبه 10 دی1393 - 1:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6480 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 337 , 338 , 339 , 340 , 341 , 342 , 343 ... 648  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Aliavazpour و 69 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure