کاربر اخراجی عزیز ؛ فروشنده گرامی تی ال 12000 باز هم خوش اومدی! ماشالا به نام کاربری جدیدت!
در مورد اقای مقدسی مدارک و شواهد در انجمن موجوده. از نظر من یا ایدی ایشون هک شده و یا توسط شخص شما فریب داده شده و کلی پول بابت تی ال 12000 به شما پرداخته! باز هم مدارکش موجوده که ایشون با 12000 مشکل اساسی داشت! چطور شد یهو ایشون هم با همین مدار روسفید شدن؟! اونم درست بعد اینکه بنده طرح خودم رو ارائه کردم و اکثر دوستان تاییدش کردن؟!
مشکل ما اینه من هر چی هم باشم دنبال فریب دادن کسی نیستم و سعی میکنم با نهایت صداقت کار خودم رو بکنم. اما روند کاری امثال شما نشون داده که همه چیزتون پول و مال دنیاست! باقی حرفهایی که میزنین داستانی بیش نیست! مطمئنا نه من و نه هیچ یک از کاربران عادی انجمن هم این مسائلی که شما ادعا میکنی باور نمیکنیم!
اینکه بنده با عقل هستم یا سواد دارم یا خیر چیزی نیست که هیچوقت در موردش ادعایی کرده باشم! بار فنی و محتوایی مطالب بنده حتی در حد همین بحثها کاملا مشخص و واضحه و کار من رو هم همه تا بحال دیدن. حتی اگر مداری از نت انتخاب کردم و روش کار کردم در نهایت تبدیل به چیزی شده که تا قبلش جایی وجود نداشته! این رو دیگه همه دیدن و ثابت شدست و شما و امثال شما هم دقیقا همون طرحهای کار شده بنده رو مایه کسب درامد خودتون قرار دادین و حالا تشریف میارین به بنده این حرفا رو هم میزنین! حالا شما ادم درستی هستی ما نادرستیم؟ بنده بیسواد و از خود راضی هستم شما هم لابد ادم باسواد و قدرشناس و متواضع!
دوستان هم مدار بنده رو ساختن و تا همینجا هم پیشنهادات و انتقادات زیادی انجام دادن و بعضیاش که وارد بوده و جا برای کار هم داشته انجام شده و پروژه هم رو به پیشرفت هست! نمیدونم شما از چی حرف میزنی! برای من نظر کاوشگر واقعی که تقریبا همه مدارات فلزیاب انجمن رو ساخته و فروشنده هم نیست اهمیت زیادی داره. خوشبختانه چندین مورد از این دوستان در انجمن داریم و نظراتشون در خصوص طرح فلزجو اتفاقا بسیار مثبت و دلگرم کننده بوده. باز هم معلوم نیست شما بر اساس چه مدرکی داری صحبت میکنی! بنده که نیومدم مدار بذارم تا بقیه فقط تعریف کنن! اتفاقا از اولش گفتم پیشرفت پروژه بستگی به نظر دوستان داره! برعکس شما که خیلی ادعا میکنی تا حالا چه کاری روی تی ال 12000 یا مدار دیگری انجام دادی که توی انجمن مطرح کرده باشی؟ مطمئنم محاسبه یک مقاومت و خازن رو هم بلد نیستی و اینطور نظر میدی!
در مورد رگه معدنی و کاج هم خیلی ممنون از شما! واقعا که شما درست زدین به خال!
در مورد استفاده از 840 هم که دیگه اوج نظر تخصصی شما بود! بهتره بیشتر توضیح ندم. دوستان خودشون در مورد اون مدار میتونن نظر بدن و تجربشونو عنوان کنن. وانگهی با وجود اون همه تنظیمات که میتونه کاری کنه که حتی بعضی فلزات هم سنس نشه ؛ حرف شما در حد جکی بیشتر نبود! در ضمن هر کسی کمی از مدار سر در بیاره متوجه میشه نویز هیچ ربطی به 840 نداره. شما هر وقت دقت تایم صعود و نزول پالس خروجی اون طرح رو تونستی ارزیابی کنی و واقعا یک نظر فنی بدی بنده در خدمت شما هستم. ولی اینطور خودت رو جای یک ادم وارد جا بزنی و حرف بیسوادی تحویل بدی مشخصه همه بهت میخندن!
در مورد شکستن قفل و این حرفا که دیگه ببخشید با وقاحت به نام خودتون داشتین مدار بنده رو میفروختین! بفرمایین قفلشو هم باز کنین ببینیم چطور این کار رو میکنین! مشکل ما با امثال شما کلا همینه شما فقط حرف میزنین! فقط ادعا میکنین! ادعای شما آسمان فلک رو هم شکافته! ولی کارتون در چه حدی هست؟ اینکه شما میگی من ادعا دارم بفرض هم داشته باشم ؛ آیا کسی در ایران تا بحال چنین طرحی رو کار کرده؟ شما میگی فلانی بهترش رو درست کرد! ببخشید از این فلانی ها رو ما سالهاست شنیدیم و ندیدیم! ولی من چیزی خارج از خواب و خیال و ادعا و شایعه ؛ به صورت واقعی گذاشتم توی انجمن! همین و بس. توانش رو دارین شما هم بکنین. بهترش رو هم انجام بدین. وقتی نمیتونین تشریف میارین مرثیه سرایی میکنین! من با کارم خودم رو نشون میدم نه با ادعاهام! ولی امثال شما فقط سوار بر ادعا زندگی میکنین بلکه بتونین پولی به جیب بزنین. وگرنه همون ادعاهای شما در مورد تی ال 12000 اگر میخواست صحت داشته باشه ؛ یک سال برای اثباتش زمانی کاملا کافی بود.
شما میگی مدار بنده کپی هست! از این ادعاها قبلا زیاد شنیدیم. خب شما که اینقدر واردی بگو کپی کدوم مدار هست؟! اصلا چه مداری وقتی فقط یک آپ امپ و ماسفت معمولی بیشتر کار نشده و اصل همه کارها رو داره برنامه میکرو انجام میده؟! اونم به صورتی که کسی مشابهش رو ندیده! حتی منوشو کسی نمیتونه براحتی در بیاره چه برسه به قسمت فلزیابیش!
قضاوت در مورد این مقایسه ها با کسانی هست که چند مدار و دستگاه رو دیده باشن و بیطرفانه نظر بدن. نه مثل شما که منافع فروشندگیت به خطر افتاده و داری دست و پا میزنی! حالا از این گذشته مدار من خوب نباشه و اصلا بدرد هم نخوره ؛ آیا من چیزی از دست میدم؟ خب مشخصه که نه! تا همینجاش هم کاری کردم که این همه مدعی نتونستن و نکردن! پس در هر صورت اخر این بازی برای من برد هست و باخت برای امثال شماست که جز ادعا هیچی برای ارائه ندارین. متاسفانه بین ایرانی ها این بازیها زیاده و چشم و گوش ما هم از این چیزا پره.
حالا هم کسی نیومده تی ال 12000 رو تعطیل کنه. حرف من مشخصه. کاربرانی باید روی این مدار کار کنن که ما بدونیم فروشنده نیستن! تا حالا نصف بیشتر کسانی که از روسفیدان تی ال 12000 بودن خودشون فروشنده بودن یا از شما دستگاه خریده بودن!
خب اینکه مشخصا مسخرست. اگر مداری داره توی انجمن کار میشه باید اجازه داد کسانی که بی طرف هستن و قصدشون واقعا ساخت و جوابگیری از مدار هست نظر بدن. روی سخنم هم با شماست و هم خودم!!! پس ما نباید نظر بدیم. کسانی که بیطرفانه ساختن خودشون بهترین نظرات رو میتونن بدن.
در خصوص تحریم و این مسائل هم بقول معروف صلاح مملکت خویش خسروان دانند! فکر نمیکنم شما در مقامی باشی که بتونی به من از این نصیحتها بکنی! پس شما به کار و کاسبی خودت برس و اجازه بده بنده هم اینجا رو بنا به صلاح و مصلحت خودم اداره کنم. هر وقت از نظر مدیریتی دچار مشکل شدم از شما کمک میگیرم!