okasava68 نوشته است:
اقای پارسی متاسفانه نمیدونم این انجمن چرا اینجوری با ادم برخورد میکنند.بجز اقا مجتبی که به نظر من داره با انصاف برخورد میکنه همه به ادم به چشم اشوبگر نگاه میکنند.تقریبا تمامی مدیرها به بنده از جناح قدرت حرف زدند و امروز هم نمیدونم چرا یه تذکر دریاف کردم.شاید بخاطر حرفهای درست و انتقاد بجایی که از اقای پارسی بود.
باید بگم بنده فقط چیزهایی که طی سالیان دراز اموزش دیدم رو بیان کردم و همه بچه ها هم چشم دارند و هم عقل خودشون میتونند تشخیص بدن اثار چیه و غیره...
اقای پارسی قصدم هم کل کل با شما نیست چون ظاهرا اینجا افرادی که ازتون پشتیبانی و حمایت میکنند زیادند و اصولا شما هر طوری که دلتون بخواد ظاهرا دارید اموزش!میدید و اگر هم حرفهاتون درست نباشه تازه ارتقا درجه هم میگیرید.
بنده هم یه بار عرض کردم واقعا از حوصلم دیگه خارجه واگرنه تاپیکی راه اندازی میکردم و تمامی اثار رو با عکس و مکان دفینه و اموزش کامل میذاشتم تا همه بفهمند چه خبره و اصولا شماها کجای کارید و دارید چه چیزهایی رو اموزش میبینید!
از اقا مجتبی هم تشکر دارم اما متاسفانه نمیتونم در این رابطه کمکی کنم چون ظاهرا افرادی که درست حرف میزنند در این انجمن جا ندارن و اینجا هم رابطه جایگرین ظابطه هست.
بنده دوست ندارم کسی خورد بشه دیگه همه چیز گذشت داداش ولش کنیم بهتره دوستان هم به بنده لطف دارند و کسی هم خواهان این نیست که به شما توهین کنه ماشاالله همه بچه ها لوتی مرام و باحال هستند شما هم اگر تجربیاتی دارید ما خواهان دریافت این تجربه ها هستیم چون شاید هرکس چیزی بدونه ولی مسلما توی این راه عقل کلی وجود نداره هر سری یه عقلی داره و هرکس هم تجاربی ما هم سعی و تلاشمون بر این هست که اگر یه بار هم شده از یک حفاری بیمورد جلوگیری کنیم که اگر یک بار هم این اتفاق بیفته برای ما کافی است و خرسند میشیم
به نظر من چیزی جز نیکی و خوبی کردن کار رو پیش نمیبره
بنده هم بالشخصه اگر وقت دوستان رو گرفتم و به کسی توهین کردم صمیمانه عذرخواهی میکنم امیدوارم که همه رده های این انجمن از استاد تا اخرین کسی که عضو شدن عذر بنده رو بپذیرند و حلال کنند از جناب دستان هم به خاطر دلسوزیشون برای هدایت تایپکها به روال عادی خودش کمال تشکر رو دارم ایشون تاج سر ما و گل سرسبد انجمن هستند