با کمال تشکر از همه دوستان وخصوصا اکاساوا و احسان
اول در جواب اقای اکاساوا بگم شما کجا رفتید کجا گشتید چندتا نسخه دیدی چند تا سنگ دارای نسخه دیدی چقدر بیابون گشتی چقدر علامت دیدی چقدر روی علامات تشخص عقلی شما حفظ شده تا به حال چند خط رمزگشایی کردید روی چه مکانهایی علامت دیدی و در کجاها با علائمت چه برخوردی داشتی از کنار چند علامت سرسری رد شدی رفتی از علائم و لایه های نهفته در علائم چی میدونی از مقیاسها در علائم چی میدونی قوه ی عقلی شما از کجا پی به تخیل بنده برده
عزیز من شما فکر کردی هر علامتی رو گذاشتن مث علامت شتر که شما بیاید زیرش رو بکنید و برید حالشو ببرید اگر شما براساس ندانم کاریهاتون حفاری بدون نتیجه داشتید و به قولی دنبال نخود سیاه بودید دلیل نمیشه علم و عقل خودتون رو با دکترین علمی و تخصصی کسی مقایسه کنید اگر دنبال این هستی اون علامتی که شما میخواید بدون هیچ کنکاش و تحقیقی شما رو ببره سر بار الافی داداش کسی که بارش رو پنهون کرده خیلی زرنگتر از من و شما بوده که بارش رو بذاره سر راه و بگه بفرمایید بردار برو تا بحال با این همه ادم پرمدعا و به قول انسانهای جاهل فیلسوف همانند فرید باقریها چه کسانی به بار رسیدند اقا جان اگر در این فکری تا اخر دنیا هم که بری دستت خالیه شما بهتره تو همون میلیون علامت خودت مشغول باشی داداش
اگر شما فکر کردی هر علامتی دیدی سریع به هر جا اشاره داره بری اونجا رو بکنی سخت در اشتباهی داداش هر علامت راز مخصوص خودش رو داره که گاهی رمزگشایی ریز تا درشتش ساعتها دست میبره
بنده هیچ ادعایی ندارم ولی اگه شما با بودن تو انجمن و از این حرفها معلوماتت رفته بالا من با علائم زندگی کردم تو کوه و بیابون هرکس هم حاضر به مناظره هست یا علی
اگر عمری باقی بود علامت گنگی رو برای شما با نقطه ای که بارش بوده و این علامت مجهول به اون اشاره داشته در انجمن میذارم که بفهمید حالا حالاها باید برید تا به بار برسید علامتی که اگه شما ببینید انگ طبیعی بودن رو بهش میزنید پس بدون دلیل سعی بر دادن فتوای سفسطه ای نکنید خواهشا
این موضوعات شاید قبولش برای شما قابل هضم نباشه ممکنه ندیده باشید ولی بدونید هست چه شما بخواید چه نخواید
هیچوقت چیزی رو که نمیدونید در موردش اظهار نظر نکنید هم شما و هم اقا احسان من اسراری در مورد این علائم میدونم که اگر بازگو بشه بهت شما رو فرا میگیره ولی هر سری قابل گفتن نیست در هر نقطه و هر مکانی و برای هر کس
باسپاس این شما و این هم علائم بچه های انجمن بگید ببینم چند مرده حلاجید
در مورد حرف اقا احسان هم که تعبیر بر توهین کردن سخت در اشتباهند بنده گفتم اگر بچه ای هم این علامت رو ببینه به ماهیت اون پی میبره و اصلا جنابعالی رو به بچه تشبیه نکردیم کمی صبور باشید و عجولانه قضاوت نکنید داداش
یه مورد میذارم شاید دیده باشید ولی خوبه ببینید
عزت زیاد