حمید نوشته است:
koohyar جان هر دو گزینه شما تقریبا یکسان هستن و شاید تفاوت محسوسی با هم نداشته باشن! ولی اگر عمقزنی اندکی بیشتر رو ترجیح میدین گزینه دوم بهتر هست. البته نمیدونم شما روی چه حسابی از اندوکتانسش مطمئن هستین! اگر طبق فرمول حساب میکنین که هیچوقت در واقعیت دقیق در نمیاد! اگر هم قبلا نظیرش رو ساخته باشین باز هم وقتی دوباره بپیچین اون هم با یک قالب خاص ؛ کمی ظرفیتش عوض میشه. بهرحال دقت زیاد روی عدد 400 میکرو هم چندان اهمیت نداره.
برای فاصله بین دورهای سیم هم روشی که شما گفتین خوب و جالب بود. البته سیمهای روکش تفلون هم که قبلا بحث کردیم میتونن این فاصله رو بصورت خودکار ایجاد کنن.
سلام مهندس جان
با فرمول حساب میکنم همون فرمول امگا بتوان 2 در دی1 و دی2 و الی آخر
ولی با چندتا از این جدولها هم بر اساس متراژ سیم استفاده شده و اهمش مقایسه کردم تفاوتش در حدی نیست که بشه اشکال گرفت
تنها مشکلی که اینجا هست توی تئوری ما با یقین درباره کیفیت و جنس سیم (مس) در رابطه قرار میدیم ولی توی عمل همونطور هم که شما بارها فرمودین این واقعیت نداره و حتما هم باید با سلف متر چک بشه
ولی یه چیزی رو خدمتتون بگم که استاد حمید عزیز
علت اینکه من به چنس اینقدر علاقمند شدم فقط مشارکت شما در اعمال تغییرات اونه
خب هدف من بصورت شفاف رسیدن به یک فلزیاب نیمه حرفه ای در کنار استفاده از ردیاب حرفه ای اف پی ال 35 هست
برای همین میخوام دقیق و مو به مو تمام اطلاعات رو قبل از اجرا بررسی و البته از متخصصین مثل شما و دیگر دوستان مثل آقای کرمی و کوروش جان و ... که قبلا این راه رو رفتن مشاوره بگیرم که به یه چیزی بیشتر از کسب تجربه و سرگرمی دست پیدا کنم
خب من برای کاووش عملی در کنار ردیاب باید چیزی رو که در دست میگیرم بهش اعتماد داشته باشم که اگر یه جا مشکوک بودم بتونم با چنس شکمو بر طرف کنم
تجربه هم ثابت کرده که 90 درصد دفینه ها در عمق کمتر از 2 متر هستند و اینم دلیلی دیگر برای رقبت داشتن به چنسه
خب این همه داستان تعریف کردم که به این برسم
مهندس جان لطفا هر آنچه که دقیقا بدرد کاوش میخوره از ما دریغ نفرمایید
خب مثلا همین کویل : مگه آدم نهایتا چند تا کویل میتونه همراه ببره خب بنظر من یکی واسه اهداف نزدیک مثلا تا 1 متر و یکی هم بالای ا متر (البته چنس مورد نظر هست)
خب با این تعاریف خواهشی که دارم اینه که شما با در نظر گرفتن تمام شرایط بهترین کویل رو معرفی کنید که بنده بسازم و کیفش رو ببرم
راستی مهندس فرکانس ثابتی که چنس تولید میکنه چند هرتزه؟
درود