انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 10:10am

پاسخ به موضوع  [ 150 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 ... 15  بعدی
 آموزشگاه علائم شناسی انجمن فلزجو 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
سلام پارسا جان .ب نظرمن علامت باید شکیل و رسا باشه اگه قرار بوده از علامتی استفاده کنن ک ک کسی نفهمه هر کسی واسه خودش ی علامتی داشت .مثلا الان تو تمام کشور از چوغن برای نشان دادن قبر استفاده میکردن .یا واسه نشان دادن تل از نعل و غیره ... استفاده میکردناگر غیر از این بود امسال ماها نیتونستیم رمز هیچ علامتی رو باز کنیم .
ولا اگه بخوام راجب عکس دوم نظر بدم :میگم طبیعیه .اما ه غیر از این باشه میتونه شکل ی لنگه کفش باش .البته قیافش ب قلبی ک ی سمتش ترکیده هم یخوره .

چهارشنبه 12 تیر1392 - 11:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

احسان جان علامت شکیل و زیباست نمیدونم دیگه علامت باید چطور باشه مگر اینکه موشی رو بکشن وبا میخ بچسبونن به سنگ تا چیزی که شما میخواید دربیاد :D
علامت اگر طوری بود که هر کس رو ببره سر بار الان هیچ باری وجود نداشت و همیشه هم دنبال علامتی مثل چراغ قرمز سر چهار راه نباشید بعضی علامات خاص و با رمز هستند البته بعد که بفهمیم چی هستن به مغز سازنده ی علامت افرین میگیم کلا مقوله ی علامت شناسی خودش بحث سنگین و پر رمز و رازیه که فعلا مجال بحث درباره اش رو نداریم
لطفا این علامت رو ببینید :-BD

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 12 تیر1392 - 11:47pm

اقای پارسی بنده معذرت میخوام این حرف رو میزنم اما فکر کنم شما به جای اینکه علائم رو بلد باشید بیشتر قوه تخیل شما قویه.
اخه برادر من چطور ممکنه این عکس هایی که شما گذاشتید علامت باشن.اونجور که شما میفرمایید بیاید یه روز با من بریم بیرون من میلیونها علامت از این دست علامت ها به شما نشون بدم.
اخه چرا بچه ها رو میفرستید دنبال نخود سیاه؟؟
اون کسی که علامت رو میذاره اولا روی این نوع سنگ ها نمیذاره.شما اگر کمی تجربه داشتید میفهمیدید که این سنگ رو میشه به هزاران شکل مختلف تشبیه کرد و دوما کسی بخاد علامت بذاره اینجوری نمیذاره.کاملا مشخصه این ها طبیعیه.

پنج شنبه 13 تیر1392 - 9:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

okasava68 نوشته است:
اقای پارسی بنده معذرت میخوام این حرف رو میزنم اما فکر کنم شما به جای اینکه علائم رو بلد باشید بیشتر قوه تخیل شما قویه.
اخه برادر من چطور ممکنه این عکس هایی که شما گذاشتید علامت باشن.اونجور که شما میفرمایید بیاید یه روز با من بریم بیرون من میلیونها علامت از این دست علامت ها به شما نشون بدم.
اخه چرا بچه ها رو میفرستید دنبال نخود سیاه؟؟
اون کسی که علامت رو میذاره اولا روی این نوع سنگ ها نمیذاره.شما اگر کمی تجربه داشتید میفهمیدید که این سنگ رو میشه به هزاران شکل مختلف تشبیه کرد و دوما کسی بخاد علامت بذاره اینجوری نمیذاره.کاملا مشخصه این ها طبیعیه.

به این میگن حرف حساب .مرسی

پنج شنبه 13 تیر1392 - 10:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پارسی جان شما میتونی در جواب من بگی نظرت بچگانست .اما کارت اصلا خوب نبود ب همه بچه های انجمن توهین کنی و بگی هر بچه ای میتونه تشخیص بده در صورتی ک همه گفتن طبیعیه. و فقط شما گفتید ک موشه.

پنج شنبه 13 تیر1392 - 10:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با کمال تشکر از همه دوستان وخصوصا اکاساوا و احسان
اول در جواب اقای اکاساوا بگم شما کجا رفتید کجا گشتید چندتا نسخه دیدی چند تا سنگ دارای نسخه دیدی چقدر بیابون گشتی چقدر علامت دیدی چقدر روی علامات تشخص عقلی شما حفظ شده تا به حال چند خط رمزگشایی کردید روی چه مکانهایی علامت دیدی و در کجاها با علائمت چه برخوردی داشتی از کنار چند علامت سرسری رد شدی رفتی از علائم و لایه های نهفته در علائم چی میدونی از مقیاسها در علائم چی میدونی قوه ی عقلی شما از کجا پی به تخیل بنده برده
عزیز من شما فکر کردی هر علامتی رو گذاشتن مث علامت شتر که شما بیاید زیرش رو بکنید و برید حالشو ببرید اگر شما براساس ندانم کاریهاتون حفاری بدون نتیجه داشتید و به قولی دنبال نخود سیاه بودید دلیل نمیشه علم و عقل خودتون رو با دکترین علمی و تخصصی کسی مقایسه کنید اگر دنبال این هستی اون علامتی که شما میخواید بدون هیچ کنکاش و تحقیقی شما رو ببره سر بار الافی داداش کسی که بارش رو پنهون کرده خیلی زرنگتر از من و شما بوده که بارش رو بذاره سر راه و بگه بفرمایید بردار برو تا بحال با این همه ادم پرمدعا و به قول انسانهای جاهل فیلسوف همانند فرید باقریها چه کسانی به بار رسیدند اقا جان اگر در این فکری تا اخر دنیا هم که بری دستت خالیه شما بهتره تو همون میلیون علامت خودت مشغول باشی داداش
اگر شما فکر کردی هر علامتی دیدی سریع به هر جا اشاره داره بری اونجا رو بکنی سخت در اشتباهی داداش هر علامت راز مخصوص خودش رو داره که گاهی رمزگشایی ریز تا درشتش ساعتها دست میبره
بنده هیچ ادعایی ندارم ولی اگه شما با بودن تو انجمن و از این حرفها معلوماتت رفته بالا من با علائم زندگی کردم تو کوه و بیابون هرکس هم حاضر به مناظره هست یا علی :-BD
اگر عمری باقی بود علامت گنگی رو برای شما با نقطه ای که بارش بوده و این علامت مجهول به اون اشاره داشته در انجمن میذارم که بفهمید حالا حالاها باید برید تا به بار برسید علامتی که اگه شما ببینید انگ طبیعی بودن رو بهش میزنید پس بدون دلیل سعی بر دادن فتوای سفسطه ای نکنید خواهشا
این موضوعات شاید قبولش برای شما قابل هضم نباشه ممکنه ندیده باشید ولی بدونید هست چه شما بخواید چه نخواید
هیچوقت چیزی رو که نمیدونید در موردش اظهار نظر نکنید هم شما و هم اقا احسان من اسراری در مورد این علائم میدونم که اگر بازگو بشه بهت شما رو فرا میگیره ولی هر سری قابل گفتن نیست در هر نقطه و هر مکانی و برای هر کس
باسپاس این شما و این هم علائم بچه های انجمن بگید ببینم چند مرده حلاجید
در مورد حرف اقا احسان هم که تعبیر بر توهین کردن سخت در اشتباهند بنده گفتم اگر بچه ای هم این علامت رو ببینه به ماهیت اون پی میبره و اصلا جنابعالی رو به بچه تشبیه نکردیم کمی صبور باشید و عجولانه قضاوت نکنید داداش :YMPEACE:
یه مورد میذارم شاید دیده باشید ولی خوبه ببینید
عزت زیاد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط parsi در پنج شنبه 13 تیر1392 - 5:50pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 13 تیر1392 - 5:22pm

چالبه شما اقا احسان رو عزیز صدا میکنید و بنده رو با این همه الفاظ درشت مورد شماتت قرار میدید.
بله شاید هم شما هنوز بخاطر انتقاد های بجای بنده دلخور هستید و من به شما حق میدم دوست عزیز.اما بنده ادعایی ندارم اما اونقدر ها در این زمینه اطلاعات دارم و زحمت و تلاش و در محضر استیدی بزرگ اموزش دیدم که با یک نگاه به عکس هم میتونم بفهمم اونجا چیزی هست یا خیر.
اقای پارسی من نمیدونم شما تا حالا از استادی اموزش دیدید یا اینکه از اموزه ها و تجربیاتی که دارید میاین و این اموزش ها رو میذارید اما اینو بدون دوست من شما حتی ابتدایی ترین اصول دفینه و اثار نسخه و اسرار نظامی رو بلد نیستید و اونوقت میاید بنده رو با باقری ها مقایسه میکنید و خودتون رو تافته جدا بافته و همه چیز بلد؟
ببین دوست عزیز این راهی که شما در پیش گرفتی و این طور اموزش دادن جز گمراهی افراد چیزی در بر نداره و اگر قرار باشه ما هر نوع سوراخی در سنگ رو نشونه در نظر بگیریم که میلیونها نشانه از این دست در طبیعت وجود داره و اونجوری بود همه دنیا پر بود از نشانه.
البته بنده هم از نشانه های مخفی خبر دارم اما اینو از من به شما نصیحت دوست من نشونه باید کاملا دقیق و اصولی و در مکان مناسبی روی سنگ و در جنس های خاصی از سنگ مشاهده بشه نه این نوع سنگی که دوست عزیزمون گذاشته.شما با قوه تخیلتون از این سوراخ های طبیعی شخصیت های کارتونی و موش کور و سریندی پیتی در اوردید بعد میاید بقیه رو متهم به ندونستن میکنید؟؟
البته ایراذی نداره و بنده دوست دارم شما با علمی که دارید این دوستمون رو راهنمایی کنید و این علامت رو رمز گشایی کنید و دوستمون هم لطف کنند و خبر از وجود یا عدم وجود دفینه در اون مکان رو بدند.
من منتظر راهنمایی شما و پاسخ کارشناسانه شما به این دوستمون هستم و منتظر میمونم تا ایشون دفینه رو در بیارن. اما اگر خبری نبود منتظر عذر خواهی شما میشم

پنج شنبه 13 تیر1392 - 5:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شما هم عزیز هستید جناب اکاساوا
و اما بعد شما فقط این رو یاد گرفتین سنگ اینجوری یا اونجوری ولی دوست عزیز در اشتباهید بنده سر فرصت با عکسهایی که از علائمی که بارشون رفته و اثبات شده میذارم تا شما دنبال علامت مثل چراغ قرمز سر چهار راه نباشید شما نمیخواد نگران بنده باشید بهتره خوتون الفبای علائم شناسی و اصلا نوع و جنس علائم و سنگ علائم و خصوصیات علائم رو فرا بگیرید بعد اینجانب رو به جهالت در علائم شناسی متهم کنید بنده به کار خود ایمان دارم ومثل شما با شنیده ها به دنبال کاری نبودم درسته بعضی وقتها سنگ علامت دار در منطقه در چشم میزنه ولی شما خیلی در این موضوع غرق شدید و از خیلی جهات غافل شدید اصلا شما تک مرد علائم شناسی ولی هر موقع بر حرفی که میزنید موضوع اثبات کننده ای دارید رو کنید حرف زیاد زده میشه دیگر حرفی نیست و شما سی خوت ما هم سی خومون \M/
با تشکر از شما

پنج شنبه 13 تیر1392 - 6:02pm

دوست من شما اگر جایی که واقعا بار داره رو دیده باشید اونقدر علائم واضح هستند که نیازی به اینکه ادم قوه تخیل خودشو بکار بندازه نیست.
بنده هم قصد ندارم ادامه بدم واگر نه عکس هایی میذاشتم تا کاملا درک کنید قبر و دفینه و...چطور علائمی دارند.اینگونه تفسیر علائم رو بنده گفتم اگر درست بود میشد در هر قدم یه نشانه پیدا کرد.
در اخر هم حرفم رو زدم شما لطف کن اون دوستمون که اون عکس ها رو گذاشتند راهنمایی کن و واسش تفسیر کن همین عکس ها رو و مارو هم در جریان تفسیر قرار بده.
اگر اینجا باری بود و اینها هم نشونه اون بار بودند بنده همون جا از شما معذرت میخوام و شما رو استاد خطاب میکنم اما اگر چیزی پیدا نشد باید بیاید و معذرت بخواید از بچه ها بخاطر اطلاعات غلط.
حالا قبوله؟

پنج شنبه 13 تیر1392 - 9:06pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
هدف از ایجاد انجمن استفاده از نظرات، تجربیات، و راهنمایی و... همه ی دوستان عزیزه شاید یه دوستی که تازه عضو شده باشه تجربه رو کسب کرده باشه و وقتی که اونو بیان کنه اون کسی که بقولا حرفه ایه توش بمونه!!
هدف به اشتراک نظر عقیده جنجال راه بنداهاس و هرچند هم اشتباه یا مبتدی باشه قابل احترامه، هرکسی هر قدری علم داره به خوش بستگی داره و برای ما قابل اهمیته و این نیست که به خوایم اونو به رخ کسی بکشیم و مسخرش کنیم و حس رقابت جویی داشته باشیم، خط و نشون بکشیم و یا اگه نظر کسی اشتباه بود معذرت خواهی بکنه هرکسی به اندازه توانش راهنمایی میکنه و هدف احداث این انجمن همینه که مشکلات و خطا ها گرفته بشه نه...، تو محیط انجمن هیچ کسی به گردن کس دیگه منتی نداره، من اگه مطلب رو میزارم در عوض مطلب دیگه رو یاد میگیرم و این نیست که کسی بگه تو این کار به نقطه آخر علم رسیده چون تو این رشته بعضی موقعه ها میبینی یه چیزی در میاد که خط بطلانی میکشه رو تمام مطالب قبلی...
از تمام دوستان خواهش میکنم که طبق هر شرایطی این صمیمیت و دوستی جمع رو حفظ کنن و نزارن رو به موضوع بی ارزش دلخوری پیش بیاد که باعث ضربه به بقییه دوستان بشه...
از آقا پارسی عزیز هم تقاضا دارم که لطف کنن که این مطلب رو که تو قسمت امضا درج کردن رو بردارن تا همه بتونن از نظارات هم استفاده کنن نه پیام خصوصی...

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

پنج شنبه 13 تیر1392 - 9:52pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 150 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 ... 15  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 44 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure