ASHKAN-2000 نوشته است:
اقا حمید میدونم نخونده دکمه تحریم رو میزنی میدونم ایپی منو میشناسی من درسته خطا کردم و دستگاهی رو که شما ساختید فروختم من هر چه قدر به شکیب گفتم نمیفروشم بدون اجازه اقا حمید ولی ایشون چون به من اطمینان داشت و شماره کارت عابر منو داشت پول رو واریز کرد این اولی که معذرت خواهی هم کردم و گفتم پولش رو بر میگردونم در مورد اون انجمن هم من اقای محمدی رو نه دیدم نه میشناسم مثل یک کاربر با نام ابی گلد ثبت نام کردم و من ١ ماهی یک جا سر کار رفتم و با خستگی فقط شب ها میومدم سایت شما که یک باره متوجه جریان شدم و دیدم شما منو تحریم کردین اون اقا هم از موقعیت من اسفاده کرد و همیه عکس های دستگاه ها رو گذاشت برای فروش تا من متوجه شدم دیدم کار از کار گذشته و کاوشگر هم منتظر همین جریان بود تا یک اتو از من بگیره ولی من برای فروش اینجا نیومدم و اگه بی سواد بودم تو دانشگاه تدریس الکترونیک نمیکردم و حتی مدرک تحصیلیم رو هم به کسی حتی کاوشگر که دوست صمیمی من بود و از پشت به من خنجر زد هم نگفتم من فوق لیسانس الکترونیک دارم الانم دارم برای دکترا میخونم و نیازی هم به اومدن تو سایت ندارم به اندازه کافی پروژه سرم ریخته برادرم پای من رو اینجا باز کرد و منم عادت کرده بودم دارید در مورد من بد برداشت میکنید ادم نکشتم که یک دستگاه فروخته شد منم گفتم گناه کارم شما نام کاربری قبلیم رو فعال کنید و من همیه پیام خصوصی هام رو براتون بفرستم ببینید چقدر کاربران و من از هم راضی بودیم کاوشگر فقط ما رو خراب کرد چون بی کار شده و راهی برای امرار معاش نداره و میخواد دوستان وارد کار رو اخراج کنه تا فروشندگی کنه من قول شرف میدم به خاطر فروش نمیخوام اینجا باشم و نیازی هم ندارم و اگه کسی هم به من پیام داد شما رو در جریان میزارم بخشش از بزرگان هست من ٢ روزه مدیر کل شدم و تازه درک میکنم شما چی میکشید خدا رو شکر هفته ای ٢ عدد سفارش بیرون از سایت دارم من از این ناراحت هستم چرا کاوشگر داره با دروغ کارهاشو راه میبره من به خدا از دیشب ٢ تا تی ال رو مونتاز کردم و سر زمین هم تست کردم
سریال اون کیه!؟ با برداشتی دیگر کلید خورد....
و ادامه ی ماجرا....
ایشون هرچقدر به این کاربران اصرار میکنن که بابا من تی ال نمیفروشم ولی باز دست بردار نیستند!
ایشون از طرف شخصی بنام شکیب مورد حمله سایبری قرار گرفته و بصورت ناجوانمردانه شماره کارت عابربانکشون پیدا شده و به حسابشون پول واریز کردن! و احتمالا آنقدر به حساب ایشون پول واریز میکنن که بترکه!
(((بمب پول)))
ایشون آقای محمدی رو نمیشناسن و تا حالا ندیدن! والا منم ندیدم و نمیشناسم ! شما چطور!؟
متاسفانه ایشون باز هم مورد حمله سایبری قرار گرفتن و عکس دستگاهشون رو گذاشتن برای تبلیغ و این کار رو هم بصورت مجانی برای ایشون کردن!احتمالا اینکار هم در ادامه ی هدف تزریق پول به حساب ایشون و نهایتا ترکوندن حساب بوده!
ایشون اگر بیسواد
نبودن توی دانشگاه تدریس نمیکردن! و همچنین مدرک فوق لیسانس الکترونیک نداشتن و دکترا هم باز نداشتن!
ایشون با وجود مشغله کاری فراوان از جمله تدریس در دانشگاهها و کار در محیطهای شبانه و پروژه های نفس گیر و طاقت فرسا باز هم از هدف خداپسندانه خود دست نکشیده و برای گنج پژوهان بی بضاعت دستگاه تی ال را فقط 400 تومن میفروشن!
ایشون به هیچ وجه تا حالا آدم نکشتن و کاربران و ایشون بصورت دوجانبه از هم راضی اند! والا منم آدم نکشتم! شما چطور!؟
با وجود مشغله کاری بسیار، ایشون مشمول قانون دوشغله ها نشدن و خدا رو شکر روزی 2تا هم دستگاه میفروشن!
باوجود تحصیلات عالیه ایشون اصالت خود را حفظ کرده و برای مقابله با حملات سایبری از ادبیات سخیف استفاده نموده و کماکان اصرار دارند واژگان اصیل انگلیسی را با شارج و شارجر جایگزین کنند!
حالا باز اگه گفتین ایشون کی هستن!؟
تا بعد