انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 9 اردیبهشت1404 - 6:04am

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 178 , 179 , 180 , 181 , 182 , 183 , 184 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود بر مهندس حمید عزیز و همه دوستان فلزجو !
من امروز بازم رفتم کاوش. باز هم موفقیت آمیز بود. با وجودی که چیزایی که بیرون اومد ارزش ریالی ندارن؛ اما ارزش معنوی اونا واسه من خیلی بیشتره
مهندس جان کار با ورژن 1.45 واقعا بهتره. عالی شده. ثبات حرف نداره. کم کم دارم زبون این دستگاه رو میفهمم
ممنونم مهندس

سه شنبه 30 دی1393 - 10:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حامد جان ارزوی جنس خوب برات دارم.
میشه بفرمایید عمق و جنس و اندازه چیزهایی که پیدا کردی رو بگی.
وضعیت دستگله چطوری بود.
و تنظیماتتون?

با تشکر

سه شنبه 30 دی1393 - 10:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

به سلام خدمت همه دوستان و استاد عزیز حمید آقا
یه تستی گرفتم خواستم اینجا نتیجه رو خدمت شما اعلام کنم
یکی از دوستان یه دستگاه gpx داره که البته همراهش یه لوپ مونو 42 سانتی هم داره من این لوپ رو که اهمش تقریبا 0.8 هستش و ظرفیتش 360 میکرو هانری برادی تست به مدار حمید آقا وصل کردم ماشالا یه فیش 5 پینه هم داره که دو سه تاش به هم وصله خلاصه پین 1 و 3 رو وصل مدار حمید آقا کردم شاید باور نکنید ولی باور کنید عین حقیقته
این مدار با انتگرال 38 فرکانس 123 پهنای پالس 165 درجه سنس 16 یه سینی 40 سانتی رو دقیقا توی 2.40 سانت سنس کرد و توی 2.20 کاملا صداس دستگاه به وضوح شنیده میشد که یک سره داره یه فلز رو سنس میکنه جالبش اینه که حدود 60---70 سانت مونده به لوپ صدای سنس میومد
یه خواهشی دارم دوستانی که به این لوپ دسترسی دارن خواهشن خواهشن خواهشن اینو یه تستی بگیرن

آقا حمید ای ول داری به جان خودم

فقط یه سوال داخل لوپ این سیستم از چه سیمی استفاده شده کسی اطلاعی داره خواهشن در اختیار دوستان بزاره
یه لوپ 60 با این سیمش درست کنی دیگه 1*1 برا کسی لازم نمیشه به جان خودم

:-? جهت اطلاع لوپ 4500 به هیچ عنوان به مدار وصل نمیشه چون سیستم جی چی لوپش به صورت فرستنده و گیرنده عمل میکنه و لوپش dd هست من یکی نقطه زن جی چی 4500 دارم که از المان به قیمت 100000 میلیون خریدم اگه میشه نهویه وصل کردنشرو بزارین شاید یک معجزه ای شده ما خبر نداریم @-) چون من داخل لوپ رو باز کردم که دو تا سیم پیچ مجزا به صورت d داره که باید دو تاش با هم بالانس بشه و توسط دستگاه شناخته بشه خواهشن اطلاعات درست رو بیان کنید چون فردا همه میرن لوپ جی پی تهیه میکنن بعد میبینن وصل نمیشه به مدار ما که از خدامونه اینکار انجام بشه و از ساخت لوپ 1 خلاص بشیم خواهشنیک عکس یا یک فیلم بزارید شاید من دارم اشتباه میکنم

سه شنبه 30 دی1393 - 11:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ابی جان معجزه شده خبر نداری :D

اول پستم گفتم لوپ مونو
مونو یعنی توش یه سیمپیچ داره

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 30 دی1393 - 11:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جهت اطلاع دوستان
با این رفیقم صحبت کردم گفت ایشالا جمعه همدیگه رو میبینیم
اون وقت یه فیلم مشتی براتون میگیرم تا براتون ثابت بشه

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 30 دی1393 - 11:22pm
مدیر کل
مدیر کل

kavoshgar نوشته است:
به سلام خدمت همه دوستان و استاد عزیز حمید آقا
یه تستی گرفتم خواستم اینجا نتیجه رو خدمت شما اعلام کنم
یکی از دوستان یه دستگاه gpx داره که البته همراهش یه لوپ مونو 42 سانتی هم داره من این لوپ رو که اهمش تقریبا 0.8 هستش و ظرفیتش 360 میکرو هانری برادی تست به مدار حمید آقا وصل کردم ماشالا یه فیش 5 پینه هم داره که دو سه تاش به هم وصله خلاصه پین 1 و 3 رو وصل مدار حمید آقا کردم شاید باور نکنید ولی باور کنید عین حقیقته
این مدار با انتگرال 38 فرکانس 123 پهنای پالس 165 درجه سنس 16 یه سینی 40 سانتی رو دقیقا توی 2.40 سانت سنس کرد و توی 2.20 کاملا صداس دستگاه به وضوح شنیده میشد که یک سره داره یه فلز رو سنس میکنه جالبش اینه که حدود 60---70 سانت مونده به لوپ صدای سنس میومد
یه خواهشی دارم دوستانی که به این لوپ دسترسی دارن خواهشن خواهشن خواهشن اینو یه تستی بگیرن

آقا حمید ای ول داری به جان خودم :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

فقط یه سوال داخل لوپ این سیستم از چه سیمی استفاده شده کسی اطلاعی داره خواهشن در اختیار دوستان بزاره
یه لوپ 60 با این سیمش درست کنی دیگه 1*1 برا کسی لازم نمیشه به جان خودم

خیلی ممنون کاوشگر عزیز. تست بسیار خوب و جالبی انجام دادین. خسته نباشین.
در مورد این مطلب چیزهای زیادی میشه گفت! بنابراین خواهشا دوستان بصورت دقیق به عرایض بنده توجه کنن! اول این رو عرض کنم با محاسبات من لوپ عنکبوتی مشابه این که خودتون بسازین باید این هدف رو تا حد 2.2 متر سنس کنه. البته روی حساسیت 16 حدود 10 درصد هم افت برد داریم. پس در مجموع نتیجه ای که با لوپ مینلب گرفته شده حدود 20 درصد قوی تر از حد قابل تصور و محاسبه بنده هست که البته رقم کمی هم نیست. فراموش نکنین تفاوتها در فلزیابی همیشه به همین چند درصد هاست!!!
اینکه این دستگاه با لوپ مونوی جی پی ایکس جواب داده خودش نکته بسیار خوبیه. بخصوص که جواب بهتر از همه تستهای ما با لوپهای خودمون هست. این یک بار دیگه ثابت میکنه تکنولوژی بکار رفته در لوپ چقدر تاثیر داره.
اما در مورد لوپ مینلب بنده دقیقا ظرفیتش رو اطلاع نداشتم و شما فرمودین 360 میکرو بوده که با توجه به سایز لوپ نکته جالبی هست. البته ما هم 400 توصیه کردیم که زیاد فرقی نداره. ولی شاید منطق درست کردن لوپهایی با ظرفیت بیشتر رو زیر سوال ببره! در خصوص مقاومت بنده اطلاع دارم که لوپهای مختلفی از شرکت مینلب دارای اهم 0.8 هستن! این نکته جالبیه و شاید به نوعی یک عدد طلایی در مقاومت لوپ باشه که دوستان باید بهش توجه کنن. هر چند پیشنهاد بنده هم حدود 1 اهم بوده که تفاوت زیادی نداره. ولی بهرحال باز هم نشون میده که مقاومتهای خیلی بالاتر از 1 اهم نمیتونه نتیجه قوی بدست بده هر چند کار میکنه!
در مورد داخل این لوپها چیزی که بنده دیدم و با اقای کرمی هم صحبت کردیم ؛ نوعی سیم شبیه به سیم مومی هست که در فریت رادیوهای قدیمی هم وجود داشت!!! بنظر میاد بیشتر جنس روکش این سیم اهمیت داره. بصورت افشان هم هست. اقای کرمی فرمودن نوعی سیم تفلونی وجود داره که رشته های داخلیش هر کدوم دارای روکش تفلون هست و هر شاخه افشان داخلیش عملا شبیه به سیم لاکی دارای روکشی نازک هست که در نهایت همه اینها با هم موازی میشن بدون اینکه در میانه سیم به هم اتصال داشته باشن!!! این سیم ظاهرا در بازار موجود هست و شاید بشه گفت یکی از بهترین سیمها میتونه باشه ولی متاسفانه بنده اسم این سیم رو نمیدونم و باید در فرصتی مناسب دنبالش برم. خوشحال میشیم دوستان خودشون هم پیگیر مساله این سیم باشن.
نکته دیگه موجود در قالب داخلی لوپ مینلب وجود لایه ای پوشیده شده از گرافیت هست که خب حتما با این سیستم شیلد هم آشنایی دارین! مقاومت هر سانت این پوشش گرافیتی زیر 1 کیلو اهم هست و در عین اینکه برد رو کاهش نمیده ولی ثبات بهتری ایجاد میکنه که به افزایش برد هم منجر میشه.
این تقریبا همه داستان لوپ مینلب هست. بعلاوه مساله کابل که بنظر میاد باید انواع با کیفیتی از RG-58 , RG-59 تست بشه تا بشه به نتیجه خوبی رسید. هر چند کابلهای نظامی بهتری هم در بازار موجود هست!

سه شنبه 30 دی1393 - 11:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس اون سيمي که قبلا عرض کردم تکه هاشو دارم از همين سيمي هست که ميگين افشانه و هر رشته هم لاکيه و روکشش هم تفلون هست متاسفانه من هم بخاطر تکه تکه بودن سيم نتونستم باهاش لوپ بپيچمشنيدم يکي از دوستان ميگفت به اسم سيم افشان تقلون ميشناسنش

سه شنبه 30 دی1393 - 11:49pm
مدیر کل
مدیر کل

mahmood51 نوشته است:
حمید نوشته است:
محمود عزیز دو مطلب برای تشخص مشکل شما اهمیت داره. خواهشا با دقت جواب بدین.
1- دیلی اتوماتیک لوپهای شما در چه حدودی اعلام میشه؟
2- با تنظیمات پیش فرض دستگاه ؛ وقتی حین کاوش دکمه بالا (دیباگ) رو میزنین محدوده مقدار انتگرالی که روی سطر اول نمایش داده میشه در چه رنجی قرار داره؟

سلام مهندس حمید
آقا این همه نتایج خوب و جالب بچه هارو میبینم و بعدش دستگاه من اینجوری...... خیلی پلاسیده میشم. #-o
طبق فرمایشتون اندازه گیریهای لازمو انجام دادم که در عکس ملاحظه میفرمایید. البته عدد دیباگ رو بر اساس تغییر دستی بازه انتگرال نوشتم. که البته بعد از پروگرام میکرو پیش فرضش 66 هست.
یه بار با همون حالت قبلی پروگرامی که بود گرفتم و "قبل از ریست" منظورش کردم ، یه بار هم میکرو رو پاک کردم و با دستور D9 پروگرمش کردم که "بعد از ریست" منظور شده.

راستی 2 تا مطلب دیگه ؛ یکی اینکه 3 تا LF-356J قدیمی سرامیکی داشتم همه رو کویل ارور میده و قبول نمیکنه و مطلب دوم اینکه هر چی سعی کردم صدای وز مشخصی رو مثل سایر پالسیها از لوپ بشنوم، نشنیدم .یعنی ماسفتش مرخصه؟ ماسفت هم عوض نکردم چون همشون یکین یعنی کل جمهوریو گشتم با یه ذره بین 30X در دست :D همه از دم یه جور و تولید ویشای بودن.
پیوست:
LDID_resize.jpg

ممنون محمود عزیز. زحمت کشیدین جدول خوبی تهیه کردین.
چیزی که از اعداد دیباگ یا همون انتگرال بنظر من میرسه این هست که در مقایسه با اعداد بنده حدود دو سوم یا حتی نصف اعداد من هستن! باید با این تنظیماتی که کردین عدد انتگرال بالاتر باشه. در عین حال اینکه LF356 جواب نمیده همراه با مساله قبلی نشون میده که قطعا مدار شما دارای ایرادی هست. مقاومتهای اطراف اپ امپ رو بیشتر بررسی کنین. بطور خاص مقاومتهای 7 و 8 و 13 و 14 رو چک کنین.
اما اینکه صدای وز از لوپ نمیشنوین دیگه اوضاع رو خراب تر میکنه! :D هر چند صدای وز بستگی به نوع لوپ و پهنای پالس داره ولی بهرحال در پهنای پالس 160 صدای وز قابل ملاحظه ای باید در لوپ به گوش برسه. در غیر این صورت شاید ماسفت یا BS170 مشکل داشته باشه. کلا این مدار شما فکر نمیکنم زیاد بهش امیدی باشه! =(( :D

سه شنبه 30 دی1393 - 11:51pm
مدیر کل
مدیر کل

hamedkk نوشته است:
درود بر مهندس حمید عزیز و همه دوستان فلزجو !
من امروز بازم رفتم کاوش. باز هم موفقیت آمیز بود. با وجودی که چیزایی که بیرون اومد ارزش ریالی ندارن؛ اما ارزش معنوی اونا واسه من خیلی بیشتره
مهندس جان کار با ورژن 1.45 واقعا بهتره. عالی شده. ثبات حرف نداره. کم کم دارم زبون این دستگاه رو میفهمم
ممنونم مهندس

تبریک میگم حامد جان خسته نباشین.
بله نسخه 1.45 از نظر ثبات روی زمین واقعا خیلی خوبه! فقط بنظر میاد حدود 5 درصد بردش کم شده که مشغول بهبودش هستم!

سه شنبه 30 دی1393 - 11:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
با تشکر از مهندس حمیدعزیز وبقول ایشون لوپ مثل قلب فلزیابه واز آقای کاوشگر بخاطر اعلام نتایج بسیار سپاس گذارم

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

سه شنبه 30 دی1393 - 11:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 178 , 179 , 180 , 181 , 182 , 183 , 184 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 196 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure