انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 8:05am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام آرش جون
من هم به نوبه خودم این مصیبت را بهت تسلیت میگم امیدوارم غم آخرت باشه
و آفرین به مجتبی خودمون که بدون توجه به بحث مالی دل این جون را به نوعی بعد از غمش شاد کرد بازم دستت درد نکنه آقا مجتبی

به امید سوسوی زرد

چهارشنبه 12 تیر1392 - 11:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان برای تست شمال بلافاصله بعد از خاموش کردن دستگاه به نظر من نباید آنتن زد باید چند دقیقه صبر کرد تا امواج ردیاب فروکش کنه چون اگر فروکش نکنه به نظر من ردیاب خطا میزنه دوستان چک کنند نتیجه را به دوستان اعلام کنند

به امید سوسوی زرد

چهارشنبه 12 تیر1392 - 11:52pm
مدیر سایت
مدیر سایت

bina نوشته است:
سلام دوستان شب همه بخیر
چند روز پیش عرض کردم رفتیم باغ یکی از آشناها و با فاصله 3 متری یک درخت گردوی تنومند انتنها قیچی کردن و من تستهای مختلف رو امتحان کردم و همه جواب دادن.
امروز تست شمال با دستگاه خاموش که آقا مجتبی فرمودن رو هم انجام دادم و روی نقطه اول قیچی نکرد و حدود 1 متری ضلع شمالی نقطه اول قیچی کرد و البته طبق گفته آقا مجتبی هر 2 آنتن باهم به سمت شمال کشیده میشدن.
فقط چند سوال:
1- امروز که باز با دستگاه روشن تست کردم و عمق گیری کردم احساس کردم عمقی که نشون میده کمی از اون روزی کمتره! آیا این موضوع درسته؟؟؟
2- آیا وجود درخت تنومند گردو که قطعا ریشه های زیادی توی زمین داره ممکنه تاثیرگذار باشه؟؟؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند٪
یاعلی مدد
:x :x @};- :-H

سلام
شما بايد ذرات رو گرفته باشي ، حجم گيري يادتون رفته فكر كنم چون چيزي فرمايش نكرديد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 12 تیر1392 - 12:20am
مدیر کل
مدیر کل

درسته اقا مهدی هم فرمایش کردند حجم گیری خیلی مهمه فکر شو بکن یک سنگ ده سانتی یک دریک متر حجم داده بود حالا اگر یه باری باشه باید حجم خیلی بیشتری بده .
روش ده ثانیه هم یادتون نره انتنها رو ده ثانیه نگه دارین اگر باز شد خودبخود یعنی باری بود رفته و اگر ده ثانیه نگه داشتین در همون هدفی که گرفتین و حالت قیچی کردن موند میرین تستهای دیگری رو انجام میدین .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

پنج شنبه 12 تیر1392 - 12:25am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
مجتبی نوشته است:
درسته اقا مهدی هم فرمایش کردند حجم گیری خیلی مهمه فکر شو بکن یک سنگ ده سانتی یک دریک متر حجم داده بود حالا اگر یه باری باشه باید حجم خیلی بیشتری بده .
روش ده ثانیه هم یادتون نره انتنها رو ده ثانیه نگه دارین اگر باز شد خودبخود یعنی باری بود رفته و اگر ده ثانیه نگه داشتین در همون هدفی که گرفتین و حالت قیچی کردن موند میرین تستهای دیگری رو انجام میدین .

اقا مجتبی میشه لطف کنید این روش 10 ثانیه رو کامل توضیح بدید؟

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

پنج شنبه 12 تیر1392 - 12:45am
مدیر سایت
مدیر سایت

مجتبی نوشته است:

درسته اقا مجتبي ، متأسفانه دوستان خوب دقت نميكنن ، ببينيد دوستان يك انگشتري كه مدت 1000 سال زير خاك مونده باشه ممكنه به اندازه 1 متري با توجه به عمق حجم بده و اين بدليل آلودگي و اكسيداسيوني بوده كه درخاك از فلز مورد نظر در دورتادور فلز بوجود مياد ، حالا چه برسه به يك فلز بزرگتر البته قدمت و زمان خيلي در اندازه حجم تأثير داره ... ياعلي

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 12 تیر1392 - 12:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
از همه دوستان بابت همدردی تشکرمیکنم انشاالله تو شادیهاتون جبران کنم- وارادت خالصانم رو تقدیم میکنم به همه دوستان ازجمله آقا مجتبی و آقاحمید و آقا آریای عزیز و تشکر مخصوص دارم از آقا مجتبی گل بابت مرام و معرفتش که برای من ثابت شده و کمترکسی رو دیدم که مثل آقا مجتبی و آقا حمید خالص باشن و غمخوار دیگران ولی باید عرض کنم نیازی به اینکار نیست که همچین لطفی رو به آقا مجتبی درحق من انجام بدهند چون میدونم و اعتقاد دارم اولا قیمت دستگاه بیش از اینها ارزش داره و آقا مجتبی و آقا حمید درحق دوستان واقعا لطف کردن که قیمت رو یک تومن اعلام کردند ،اما این حرف آقا مجتبی برای من بیش از این یه تومن ارزش داشت و به قول یکی از دوستان خداتومن ارزش داشت ،در هرصورت دوستان باید و باز هم باید قدر دان این چنین انسانهایی باشن ،خالصانه از این دوستان تشکرمیکنم و اگه قسمت بود بعدأ تقاضای خرید میدم چون پدرم یه حرف قشنگی میزنه میگه که اول به جیبت نگاه کن و همین کار رو میکنم صلاح نیست الان این خرید را داشته باشم چه یه تومن وچه با معرفت بی وصف آقا مجتبی برای تخفیف که برادر به برادر همچین تخفیفی نمیده هشتصد، انشاالله تو اولین فرصت ممکن ،خوش باشید اما رک و رک زندگی کنید
یاحق‎ ‎

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

پنج شنبه 12 تیر1392 - 1:02am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
دوستان عزیز من فردا میرم برای تست چند جای باستانی دعا کنید

چند روز نیستم شما و مهندس مجتبی و حمیدخان رو اذیت کنم

ایشالله با خبرهای خوب بیام خدمتتون

:ymhug:

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت

پنج شنبه 12 تیر1392 - 1:32am
مدیر کل
مدیر کل

dj_remix نوشته است:
دوستان عزیز من فردا میرم برای تست چند جای باستانی دعا کنید

چند روز نیستم شما و مهندس مجتبی و حمیدخان رو اذیت کنم

ایشالله با خبرهای خوب بیام خدمتتون

:ymhug:

بسلامتی . ما که به شما عادت کردیم پس کی بیاد هرشب به ما احوالپرسی کنه دوست خوبم :ymhug: مواظب خودت باش تا مطمئن نشدین دستور حفاری نده

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

پنج شنبه 12 تیر1392 - 2:00am
مدیر کل
مدیر کل

دستان نوشته است:
مجتبی نوشته است:

اقا مجتبی میشه لطف کنید این روش 10 ثانیه رو کامل توضیح بدید؟

ببینین دستان جان این روش رو من قبلا تو اون سایت بودم توضیح کامل دادم قدیمیها بهتر میدونن یادم رفته بود اینجا هم توضیح بدم یهو بفکرم زد . :D
وقتی یه هدفی رو پیدا کردین و انتنها قیچی کرد و از هر چهار طرف رفتین به سمت هدف اصلی و دیگه مطمئن شدین هدف اصلی رو پیدا کردین تو همون حالت قیچی زدن ده ثانیه نگه دارین ببینین انتنها باز میشن یا نه ؟ اگر خود بخود باز شدند یعنی از بار خبری نیست ذرات هست یا بار بود قبلا برداشت شده . درواقع انتنها حالت قفل شدن داره و هی با انتنها میخوای بازی کنین بالا بیاری میبینی از حالت قیچی خارج نمیشند . این هم یه نوع حذف خطاست باید امتحان کنین متوجه میشین .

پنج شنبه 12 تیر1392 - 2:05am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 145 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure