انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 1:55pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 684 , 685 , 686 , 687 , 688 , 689 , 690 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

کاربر اخراجی عزیز ؛ فروشنده گرامی تی ال 12000 باز هم خوش اومدی! ماشالا به نام کاربری جدیدت! ;) :D
در مورد اقای مقدسی مدارک و شواهد در انجمن موجوده. از نظر من یا ایدی ایشون هک شده و یا توسط شخص شما فریب داده شده و کلی پول بابت تی ال 12000 به شما پرداخته! باز هم مدارکش موجوده که ایشون با 12000 مشکل اساسی داشت! چطور شد یهو ایشون هم با همین مدار روسفید شدن؟! اونم درست بعد اینکه بنده طرح خودم رو ارائه کردم و اکثر دوستان تاییدش کردن؟! ;) مشکل ما اینه من هر چی هم باشم دنبال فریب دادن کسی نیستم و سعی میکنم با نهایت صداقت کار خودم رو بکنم. اما روند کاری امثال شما نشون داده که همه چیزتون پول و مال دنیاست! باقی حرفهایی که میزنین داستانی بیش نیست! مطمئنا نه من و نه هیچ یک از کاربران عادی انجمن هم این مسائلی که شما ادعا میکنی باور نمیکنیم!
اینکه بنده با عقل هستم یا سواد دارم یا خیر چیزی نیست که هیچوقت در موردش ادعایی کرده باشم! بار فنی و محتوایی مطالب بنده حتی در حد همین بحثها کاملا مشخص و واضحه و کار من رو هم همه تا بحال دیدن. حتی اگر مداری از نت انتخاب کردم و روش کار کردم در نهایت تبدیل به چیزی شده که تا قبلش جایی وجود نداشته! این رو دیگه همه دیدن و ثابت شدست و شما و امثال شما هم دقیقا همون طرحهای کار شده بنده رو مایه کسب درامد خودتون قرار دادین و حالا تشریف میارین به بنده این حرفا رو هم میزنین! حالا شما ادم درستی هستی ما نادرستیم؟ بنده بیسواد و از خود راضی هستم شما هم لابد ادم باسواد و قدرشناس و متواضع! :D
دوستان هم مدار بنده رو ساختن و تا همینجا هم پیشنهادات و انتقادات زیادی انجام دادن و بعضیاش که وارد بوده و جا برای کار هم داشته انجام شده و پروژه هم رو به پیشرفت هست! نمیدونم شما از چی حرف میزنی! برای من نظر کاوشگر واقعی که تقریبا همه مدارات فلزیاب انجمن رو ساخته و فروشنده هم نیست اهمیت زیادی داره. خوشبختانه چندین مورد از این دوستان در انجمن داریم و نظراتشون در خصوص طرح فلزجو اتفاقا بسیار مثبت و دلگرم کننده بوده. باز هم معلوم نیست شما بر اساس چه مدرکی داری صحبت میکنی! بنده که نیومدم مدار بذارم تا بقیه فقط تعریف کنن! اتفاقا از اولش گفتم پیشرفت پروژه بستگی به نظر دوستان داره! برعکس شما که خیلی ادعا میکنی تا حالا چه کاری روی تی ال 12000 یا مدار دیگری انجام دادی که توی انجمن مطرح کرده باشی؟ مطمئنم محاسبه یک مقاومت و خازن رو هم بلد نیستی و اینطور نظر میدی! :D
در مورد رگه معدنی و کاج هم خیلی ممنون از شما! واقعا که شما درست زدین به خال! :D در مورد استفاده از 840 هم که دیگه اوج نظر تخصصی شما بود! بهتره بیشتر توضیح ندم. دوستان خودشون در مورد اون مدار میتونن نظر بدن و تجربشونو عنوان کنن. وانگهی با وجود اون همه تنظیمات که میتونه کاری کنه که حتی بعضی فلزات هم سنس نشه ؛ حرف شما در حد جکی بیشتر نبود! در ضمن هر کسی کمی از مدار سر در بیاره متوجه میشه نویز هیچ ربطی به 840 نداره. شما هر وقت دقت تایم صعود و نزول پالس خروجی اون طرح رو تونستی ارزیابی کنی و واقعا یک نظر فنی بدی بنده در خدمت شما هستم. ولی اینطور خودت رو جای یک ادم وارد جا بزنی و حرف بیسوادی تحویل بدی مشخصه همه بهت میخندن!
در مورد شکستن قفل و این حرفا که دیگه ببخشید با وقاحت به نام خودتون داشتین مدار بنده رو میفروختین! بفرمایین قفلشو هم باز کنین ببینیم چطور این کار رو میکنین! مشکل ما با امثال شما کلا همینه شما فقط حرف میزنین! فقط ادعا میکنین! ادعای شما آسمان فلک رو هم شکافته! ولی کارتون در چه حدی هست؟ اینکه شما میگی من ادعا دارم بفرض هم داشته باشم ؛ آیا کسی در ایران تا بحال چنین طرحی رو کار کرده؟ شما میگی فلانی بهترش رو درست کرد! ببخشید از این فلانی ها رو ما سالهاست شنیدیم و ندیدیم! ولی من چیزی خارج از خواب و خیال و ادعا و شایعه ؛ به صورت واقعی گذاشتم توی انجمن! همین و بس. توانش رو دارین شما هم بکنین. بهترش رو هم انجام بدین. وقتی نمیتونین تشریف میارین مرثیه سرایی میکنین! من با کارم خودم رو نشون میدم نه با ادعاهام! ولی امثال شما فقط سوار بر ادعا زندگی میکنین بلکه بتونین پولی به جیب بزنین. وگرنه همون ادعاهای شما در مورد تی ال 12000 اگر میخواست صحت داشته باشه ؛ یک سال برای اثباتش زمانی کاملا کافی بود.
شما میگی مدار بنده کپی هست! از این ادعاها قبلا زیاد شنیدیم. خب شما که اینقدر واردی بگو کپی کدوم مدار هست؟! اصلا چه مداری وقتی فقط یک آپ امپ و ماسفت معمولی بیشتر کار نشده و اصل همه کارها رو داره برنامه میکرو انجام میده؟! اونم به صورتی که کسی مشابهش رو ندیده! حتی منوشو کسی نمیتونه براحتی در بیاره چه برسه به قسمت فلزیابیش! :D قضاوت در مورد این مقایسه ها با کسانی هست که چند مدار و دستگاه رو دیده باشن و بیطرفانه نظر بدن. نه مثل شما که منافع فروشندگیت به خطر افتاده و داری دست و پا میزنی! حالا از این گذشته مدار من خوب نباشه و اصلا بدرد هم نخوره ؛ آیا من چیزی از دست میدم؟ خب مشخصه که نه! تا همینجاش هم کاری کردم که این همه مدعی نتونستن و نکردن! پس در هر صورت اخر این بازی برای من برد هست و باخت برای امثال شماست که جز ادعا هیچی برای ارائه ندارین. متاسفانه بین ایرانی ها این بازیها زیاده و چشم و گوش ما هم از این چیزا پره.
حالا هم کسی نیومده تی ال 12000 رو تعطیل کنه. حرف من مشخصه. کاربرانی باید روی این مدار کار کنن که ما بدونیم فروشنده نیستن! تا حالا نصف بیشتر کسانی که از روسفیدان تی ال 12000 بودن خودشون فروشنده بودن یا از شما دستگاه خریده بودن! :D خب اینکه مشخصا مسخرست. اگر مداری داره توی انجمن کار میشه باید اجازه داد کسانی که بی طرف هستن و قصدشون واقعا ساخت و جوابگیری از مدار هست نظر بدن. روی سخنم هم با شماست و هم خودم!!! پس ما نباید نظر بدیم. کسانی که بیطرفانه ساختن خودشون بهترین نظرات رو میتونن بدن.
در خصوص تحریم و این مسائل هم بقول معروف صلاح مملکت خویش خسروان دانند! فکر نمیکنم شما در مقامی باشی که بتونی به من از این نصیحتها بکنی! پس شما به کار و کاسبی خودت برس و اجازه بده بنده هم اینجا رو بنا به صلاح و مصلحت خودم اداره کنم. هر وقت از نظر مدیریتی دچار مشکل شدم از شما کمک میگیرم! :D

جمعه 17 بهمن1393 - 4:00pm
استاد
استاد

okm-1000 نوشته است:
سلام خدمت دوستان
من یک فرد ناشناس هستم و چند سالی هم هست که تو این سایت هستم میشه گفت از قدیمی های سایت هستم مهندس عزیز من نه دشمنی با شما دارم و نه از کسی میترسم و اگه تحریم هم بشم برام هیچ مهم نیست همه افرادی که میان اینجا با یک امیدی میان که یه مدار بسازن و با اون مدار نتیجه بگیرن چون توانای مالی کمی دارن و نمیتونن برن یه دستگاه شرکتی بگیرن این رو با شما موافق هستم ولی من فردی هستم که از موفقیت های اقای مقدسی و دوستش با خبرم و خیلی هم به من برخورد که شما بی احترامی کردی به این دوستم اقای مقدسی خیلی ادم با شخصیت و با خانواده داری هستن من نون و نمک ایشون رو خوردم همه افراد تازه کار تو دنیای فلزیاب بی عقل هستن فقط شما از اون بالا افتادین پایین با عقل هستین؟؟ یکم بشین فکر کن ببین مشکل کارت کجاست که دوستان میان مدار دیجیتال شما رو میسازن ولی دم نمیزنن و ایراد ها و پیشنهاد های خودشون رو نمیگن؟؟ من دوس دارم یه جواب قانع کننده به من بدین و بعد من رو تحریم کنید چون کسانی که به خودشون و کارشون مشکوک هستن از این کارها میکنن اول میان طرف رو خفه میکنن و بعد میان میگن من کارم درسته و فلان و بهمان بچه نیستیم که مهندس حمید هنوزم میگم مهندس چون من به کسی بی احترامی نمیکنم هر کسی واسه خودش شخصیتی داره مدار شما رو هم ساختم نمیگم مدار بدی ولی ایرادش اینه که حساسیتش به رگه های معدنی و ریشه درخت کاج و اجر زیاده حتی تو منطقه ما با کم کردن قدرت هم ریشه درخت رو سنس میکرد دلیلش هم اینه که قدرتش زیاده و از ماسفت irf840 استفاده شده مدارات حرفه ای هم از این ماسفت استفاده میکنن ولی خیلی برای حذف نویز و اینا روش کار کردن و به روش های مختلف تونستن این حساسیت ها رو از بین ببرن چون مدار شما همه دستوراتش و حتی نوسان سازش داخل میکرو داره انجام میگیره و برای حذف نویز دور و بر ماسفت کار نشده که در مدارات دیگه خیلی بیشتر کار شده من نمیخوام ذهن کسی رو درگیر این جریان کنم که مدار ایراد داره شما مشکلتون اینه که داخل خونه نشستین و یک مدار طراحی کردن و تو محیط خونه همه تست ها رو انجام دادین یکبار اگه تشریف میبردین بیرون متوجه جریان میشدین من که مریض نیستم بیام از کار کسی ایراد بگیرم ولی واقعیت ها رو‌میگم چون شهامت این کار رو دارم و ترسی هم ندارم از اخراج شدن چه خوب بود شما هم یکم روشن فکر بودین و از پیشنهاد های دوستان ناراحت نمیشدین مداری که الان دست اقای مقدسی من کلی تغییرات دادم روش و کلی هم ایراد گرفتن اوایل ازش که اجر و سفال و ریشه درخت میزنه ولی خلاصه حل شد مشکلشون با چند تا از دوستان و همکاران روش کار کردیم به صورت گروهی خارج از نت و هر کسی نظری داشت و ایده ای داشت که همه این نظر ها رو پیاده کردیم و چند بار تست گرفتیم تا نتیجه گرفتیم اگه منم دست به تحریمم خوب بود هیچ وقت موفق نمیشدم یکم بشینید فکر کنید ببینید کار شما هم درسته یا نه به اون امام رضا قسم من میتونم مدار شما رو هم قفلشو باز کنم و هم تغییراتی بدم روش که حساسیتش از بین بره ولی چون دل خوشی ندارم از رفتارهای شما این کار رو نمیکنم چون شما خیلی ادم از خود راضی هستی و فک میکنی خدا هستی و همه رو بی عقل و نادان فرض میکنی ولی به حقیقت ها فک کن من که مدار شما رو ساختم و همه تست ها رو انجام دادم روش به درد کاوش واقعی نمیخوره فقط خواهش من از شما اینه که اصلاحش کنی و از نظرات دوستان استفاده کنی نه اینکه همه رو اخراج کنی درست نیست این کارت مدار انالوگ درسته منو های انچنانی نداره و قدیمی ولی جواب داده حالا نمیدونم چرا شما اینقدر بد گمانی به این مدار شاید از حسودی شما باشه و یا دوس نداری کسی نتیجه بگیره با مدار انالوگ میدونم الان خیلی ها میان و دفاع داری شما رو میکنن و پشت سر من هم بد میگن ولی سر صحبت من با شما هستش نه با کس دیگه و هر حرفی هم بزنن و هر فوشی هم بدن به خودشون دادن اقا حمید این رسم مردم داری و سایت داری نیست فقط دستت رو دکمه تحریمه یه سیم خار دار بگیر نمره ۸ دور خودت پیچ بده کسی نزدیکت نشه و مدار خودت رو هم بزار تو موزه شاید طرفدار پیدا کنه جوری حرف میزنی که انگار طراح لورنز هستی یه مدار طراحی کردی اونم کپی برداری از مدارات دیگه تو شهر ما برنامه نویس هست یه مدار دیجیتال خودش طراحی کرده صد برابر بهتر از مدار شما ولی هیچ ادعایی نداره ماشا الله ادعای شما دیگه........ پاره میکنه دستت درد نکنه که خدمت کردی و زحمت کشیدی ولی دیگه بزرگش نکن اینقدر خودم خودم رو تحریم میکنم نیاز نیست خودتو به زحمت بندازی بای بای

درود بر دوستان
شما که ادعامیکنید پس چرا کمک دوستان در سایت نمیکنید حالا که کمک نمی کنید دیگه چه کار با مهندس حمید یا کسان دیگه دارید که قصد کمک دارند.و شما که خودتون را برتر از دیگران میدونید و حسود نمی بینید و از خود راضی نیستید چه هدفی از این پست سراسر توهینتون به مدیر این سایت دارید اگه مدیر این سایت بد یا خوب هست به کسی ربطی نداره کسانی که هم اینجا هست دو گروه هستند یا اینکه واقعا مهندس را قبول دارند یا گروهی هستند که از حسودی دارن می ترکند که مهندس حمید همچنین دستگاهی طراحی کرده و هر ساعت می ایند و یه پست علیه مهندس حمید میزنند حالا شما از کدام گروه هستید البته پستهای شما مشخص میکنه که از کدام گروه هستید
پس لطفا نه وقت دیگران و نه وقت خودتون را الکی تلف نکنید شما به کار خودتون برسید و دلتون هم برای کسی نسوزه اگه هم میسوزه سعی کنید کمک بی منت کنید نه اینکه بیایید و همچنین پستی بزنید که سراسر توهین هست

جمعه 17 بهمن1393 - 4:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

okm-1000 نوشته است:
سلام خدمت دوستان
من یک فرد ناشناس هستم و چند سالی هم هست که تو این سایت هستم میشه گفت از قدیمی های سایت هستم مهندس عزیز من نه دشمنی با شما دارم و نه از کسی میترسم و اگه تحریم هم بشم برام هیچ مهم نیست همه افرادی که میان اینجا با یک امیدی میان که یه مدار بسازن و با اون مدار نتیجه بگیرن چون توانای مالی کمی دارن و نمیتونن برن یه دستگاه شرکتی بگیرن این رو با شما موافق هستم ولی من فردی هستم که از موفقیت های اقای مقدسی و دوستش با خبرم و خیلی هم به من برخورد که شما بی احترامی کردی به این دوستم اقای مقدسی خیلی ادم با شخصیت و با خانواده داری هستن من نون و نمک ایشون رو خوردم همه افراد تازه کار تو دنیای فلزیاب بی عقل هستن فقط شما از اون بالا افتادین پایین با عقل هستین؟؟ یکم بشین فکر کن ببین مشکل کارت کجاست که دوستان میان مدار دیجیتال شما رو میسازن ولی دم نمیزنن و ایراد ها و پیشنهاد های خودشون رو نمیگن؟؟ من دوس دارم یه جواب قانع کننده به من بدین و بعد من رو تحریم کنید چون کسانی که به خودشون و کارشون مشکوک هستن از این کارها میکنن اول میان طرف رو خفه میکنن و بعد میان میگن من کارم درسته و فلان و بهمان بچه نیستیم که مهندس حمید هنوزم میگم مهندس چون من به کسی بی احترامی نمیکنم هر کسی واسه خودش شخصیتی داره مدار شما رو هم ساختم نمیگم مدار بدی ولی ایرادش اینه که حساسیتش به رگه های معدنی و ریشه درخت کاج و اجر زیاده حتی تو منطقه ما با کم کردن قدرت هم ریشه درخت رو سنس میکرد دلیلش هم اینه که قدرتش زیاده و از ماسفت irf840 استفاده شده مدارات حرفه ای هم از این ماسفت استفاده میکنن ولی خیلی برای حذف نویز و اینا روش کار کردن و به روش های مختلف تونستن این حساسیت ها رو از بین ببرن چون مدار شما همه دستوراتش و حتی نوسان سازش داخل میکرو داره انجام میگیره و برای حذف نویز دور و بر ماسفت کار نشده که در مدارات دیگه خیلی بیشتر کار شده من نمیخوام ذهن کسی رو درگیر این جریان کنم که مدار ایراد داره شما مشکلتون اینه که داخل خونه نشستین و یک مدار طراحی کردن و تو محیط خونه همه تست ها رو انجام دادین یکبار اگه تشریف میبردین بیرون متوجه جریان میشدین من که مریض نیستم بیام از کار کسی ایراد بگیرم ولی واقعیت ها رو‌میگم چون شهامت این کار رو دارم و ترسی هم ندارم از اخراج شدن چه خوب بود شما هم یکم روشن فکر بودین و از پیشنهاد های دوستان ناراحت نمیشدین مداری که الان دست اقای مقدسی من کلی تغییرات دادم روش و کلی هم ایراد گرفتن اوایل ازش که اجر و سفال و ریشه درخت میزنه ولی خلاصه حل شد مشکلشون با چند تا از دوستان و همکاران روش کار کردیم به صورت گروهی خارج از نت و هر کسی نظری داشت و ایده ای داشت که همه این نظر ها رو پیاده کردیم و چند بار تست گرفتیم تا نتیجه گرفتیم اگه منم دست به تحریمم خوب بود هیچ وقت موفق نمیشدم یکم بشینید فکر کنید ببینید کار شما هم درسته یا نه به اون امام رضا قسم من میتونم مدار شما رو هم قفلشو باز کنم و هم تغییراتی بدم روش که حساسیتش از بین بره ولی چون دل خوشی ندارم از رفتارهای شما این کار رو نمیکنم چون شما خیلی ادم از خود راضی هستی و فک میکنی خدا هستی و همه رو بی عقل و نادان فرض میکنی ولی به حقیقت ها فک کن من که مدار شما رو ساختم و همه تست ها رو انجام دادم روش به درد کاوش واقعی نمیخوره فقط خواهش من از شما اینه که اصلاحش کنی و از نظرات دوستان استفاده کنی نه اینکه همه رو اخراج کنی درست نیست این کارت مدار انالوگ درسته منو های انچنانی نداره و قدیمی ولی جواب داده حالا نمیدونم چرا شما اینقدر بد گمانی به این مدار شاید از حسودی شما باشه و یا دوس نداری کسی نتیجه بگیره با مدار انالوگ میدونم الان خیلی ها میان و دفاع داری شما رو میکنن و پشت سر من هم بد میگن ولی سر صحبت من با شما هستش نه با کس دیگه و هر حرفی هم بزنن و هر فوشی هم بدن به خودشون دادن اقا حمید این رسم مردم داری و سایت داری نیست فقط دستت رو دکمه تحریمه یه سیم خار دار بگیر نمره ۸ دور خودت پیچ بده کسی نزدیکت نشه و مدار خودت رو هم بزار تو موزه شاید طرفدار پیدا کنه جوری حرف میزنی که انگار طراح لورنز هستی یه مدار طراحی کردی اونم کپی برداری از مدارات دیگه تو شهر ما برنامه نویس هست یه مدار دیجیتال خودش طراحی کرده صد برابر بهتر از مدار شما ولی هیچ ادعایی نداره ماشا الله ادعای شما دیگه........ پاره میکنه دستت درد نکنه که خدمت کردی و زحمت کشیدی ولی دیگه بزرگش نکن اینقدر خودم خودم رو تحریم میکنم نیاز نیست خودتو به زحمت بندازی بای بای

دوستا من تاریخ عضویت شما با مقدار زمانی که در ابتدای پست فرمایش کردید ظاهرا همخوانی نداره جناب هدایتی عزیز :^o :^o :^o :^o

جمعه 17 بهمن1393 - 11:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
okm-1000 نوشته است:
سلام خدمت دوستان

بابا ناشناااااس 8-} 8-} 8-} =)) :))

جمعه 17 بهمن1393 - 11:54pm
مدیر سایت
مدیر سایت

انجمن فلزجو هنوز دوساله نشده بعد ایشون چند سالی هست که عضوش هستن :(
ایشون فرد ناشناسی هستن ولی از قدیمیهای سایت هستن :(
ایشون ترسی از کسی ندارن و از تحریم نمیترسن و خیلی شجاع هستن و همیشه هم حرف حق میزنن ولی با اکانت جعلی میان! :(
ایشون خودشون میتونن قفل فلزجوپای رو بشکونن و سیستم رو تقویت کنن ولی یه برنامه نویسم تو شهرشون هست که خیلی وارده :(
از نظر ایشون فقط طراح لورنز حق داره ادعا کنه و حتی برنامه نویس ماهر شهرشون هم چنین حقی ندارن! :(
حالا اگه گفتین ایشون کی هستن!؟ :D

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 17 بهمن1393 - 11:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
koohyar نوشته است:
انجمن فلزجو هنوز دوساله نشده بعد ایشون چند سالی هست که عضوش هستن :(
ایشون فرد ناشناسی هستن ولی از قدیمیهای سایت هستن :(
ایشون ترسی از کسی ندارن و از تحریم نمیترسن و خیلی شجاع هستن و همیشه هم حرف حق میزنن ولی با اکانت جعلی میان! :(
ایشون خودشون میتونن قفل فلزجوپای رو بشکونن و سیستم رو تقویت کنن ولی یه برنامه نویسم تو شهرشون هست که خیلی وارده :(
از نظر ایشون فقط طراح لورنز حق داره ادعا کنه و حتی برنامه نویس ماهر شهرشون هم چنین حقی ندارن! :(
حالا اگه گفتین ایشون کی هستن!؟ :D

پرتقال فروش =)) =))

شنبه 17 بهمن1393 - 12:13am
کاربر فعال
کاربر فعال

خواهشا دوستان این بحث ها رو تموم کنن و تست های درست تری انجام بدن و حرفهاشون رو با گذاشتن فیلم یا هر چیزی که بشه اثبات کرد اثبات کنن
بنده هم اولا فکر میکردم فلزیاب یعنی فقط آنالوگ
یعنی کلا حوصله دیجیتال رو نداشتم
واسه آزمایش دیجیتال هم با پول قرضی بی آر ان و چنس رو ساختم که چنس خیلی اذیتم کرد و حتی با مهندس حمید هم بحثم شد؛ ولی بعد 3ماه به اشتباهم پی بردم که از قضیه خیلی گذشته بود و نتانستم بهش خبر بدم
واسه همین حتی همین تی ال رو دیگه خودم نساختم و یه مقدار پول از داداشم قرض گرفتم و از یکی از دوستان خریدمش؛ خدایی هم کار کرد برام.. ولی اپراتوریش به نسبت همین بی آر ان ساده خودمون که چند وقتی باهاش کار کردم واسه من سخت تر بود تا الان که کمی دستم اومده..
حالا هم وقت ندارم مدار آقا حمید رو بسازم و جرأت نمیکنم چون میگم نکنه بد بسازم و به همین خاطر بد جواب بده که بازم مث قضیه چنس بشه؛ چون بنده خیلی رک هستم؛
ولی برام جور شه میدم کسی واردتر برام بسازه؛ باهاش تست های درست حسابی تر و خیلی بیشتر از مجموع دوستایی که اینجان میگیرم (هفته ای 4شب کوه و بیابونم اونم نه جاهای الکی؛ بعضی وقتام روزها هم میرم) و اینجا با سند میذارم که حق مطلب رو ارائه بدم و بحث ها رو تموم کنم
و إن شاء الله کمکی واسه پیشرفت کار باشه..

شنبه 17 بهمن1393 - 12:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حالا من نمیدونم این طرح مهندس حمید چه خوب چه بد شما چرا جوش میاری؟
هرکسی با توجه به عقلی که داره تصمیم میگیره و خوبو بدش به من و شما ربطی نداره
مهندس حمیدم نگفت شما حتما بیا مدار من رو بساز
شما با تی ال کار میکنی؟؟؟؟؟؟؟ برو کار کن
ولی ما دیگه دوست نداریم تو مدارات آنالوگ باشیم و دنیای امروز هم فقط دیجیتال میطلبه
پس اینقد جوش نزن

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

شنبه 17 بهمن1393 - 12:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
نظر اگه نظره منم نظرم رو ابلاغ ميکنم بنده چندين مدار رو به جهت علاقه به الکترونيک واسه دل خودم ساختم اوليش دلتاپالس استاد بهنام بود حالا چرا بهش ميگم استاد چون مقالاتش سرو ته داره ،لغت به لغت و کلمه به کلمه و جمله به جمله و بهتر از همه عکس داره فت و فراون فروشنده نيست چون فروشنده اسرار کارشو به کسى ابلاغ نميکنه تا اينجاش تلنگرى بود واسه يه عده از دوستان که ادعاى ارتقاء مدار تى ال رو دارند و هيچ اثرى از اون لغت به لغت و و و نيست ،در رابطه با مدار تى ال هم عرض کنم مدار خوب و با قدرت متوسط و خوبی هست که ساختم و منکرش نيستم اما دوباره بايد خدمت دوستان و دست اندرکاران اين مدار عرض کنم همه منتظر تغييرات بوديم که هنوز خبرى نشده البته منظورم اضافه کردن يک ماسماسک به اسم ال ،،،سى،،،دى يا يک ولت متر واسه نشانگر باطرى نيست منظورم رسيدن به ثبات واقعا بينظير مثل فلزجو و brnهست ،اما در رابطه با اين دوست ناشناس بايد عرض کنم که اگر به نظر دادن راجع به حرفهاى شماست بايد بگم يک مدار آنالوگ ديگه دورانش گذشته هرچند در حد نسبتا قوى باشة شما هم اگه قصدتون کمک کردنه لطفا تمام تغييرات رو يکجا آپ کنيد تا دوستان فيض ببرن اما شما حق نداری خودت رو با بهنام يا حميد هم پا و هم سطح حساب کنى چون هرکسی حرفش با عملش يکی نباشة از سگ کمتره چه من سيد باشم چه شما يا هر کس ديگه و نتيجه نهايی اين ميشه شما اگه نميترسی از تحريم بايک پست بنده با اين وهمه پست ميگم بنده هم طرف حق رو ميگيرم حرف و عمل حميد و بهنامه که عزيزشون کرده و با سراحت ميگم بعد از اين همه مدار که ساختم قدرت واقعى رو در فلزجو ديدم ولاغير يعنی اگه تفکيک نسبى بهش اضافه بشه اين ميشه هنر يه ايراني همچون حميد که راهش با بقيه جداست و با اخلاص جلو ميره در رابطه با مغرور بودن و ادعا کردن و وو حميد بايد بگم اين نظر شخصی شماست که ناشى از کساد شدن فروش تى ال به دست شماست ،خوب اگه فروشنده ميفروشه جيزيکه واقعا در اون حد نيست،،خريدار هم ميخره واسه کاووش مگه غير از اينه هرکی خواست مياد پيش شما و هرکى خواست ميسازه حالا شماها چرا داغ ميکنيد اولويت با ارزانترين و با قدرت ترينه پس فلزجو پى آى همون گزينست پس شما بجای توپيدن به حميد بريد به خالص کردن دلتون تلاش کنيد حميد و بهنام مزدشون دعای مردمه والسلام

شنبه 17 بهمن1393 - 12:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

okm-1000 نوشته است:
سلام خدمت دوستان

برادر عزیز شما که خودت میدونی بقیه میان فحش یا به قول شما فوش میدن پس چرا میای همچین مطلبی مینویسی؟ :D
در مورد مدار فلزجو و اشکالی که به خاطر ماسفت irf840 ایجاد میشه باید عرض کنم این دیگه از اون حرفاست هان.شما که خیلی اطلاعاتت بالاست بگو از چه ماسفتی استفاده کنیم که به ریشه کاج حساس نباشه =))
به نظر شما چطوره هر سه پایه ماسفت رو به شیلد مدار وصل کنیم ؟!!! =))

به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری
بسا کسا! که به روز تو آرزومندست
-----------------------------------------
زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه
کرا زبان نه به بندست پای دربندست

شنبه 18 بهمن1393 - 12:14pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 684 , 685 , 686 , 687 , 688 , 689 , 690 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mresever و 158 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure