انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 12:56am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 690 , 691 , 692 , 693 , 694 , 695 , 696 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
خب خدا رو شکر با ثبت نام بلافاصله و تکرار داستان قدیمی با یک فیلمنامه جدید مهر تایید دیگری بر این تحریمهای ما زدین! :D مطلب شما رو نه تنها خوندم بلکه تایید هم کردم تا سایرین خودشون بخونن و متوجه داستان بشن! واقعا من نمیدونم با این داستانهای عجیب و غریب پر از فریب قصد اثبات چه چیزی رو دارین؟ اگر قصد اثبات خودتون رو دارین که دیگه همه متوجه شدن! اگر هم اصرار دارین بگین به شما جفا شده ؛ باشه اصلا حق با شما! اگر هم اصرار دارین بگین مدار تی ال 12000 همه رو به موفقیت و خوشبختی میرسونه خب این پیام شما رو هم بیش از صد بار همه خوندن! دیگه از جون ما و فلزجو چی میخوای؟ برو به تدریس دانشگاهت بپرداز البته اگر این ساخت و فروش و موفقیت های پی در پی با تی ال 12000 اجازه بده!!! :D

با سلام
بله سنس فلز جدید 20 سانتی در 180 سانتی زیرخاک اونهم توسط کسی که هیچ اطلاعی از این مدار نداشته برای اولین بار ، واقعاً نوشتن این مطلب کاری ناشیانه بوده که هرکسی با مقداری تجربه درکار و دقت بخوبی متوجه نیت نویسنده خواهد شد !
متأسفانه اعتیاد به این انجمن از مرفین هم بیشتره و نمیشه حداقل روزی دوبار به انجمن سر نزد ! این دوستان تحریم شده هم به علت عادت کردن به این محیط دوستانه و صمیمی نمیتونن دل بکنن و براشون سخته ! چه بهتر این که تمام کاربران محترم قوانین انجمن رو رعایت کنن تا اینطور ما شاهد تحریم عزیزان در انجمن نباشیم @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 26 بهمن1393 - 10:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
آره والا از وقتی که با این انجمن اشنا شدم دیگه فیس بوک نمیرم.روزی چند باید سر بزنم :D

یکشنبه 26 بهمن1393 - 11:18am
مدیر سایت
مدیر سایت

میلاد33 نوشته است:
آره والا از وقتی که با این انجمن اشنا شدم دیگه فیس بوک نمیرم.روزی چند باید سر بزنم :D

فیسبوک که دیگه تعطیله ! آخه چیزی از اونجا یاد نمیگیرید ! دراین انجمن حداقل خیلی هامون کلی تجربه کسب کردیم برادر ، موفق باشید و با مرام @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 26 بهمن1393 - 11:35am
مدیر سایت
مدیر سایت

ASHKAN-2000 نوشته است:
اقا حمید میدونم نخونده دکمه تحریم رو میزنی میدونم ایپی منو میشناسی من درسته خطا کردم و دستگاهی رو که شما ساختید فروختم من هر چه قدر به شکیب گفتم نمیفروشم بدون اجازه اقا حمید ولی ایشون چون به من اطمینان داشت و شماره کارت عابر منو داشت پول رو واریز کرد این اولی که معذرت خواهی هم کردم و گفتم پولش رو بر میگردونم در مورد اون انجمن هم من اقای محمدی رو نه دیدم نه میشناسم مثل یک کاربر با نام ابی گلد ثبت نام کردم و من ١ ماهی یک جا سر کار رفتم و با خستگی فقط شب ها میومدم سایت شما که یک باره متوجه جریان شدم و دیدم شما منو تحریم کردین اون اقا هم از موقعیت من اسفاده کرد و همیه عکس های دستگاه ها رو گذاشت برای فروش تا من متوجه شدم دیدم کار از کار گذشته و کاوشگر هم منتظر همین جریان بود تا یک اتو از من بگیره ولی من برای فروش اینجا نیومدم و اگه بی سواد بودم تو دانشگاه تدریس الکترونیک نمیکردم و حتی مدرک تحصیلیم رو هم به کسی حتی کاوشگر که دوست صمیمی من بود و از پشت به من خنجر زد هم نگفتم من فوق لیسانس الکترونیک دارم الانم دارم برای دکترا میخونم و نیازی هم به اومدن تو سایت ندارم به اندازه کافی پروژه سرم ریخته برادرم پای من رو اینجا باز کرد و منم عادت کرده بودم دارید در مورد من بد برداشت میکنید ادم نکشتم که یک دستگاه فروخته شد منم گفتم گناه کارم شما نام کاربری قبلیم رو فعال کنید و من همیه پیام خصوصی هام رو براتون بفرستم ببینید چقدر کاربران و من از هم راضی بودیم کاوشگر فقط ما رو خراب کرد چون بی کار شده و راهی برای امرار معاش نداره و میخواد دوستان وارد کار رو اخراج کنه تا فروشندگی کنه من قول شرف میدم به خاطر فروش نمیخوام اینجا باشم و نیازی هم ندارم و اگه کسی هم به من پیام داد شما رو در جریان میزارم بخشش از بزرگان هست من ٢ روزه مدیر کل شدم و تازه درک میکنم شما چی میکشید خدا رو شکر هفته ای ٢ عدد سفارش بیرون از سایت دارم من از این ناراحت هستم چرا کاوشگر داره با دروغ کارهاشو راه میبره من به خدا از دیشب ٢ تا تی ال رو مونتاز کردم و سر زمین هم تست کردم

سریال اون کیه!؟ با برداشتی دیگر کلید خورد....
و ادامه ی ماجرا....
ایشون هرچقدر به این کاربران اصرار میکنن که بابا من تی ال نمیفروشم ولی باز دست بردار نیستند! :(
ایشون از طرف شخصی بنام شکیب مورد حمله سایبری قرار گرفته و بصورت ناجوانمردانه شماره کارت عابربانکشون پیدا شده و به حسابشون پول واریز کردن! و احتمالا آنقدر به حساب ایشون پول واریز میکنن که بترکه! :( (((بمب پول)))
ایشون آقای محمدی رو نمیشناسن و تا حالا ندیدن! والا منم ندیدم و نمیشناسم ! شما چطور!؟ :(
متاسفانه ایشون باز هم مورد حمله سایبری قرار گرفتن و عکس دستگاهشون رو گذاشتن برای تبلیغ و این کار رو هم بصورت مجانی برای ایشون کردن!احتمالا اینکار هم در ادامه ی هدف تزریق پول به حساب ایشون و نهایتا ترکوندن حساب بوده! :(
ایشون اگر بیسواد نبودن توی دانشگاه تدریس نمیکردن! و همچنین مدرک فوق لیسانس الکترونیک نداشتن و دکترا هم باز نداشتن! :ymsigh:
ایشون با وجود مشغله کاری فراوان از جمله تدریس در دانشگاهها و کار در محیطهای شبانه و پروژه های نفس گیر و طاقت فرسا باز هم از هدف خداپسندانه خود دست نکشیده و برای گنج پژوهان بی بضاعت دستگاه تی ال را فقط 400 تومن میفروشن! :(
ایشون به هیچ وجه تا حالا آدم نکشتن و کاربران و ایشون بصورت دوجانبه از هم راضی اند! والا منم آدم نکشتم! شما چطور!؟ :(
با وجود مشغله کاری بسیار، ایشون مشمول قانون دوشغله ها نشدن و خدا رو شکر روزی 2تا هم دستگاه میفروشن! :(
باوجود تحصیلات عالیه ایشون اصالت خود را حفظ کرده و برای مقابله با حملات سایبری از ادبیات سخیف استفاده نموده و کماکان اصرار دارند واژگان اصیل انگلیسی را با شارج و شارجر جایگزین کنند! :(
حالا باز اگه گفتین ایشون کی هستن!؟
تا بعد L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 26 بهمن1393 - 11:41am

این پویا کیه خر مگز شده اومده وسط کی با تو کار داره اقا حمید همیه صحبت های شما متین من هیچ وقت هم نشد از کار شما عیب و ایرادی بگیرم و به کسی هم نه تهمت زدم و نه با بی ادبی با کسی صحبت کردم من از دستمال یزدی گرفتن دستم هم بدم میاد مثل خیلی ها که داریم میبینیم و کی گفتم تی ال از همه قویتر ه و کی گفتم این مدار بده یا اون یکی خوبه چون واقعیت ها رو میگم بد میشم باید واقعیت ها گفته بشه تا ایرادها گرفته بشه خوب جناب استاد کاوشگر هم کار منو دیده من یک نقشه دستم بیاد فردا سر زمینم و دستگاه اماده تست هست و بدون ایراد هم بالاش میارم من منظورم این هست که بیاییم نتایج رو درست اعلام کنیم چرا اگه مداری نهایت سنسش بر فرض ٢ متر باشه بگیم ۴ متر سنس میکنه تی ال رو همه میدونیم قدرتش زیاده و تو زمین های شمال هم داره جواب میده من تا میام کمکی کنم میگن داره تبلیغ میکنه من باز گفتم از همیه شما معذرت خواهی میکنم و اقا شکیب هم اگه راضی نیست دستگاه رو برگردونه پولش رو بدم و قصد ازار کسی رو هم ندارم اینجا ما هی جهر و بهث میکنیم دعوا ها زیادتر میشه اقای کاوشگر یک لوپ پیش من داری که باید بهت این امانتی رو بدم فکر نکنی فراموش کردم من میگم بیایید مثل قبل باشیم

یکشنبه 26 بهمن1393 - 12:46pm

اقا کوهیار چه داستانی نوشتی کی گفت من روزی ٢ تا میفروشم من راضی نیستم حتی یک عدد هم بفروشم من گفتم یک خطایی کردیم و معذرت خواهی هم کردم حالا خدا نکنه یک چیزی کسی بهت بچسبونه تو این انجمن همه میان اگه رفیق هم باهات باشن پشت سرت بدگویی میکنن دیگه هر چی میخوایین فکر کنید من میخواستم به اقا حمید پیام خصوصی بدم که نمیتونستم به ناچار تو عمومی گفتم من کاری به هیچ چیز ندارم فقط گفتم انسان جایز الخطا هست این برای همه هست و منم گفتم اومدم از اقا حمید معذرت خواهی کنم و با صحبت های کاربران دیگه هم کاری ندارم

یکشنبه 26 بهمن1393 - 12:56pm

این چند صفحه آخرو خوندم از فیلم گذاشتنم پشیمون شدم بخدا فقط به خاطر گرفتن حال فروشنده هایه تی ال رو ثباتش کار کردم تمام جزییات تغییراتم گفتم امتحان کنید البته دوستانیم بودن که خیلی زودتر از من مشکلات تی ال حل کردن ولی صداشون در نیومد که چکار کردن

یکشنبه 26 بهمن1393 - 1:02pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوست من آقای Azarban
تمام پستهایی که دادید باید مهندس حمید تأیید کنه تا بقیه کاربران بتونن مطالب شمارو ببینن و بخونن ! L-) @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 26 بهمن1393 - 1:09pm
مدیر سایت
مدیر سایت

mamad_13 نوشته است:
این چند صفحه آخرو خوندم از فیلم گذاشتنم پشیمون شدم بخدا فقط به خاطر گرفتن حال فروشنده هایه تی ال رو ثباتش کار کردم تمام جزییات تغییراتم گفتم امتحان کنید البته دوستانیم بودن که خیلی زودتر از من مشکلات تی ال حل کردن ولی صداشون در نیومد که چکار کردن

:-BD بله کلام شما کاملاً صحیحه ، ولی این افراد در برابر مطالب و آموزشهایی که در این انجمن آموختن کمال بی معرفتی و بی شرمی رو نشون دادن و به همه بالاخص مهندس حمید مدیون هستن ! L-)

جناب محمد عزیز شما بزرگواری و مرام و منش پهلوونی خودت رو نشون دادی و هرگز از خدمتی که میکنی پشیمون نباش عزیزم ، از زحمات شما هم سپاسگذاریم و مشتاق پیشرفتهای بیشتری در شما هستیم @};- [-X

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 26 بهمن1393 - 1:13pm

آقای کاوشگر و مهندسان عزیز سلام
آقا خواهشا راهنمایی کنید.
من مدار و ساختم و منتاژ کردم . ولتاژ ای سی ها و ... همون طوری که توی سایت بود تست زدم درست بود و وقتی مدار روشن می کنم به اندازه ی یک دور و نیم ولوم ست رو می چرخونم مدار شروع میکنه به بوق زدن و عقربه میتر هم میچسبه آخر اما مدار سنس نداره ؟ لطفا بگید ولتاژ دو سر لوپ باید چند ولت باشه؟؟؟؟ ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
تشکر از همه ی دوستان و مهندسان.

یکشنبه 26 بهمن1393 - 3:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 690 , 691 , 692 , 693 , 694 , 695 , 696 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , hoshyar191 , morteza66 و 315 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure