به سلام خدمت همه دوستان و استاد عزیز حمید آقا
یه تستی گرفتم خواستم اینجا نتیجه رو خدمت شما اعلام کنم
یکی از دوستان یه دستگاه gpx داره که البته همراهش یه لوپ مونو 42 سانتی هم داره من این لوپ رو که اهمش تقریبا 0.8 هستش و ظرفیتش 360 میکرو هانری برادی تست به مدار حمید آقا وصل کردم ماشالا یه فیش 5 پینه هم داره که دو سه تاش به هم وصله خلاصه پین 1 و 3 رو وصل مدار حمید آقا کردم شاید باور نکنید ولی باور کنید عین حقیقته
این مدار با انتگرال 38 فرکانس 123 پهنای پالس 165 درجه سنس 16 یه سینی 40 سانتی رو دقیقا توی 2.40 سانت سنس کرد و توی 2.20 کاملا صداس دستگاه به وضوح شنیده میشد که یک سره داره یه فلز رو سنس میکنه جالبش اینه که حدود 60---70 سانت مونده به لوپ صدای سنس میومد
یه خواهشی دارم دوستانی که به این لوپ دسترسی دارن خواهشن خواهشن خواهشن اینو یه تستی بگیرن
آقا حمید ای ول داری به جان خودم
فقط یه سوال داخل لوپ این سیستم از چه سیمی استفاده شده کسی اطلاعی داره خواهشن در اختیار دوستان بزاره
یه لوپ 60 با این سیمش درست کنی دیگه 1*1 برا کسی لازم نمیشه به جان خودم

جهت اطلاع لوپ 4500 به هیچ عنوان به مدار وصل نمیشه چون سیستم جی چی لوپش به صورت فرستنده و گیرنده عمل میکنه و لوپش dd هست من یکی نقطه زن جی چی 4500 دارم که از المان به قیمت 100000 میلیون خریدم اگه میشه نهویه وصل کردنشرو بزارین شاید یک معجزه ای شده ما خبر نداریم

چون من داخل لوپ رو باز کردم که دو تا سیم پیچ مجزا به صورت d داره که باید دو تاش با هم بالانس بشه و توسط دستگاه شناخته بشه خواهشن اطلاعات درست رو بیان کنید چون فردا همه میرن لوپ جی پی تهیه میکنن بعد میبینن وصل نمیشه به مدار ما که از خدامونه اینکار انجام بشه و از ساخت لوپ 1 خلاص بشیم خواهشنیک عکس یا یک فیلم بزارید شاید من دارم اشتباه میکنم