نویسنده |
پیغام |
only for you
کاربر حرفه ای
|
سلام آرش جون من هم به نوبه خودم این مصیبت را بهت تسلیت میگم امیدوارم غم آخرت باشه و آفرین به مجتبی خودمون که بدون توجه به بحث مالی دل این جون را به نوعی بعد از غمش شاد کرد بازم دستت درد نکنه آقا مجتبی
به امید سوسوی زرد
|
چهارشنبه 12 تیر1392 - 11:44pm |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
دوستان برای تست شمال بلافاصله بعد از خاموش کردن دستگاه به نظر من نباید آنتن زد باید چند دقیقه صبر کرد تا امواج ردیاب فروکش کنه چون اگر فروکش نکنه به نظر من ردیاب خطا میزنه دوستان چک کنند نتیجه را به دوستان اعلام کنند
به امید سوسوی زرد
|
چهارشنبه 12 تیر1392 - 11:52pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
سلام شما بايد ذرات رو گرفته باشي ، حجم گيري يادتون رفته فكر كنم چون چيزي فرمايش نكرديد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 12 تیر1392 - 12:20am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
درسته اقا مهدی هم فرمایش کردند حجم گیری خیلی مهمه فکر شو بکن یک سنگ ده سانتی یک دریک متر حجم داده بود حالا اگر یه باری باشه باید حجم خیلی بیشتری بده . روش ده ثانیه هم یادتون نره انتنها رو ده ثانیه نگه دارین اگر باز شد خودبخود یعنی باری بود رفته و اگر ده ثانیه نگه داشتین در همون هدفی که گرفتین و حالت قیچی کردن موند میرین تستهای دیگری رو انجام میدین .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
پنج شنبه 12 تیر1392 - 12:25am |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
مجتبی نوشته است: درسته اقا مهدی هم فرمایش کردند حجم گیری خیلی مهمه فکر شو بکن یک سنگ ده سانتی یک دریک متر حجم داده بود حالا اگر یه باری باشه باید حجم خیلی بیشتری بده . روش ده ثانیه هم یادتون نره انتنها رو ده ثانیه نگه دارین اگر باز شد خودبخود یعنی باری بود رفته و اگر ده ثانیه نگه داشتین در همون هدفی که گرفتین و حالت قیچی کردن موند میرین تستهای دیگری رو انجام میدین . اقا مجتبی میشه لطف کنید این روش 10 ثانیه رو کامل توضیح بدید؟
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
پنج شنبه 12 تیر1392 - 12:45am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مجتبی نوشته است: درسته اقا مهدی هم فرمایش کردند حجم گیری خیلی مهمه فکر شو بکن یک سنگ ده سانتی یک دریک متر حجم داده بود حالا اگر یه باری باشه باید حجم خیلی بیشتری بده . روش ده ثانیه هم یادتون نره انتنها رو ده ثانیه نگه دارین اگر باز شد خودبخود یعنی باری بود رفته و اگر ده ثانیه نگه داشتین در همون هدفی که گرفتین و حالت قیچی کردن موند میرین تستهای دیگری رو انجام میدین . درسته اقا مجتبي ، متأسفانه دوستان خوب دقت نميكنن ، ببينيد دوستان يك انگشتري كه مدت 1000 سال زير خاك مونده باشه ممكنه به اندازه 1 متري با توجه به عمق حجم بده و اين بدليل آلودگي و اكسيداسيوني بوده كه درخاك از فلز مورد نظر در دورتادور فلز بوجود مياد ، حالا چه برسه به يك فلز بزرگتر البته قدمت و زمان خيلي در اندازه حجم تأثير داره ... ياعلي
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 12 تیر1392 - 12:59am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
از همه دوستان بابت همدردی تشکرمیکنم انشاالله تو شادیهاتون جبران کنم- وارادت خالصانم رو تقدیم میکنم به همه دوستان ازجمله آقا مجتبی و آقاحمید و آقا آریای عزیز و تشکر مخصوص دارم از آقا مجتبی گل بابت مرام و معرفتش که برای من ثابت شده و کمترکسی رو دیدم که مثل آقا مجتبی و آقا حمید خالص باشن و غمخوار دیگران ولی باید عرض کنم نیازی به اینکار نیست که همچین لطفی رو به آقا مجتبی درحق من انجام بدهند چون میدونم و اعتقاد دارم اولا قیمت دستگاه بیش از اینها ارزش داره و آقا مجتبی و آقا حمید درحق دوستان واقعا لطف کردن که قیمت رو یک تومن اعلام کردند ،اما این حرف آقا مجتبی برای من بیش از این یه تومن ارزش داشت و به قول یکی از دوستان خداتومن ارزش داشت ،در هرصورت دوستان باید و باز هم باید قدر دان این چنین انسانهایی باشن ،خالصانه از این دوستان تشکرمیکنم و اگه قسمت بود بعدأ تقاضای خرید میدم چون پدرم یه حرف قشنگی میزنه میگه که اول به جیبت نگاه کن و همین کار رو میکنم صلاح نیست الان این خرید را داشته باشم چه یه تومن وچه با معرفت بی وصف آقا مجتبی برای تخفیف که برادر به برادر همچین تخفیفی نمیده هشتصد، انشاالله تو اولین فرصت ممکن ،خوش باشید اما رک و رک زندگی کنید یاحق
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
پنج شنبه 12 تیر1392 - 1:02am |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
دوستان عزیز من فردا میرم برای تست چند جای باستانی دعا کنید چند روز نیستم شما و مهندس مجتبی و حمیدخان رو اذیت کنم ایشالله با خبرهای خوب بیام خدمتتون
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
پنج شنبه 12 تیر1392 - 1:32am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
dj_remix نوشته است: دوستان عزیز من فردا میرم برای تست چند جای باستانی دعا کنید چند روز نیستم شما و مهندس مجتبی و حمیدخان رو اذیت کنم ایشالله با خبرهای خوب بیام خدمتتون بسلامتی . ما که به شما عادت کردیم پس کی بیاد هرشب به ما احوالپرسی کنه دوست خوبم مواظب خودت باش تا مطمئن نشدین دستور حفاری نده
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
پنج شنبه 12 تیر1392 - 2:00am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
دستان نوشته است: مجتبی نوشته است: درسته اقا مهدی هم فرمایش کردند حجم گیری خیلی مهمه فکر شو بکن یک سنگ ده سانتی یک دریک متر حجم داده بود حالا اگر یه باری باشه باید حجم خیلی بیشتری بده . روش ده ثانیه هم یادتون نره انتنها رو ده ثانیه نگه دارین اگر باز شد خودبخود یعنی باری بود رفته و اگر ده ثانیه نگه داشتین در همون هدفی که گرفتین و حالت قیچی کردن موند میرین تستهای دیگری رو انجام میدین . اقا مجتبی میشه لطف کنید این روش 10 ثانیه رو کامل توضیح بدید؟ ببینین دستان جان این روش رو من قبلا تو اون سایت بودم توضیح کامل دادم قدیمیها بهتر میدونن یادم رفته بود اینجا هم توضیح بدم یهو بفکرم زد . وقتی یه هدفی رو پیدا کردین و انتنها قیچی کرد و از هر چهار طرف رفتین به سمت هدف اصلی و دیگه مطمئن شدین هدف اصلی رو پیدا کردین تو همون حالت قیچی زدن ده ثانیه نگه دارین ببینین انتنها باز میشن یا نه ؟ اگر خود بخود باز شدند یعنی از بار خبری نیست ذرات هست یا بار بود قبلا برداشت شده . درواقع انتنها حالت قفل شدن داره و هی با انتنها میخوای بازی کنین بالا بیاری میبینی از حالت قیچی خارج نمیشند . این هم یه نوع حذف خطاست باید امتحان کنین متوجه میشین .
|
پنج شنبه 12 تیر1392 - 2:05am |
|
|
|