انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 12:00pm

پاسخ به موضوع  [ 150 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 15  بعدی
 آموزشگاه علائم شناسی انجمن فلزجو 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

ز مديران انجمن خواهش ميكنم كه پست بي مورد رو حذف كنن.
مثلا يكي كه مياد توي اين تاپيك بايد با آموزشگاه روبرو بشه نه با رينگ بوكس!
دوستان خواهش ميكنمجو دوستانه انجمن رو به هم نزنيد.

جمعه 14 تیر1392 - 8:10pm

اقای پارسی متاسفانه نمیدونم این انجمن چرا اینجوری با ادم برخورد میکنند.بجز اقا مجتبی که به نظر من داره با انصاف برخورد میکنه همه به ادم به چشم اشوبگر نگاه میکنند.تقریبا تمامی مدیرها به بنده از جناح قدرت حرف زدند و امروز هم نمیدونم چرا یه تذکر دریاف کردم.شاید بخاطر حرفهای درست و انتقاد بجایی که از اقای پارسی بود.
باید بگم بنده فقط چیزهایی که طی سالیان دراز اموزش دیدم رو بیان کردم و همه بچه ها هم چشم دارند و هم عقل خودشون میتونند تشخیص بدن اثار چیه و غیره...
اقای پارسی قصدم هم کل کل با شما نیست چون ظاهرا اینجا افرادی که ازتون پشتیبانی و حمایت میکنند زیادند و اصولا شما هر طوری که دلتون بخواد ظاهرا دارید اموزش!میدید و اگر هم حرفهاتون درست نباشه تازه ارتقا درجه هم میگیرید.
بنده هم یه بار عرض کردم واقعا از حوصلم دیگه خارجه واگرنه تاپیکی راه اندازی میکردم و تمامی اثار رو با عکس و مکان دفینه و اموزش کامل میذاشتم تا همه بفهمند چه خبره و اصولا شماها کجای کارید و دارید چه چیزهایی رو اموزش میبینید!
از اقا مجتبی هم تشکر دارم اما متاسفانه نمیتونم در این رابطه کمکی کنم چون ظاهرا افرادی که درست حرف میزنند در این انجمن جا ندارن و اینجا هم رابطه جایگرین ظابطه هست.

جمعه 14 تیر1392 - 8:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام دوستان
اقای okasava68 شما هم همیشه ساز منفی میزنید بیاید یک تاپیک جداگانه بزنید تا ما بیایم استفاده بکنیم اگه حوصله ندارید اصلا به انجمن نیایید
خیلی ممنونیم

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

جمعه 14 تیر1392 - 9:10pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
دوست گلم okasava68 این قضیه دیگه تموم شد و لازم نیست.... اگه منظورتون از حرفای منه که خدا وکیلی من طرف هیچکسی رو نگرفتم فقط خواستم وقت بچه ها ضایع نشه، اگه آقا مجتبی به پارسی ارتقا داده به شما هم داده درصورتی که اگه بخوایم حق رو در نظر بگیریم پارسی خیلی زحمت کشیده، واگه منظورتون از انتقاد سازنده و بجا اینه"اخه چرا بچه ها رو میفرستید دنبال نخود سیاه؟؟" این رو میشد طور دیگه هم بیان کرد! شما با این حرفا دارید به همه توهین میکنید که همه ی ما حرفمون غلطه و مال شما درسته و این 713 نفر عضو...! اگه علم و دانش دارید این گوی و این میدون خودتونو نشون بدین دیگه چرا منت میزارید که... اگه هم حوصله نداری و تو این کار دیگه به نقطه آخر علم و کمال رسیدی خوب تو انجمن چیکار میکنی و همش داری به رخ ما میکشونیش؟
okasava68 عزیز و بزرگوار خواهش میکنم دیگه این حرفا رو همینجا تموم کنید ^:)^

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

جمعه 14 تیر1392 - 9:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

okasava68 نوشته است:
اقای پارسی متاسفانه نمیدونم این انجمن چرا اینجوری با ادم برخورد میکنند.بجز اقا مجتبی که به نظر من داره با انصاف برخورد میکنه همه به ادم به چشم اشوبگر نگاه میکنند.تقریبا تمامی مدیرها به بنده از جناح قدرت حرف زدند و امروز هم نمیدونم چرا یه تذکر دریاف کردم.شاید بخاطر حرفهای درست و انتقاد بجایی که از اقای پارسی بود.
باید بگم بنده فقط چیزهایی که طی سالیان دراز اموزش دیدم رو بیان کردم و همه بچه ها هم چشم دارند و هم عقل خودشون میتونند تشخیص بدن اثار چیه و غیره...
اقای پارسی قصدم هم کل کل با شما نیست چون ظاهرا اینجا افرادی که ازتون پشتیبانی و حمایت میکنند زیادند و اصولا شما هر طوری که دلتون بخواد ظاهرا دارید اموزش!میدید و اگر هم حرفهاتون درست نباشه تازه ارتقا درجه هم میگیرید.
بنده هم یه بار عرض کردم واقعا از حوصلم دیگه خارجه واگرنه تاپیکی راه اندازی میکردم و تمامی اثار رو با عکس و مکان دفینه و اموزش کامل میذاشتم تا همه بفهمند چه خبره و اصولا شماها کجای کارید و دارید چه چیزهایی رو اموزش میبینید!
از اقا مجتبی هم تشکر دارم اما متاسفانه نمیتونم در این رابطه کمکی کنم چون ظاهرا افرادی که درست حرف میزنند در این انجمن جا ندارن و اینجا هم رابطه جایگرین ظابطه هست.

بنده دوست ندارم کسی خورد بشه دیگه همه چیز گذشت داداش ولش کنیم بهتره دوستان هم به بنده لطف دارند و کسی هم خواهان این نیست که به شما توهین کنه ماشاالله همه بچه ها لوتی مرام و باحال هستند شما هم اگر تجربیاتی دارید ما خواهان دریافت این تجربه ها هستیم چون شاید هرکس چیزی بدونه ولی مسلما توی این راه عقل کلی وجود نداره هر سری یه عقلی داره و هرکس هم تجاربی ما هم سعی و تلاشمون بر این هست که اگر یه بار هم شده از یک حفاری بیمورد جلوگیری کنیم که اگر یک بار هم این اتفاق بیفته برای ما کافی است و خرسند میشیم
به نظر من چیزی جز نیکی و خوبی کردن کار رو پیش نمیبره
بنده هم بالشخصه اگر وقت دوستان رو گرفتم و به کسی توهین کردم صمیمانه عذرخواهی میکنم امیدوارم که همه رده های این انجمن از استاد تا اخرین کسی که عضو شدن عذر بنده رو بپذیرند و حلال کنند :ymhug:
از جناب دستان هم به خاطر دلسوزیشون برای هدایت تایپکها به روال عادی خودش کمال تشکر رو دارم ایشون تاج سر ما و گل سرسبد انجمن هستند :-*

جمعه 14 تیر1392 - 9:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: سرزمین آریایی
اگه این تصویر ، عقاب باشه، روبروی عقاب باید کوهی باشه که نسبت به کوه های مجاور بلندتر باشه .در غیر اینصورت طبیعیه

دیر و زود داره ، سوخت و سوز نداره.

جمعه 14 تیر1392 - 10:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با اراده نوشته است:
اگه این تصویر ، عقاب باشه، روبروی عقاب باید کوهی باشه که نسبت به کوه های مجاور بلندتر باشه .در غیر اینصورت طبیعیه

ممنون بله طبیعی است

جمعه 14 تیر1392 - 11:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال

من بعید میدونم این نقاشی قدیمی باشه و نحوه ترسیم به نظر جدید میاد ، شاید بهتر باشه ذهنتو مشغول تصاویر اینچنینی نکنی

جمعه 14 تیر1392 - 11:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با اراده نوشته است:
من بعید میدونم این نقاشی قدیمی باشه و نحوه ترسیم به نظر جدید میاد ، شاید بهتر باشه ذهنتو مشغول تصاویر اینچنینی نکنی

دوست عزیز نقاشی رو بنده برای تشریح علامت اصلی کشیدم اصل عکس هم کنارش هست
موفق باشید

جمعه 14 تیر1392 - 11:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

خدمت دوستان عضو عرض کنم اگه ذهنتونو معطوف به تصاویر نامشخص کنید فقط وقتتون رو تلف کرده اید .بنابراین اگه تصویری بواقعیت نزدیک بود دنبال کنید وگرنه خیلی از وقتتون صرف میشه و بی انگیزه میشید.اون تصویر که به موش تعبیر شده اشتباهه. وفقط فرسایشه و طبیعیه.

جمعه 14 تیر1392 - 11:28pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 150 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 15  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 47 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure