انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 1:17am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
koohyar عزیز بین این سیمهایی که فرمودین فقط سیم 0.7 قابل استفادست اون هم نهایتا برای لوپ 50 سانتی. برای لوپ های بزرگتر خیلی بهتره از سیم ضخیم تر مثلا 1 میل استفاده بشه. وگرنه اهم لوپ خیلی بالا میره و این خودش باعث افت قدرت میشه.
در مورد لوپ تخت هم من توضیحی که بنظرم میرسید عرض کردم. طبیعی هست که برای لوپهای بزرگ اگر بتونین فلت بپیچین دیگه اصلا مهم نیست که قطر داخلی و خارجی چقدر باشه چون عملا تعداد دورها کمتر هست و تفاوت بین قطر داخلی و بیرونی خیلی کمتر میشه. تنها نکته بنظر من این هست که بر خلاف کوئل تخت استاندارد بهتره بین دورهای سیم یک فاصله اندک وجود داشته باشه. هر چقدر لوپ رو بزرگتر بگیرین بهتره این فاصله رو هم بیشتر کنین. مثلا برای لوپهای کوچک 1 میلیمتر و برای لوپهای بزرگ 2 میلیمتر بین سیمها فاصله وجود داشته باشه بنظر من نتیجه بسیار خوبی بدست میاد.

ممنونم مهندس جان
حالا بنظرتون کدوم از اینارو بسازم؟
1- قطر داخلی 45 سانتیمتر / 20 دور سیم 7 دهم / فاصله بین دورها 1 میل /قطر خارجی 52 سانتیمتر / اندوکتانس 399.3 میکرو هانری
2- قطر داخلی 50 سانتیمتر / 19 دور سیم 7 دهم / فاصله بین دورها 1 میل /قطر خارجی 57 سانتیمتر / اندوکتانس 405.2 میکرو هانری

ممکنه بخواید علت وسواس من رو بدونید خب باید بگم میخوام قالبش رو سفارش بدم و از این رو میخوام با توجه به شرایط ( بهترین اندازه برای کویل با توجه به قطر سیم موجود برای شرایط مختلف کاووش ) بهترین انتخاب رو داشته باشم
درود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 16 آذر1392 - 2:36am
مدیر سایت
مدیر سایت

یه چیزی یادم رفت بگم
خب میدونید که رعایت فاصله اونم در حد 1 میلیمتر بین دورهای سیم خیلی کار مشکلیه ولی بنظرم اگر سیم روکش داری میبود که روکشش نقش این فاصله رو ایفا میکرد خیلی خوب بود با شرایط موجود تنها راهی که بنظرم میرسه اینه که همراه سیم لاکی یه رشته نخ هم بقطر یک میلیمتر بپیچیم که بین دورهای سیم قرار بگیره و مشکلی هم ایجاد نکنه اینطوری کویلمون هم تمیزتر در میاد و میتونیم دورهارو محکم کنیم
ایشالا کاملش کنم عکس میزارم که دوستان ببینند

صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 16 آذر1392 - 2:43am
مدیر کل
مدیر کل

koohyar جان هر دو گزینه شما تقریبا یکسان هستن و شاید تفاوت محسوسی با هم نداشته باشن! ولی اگر عمقزنی اندکی بیشتر رو ترجیح میدین گزینه دوم بهتر هست. البته نمیدونم شما روی چه حسابی از اندوکتانسش مطمئن هستین! اگر طبق فرمول حساب میکنین که هیچوقت در واقعیت دقیق در نمیاد! اگر هم قبلا نظیرش رو ساخته باشین باز هم وقتی دوباره بپیچین اون هم با یک قالب خاص ؛ کمی ظرفیتش عوض میشه. بهرحال دقت زیاد روی عدد 400 میکرو هم چندان اهمیت نداره.
برای فاصله بین دورهای سیم هم روشی که شما گفتین خوب و جالب بود. البته سیمهای روکش تفلون هم که قبلا بحث کردیم میتونن این فاصله رو بصورت خودکار ایجاد کنن.

یکشنبه 17 آذر1392 - 1:16pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
koohyar جان هر دو گزینه شما تقریبا یکسان هستن و شاید تفاوت محسوسی با هم نداشته باشن! ولی اگر عمقزنی اندکی بیشتر رو ترجیح میدین گزینه دوم بهتر هست. البته نمیدونم شما روی چه حسابی از اندوکتانسش مطمئن هستین! اگر طبق فرمول حساب میکنین که هیچوقت در واقعیت دقیق در نمیاد! اگر هم قبلا نظیرش رو ساخته باشین باز هم وقتی دوباره بپیچین اون هم با یک قالب خاص ؛ کمی ظرفیتش عوض میشه. بهرحال دقت زیاد روی عدد 400 میکرو هم چندان اهمیت نداره.
برای فاصله بین دورهای سیم هم روشی که شما گفتین خوب و جالب بود. البته سیمهای روکش تفلون هم که قبلا بحث کردیم میتونن این فاصله رو بصورت خودکار ایجاد کنن.

سلام مهندس جان
با فرمول حساب میکنم همون فرمول امگا بتوان 2 در دی1 و دی2 و الی آخر
ولی با چندتا از این جدولها هم بر اساس متراژ سیم استفاده شده و اهمش مقایسه کردم تفاوتش در حدی نیست که بشه اشکال گرفت
تنها مشکلی که اینجا هست توی تئوری ما با یقین درباره کیفیت و جنس سیم (مس) در رابطه قرار میدیم ولی توی عمل همونطور هم که شما بارها فرمودین این واقعیت نداره و حتما هم باید با سلف متر چک بشه
ولی یه چیزی رو خدمتتون بگم که استاد حمید عزیز
علت اینکه من به چنس اینقدر علاقمند شدم فقط مشارکت شما در اعمال تغییرات اونه
خب هدف من بصورت شفاف رسیدن به یک فلزیاب نیمه حرفه ای در کنار استفاده از ردیاب حرفه ای اف پی ال 35 هست
برای همین میخوام دقیق و مو به مو تمام اطلاعات رو قبل از اجرا بررسی و البته از متخصصین مثل شما و دیگر دوستان مثل آقای کرمی و کوروش جان و ... که قبلا این راه رو رفتن مشاوره بگیرم که به یه چیزی بیشتر از کسب تجربه و سرگرمی دست پیدا کنم
خب من برای کاووش عملی در کنار ردیاب باید چیزی رو که در دست میگیرم بهش اعتماد داشته باشم که اگر یه جا مشکوک بودم بتونم با چنس شکمو بر طرف کنم
تجربه هم ثابت کرده که 90 درصد دفینه ها در عمق کمتر از 2 متر هستند و اینم دلیلی دیگر برای رقبت داشتن به چنسه
خب این همه داستان تعریف کردم که به این برسم
مهندس جان لطفا هر آنچه که دقیقا بدرد کاوش میخوره از ما دریغ نفرمایید
خب مثلا همین کویل : مگه آدم نهایتا چند تا کویل میتونه همراه ببره خب بنظر من یکی واسه اهداف نزدیک مثلا تا 1 متر و یکی هم بالای ا متر (البته چنس مورد نظر هست)
خب با این تعاریف خواهشی که دارم اینه که شما با در نظر گرفتن تمام شرایط بهترین کویل رو معرفی کنید که بنده بسازم و کیفش رو ببرم
راستی مهندس فرکانس ثابتی که چنس تولید میکنه چند هرتزه؟
درود

صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 17 آذر1392 - 1:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام حضور محترم آقاحمید

دیروز که چنس را استارت زدم مدار باثبات خیلی خوبی کارکرد بطوریکه در محیط منزل وباوجود امواج مزاحم میتونم بگم اصلا بوق بیخودی نمیزد و باکویل 45 سانتی (16دور سیم 0.50) که برای یه مدار دیگه بود تست کردم ودر چند پست قبل هم اعلام کردم , نتایج تست خوب بود .ولی بعد از چند ساعت تست یه اشکالی برای مدار بوجود اومد اینکه بوق های اضافی وهمینطور ناپایداری در مدار پدیدار شد بطوریکه نمودار درجه سنس روی ال سی دی کم وزیاد میشه و با زیاد کردن گارد وباریر روی هر درجه ,حتی ماکزیمم درجه هم این مورد برطرف نمیشه حتی وقتی کویل را هم از مدار جدا میکنم باز هم این حالت وجود داره البته کمتر. در حالیکه در ابتدا حتی با وصل کویل هم صدای اضافی وجود نداشت وبا گارد 17 و باریر 2 بخوبی ودرحداکثر برد وثبات بود . حالا اگه ممکنه لطفا راهنمایی کنید که در این حالت کدام قسمت وقطعه میتونه دچار آسیب شده باشه.

باسپاس ^:)^

یکشنبه 17 آذر1392 - 2:13pm
مدیر سایت
مدیر سایت

بنام خدا و با سلام خدمت حضار محترم و بالاخص مهندس حمید عزیز
عرض بنده اینه که آیا میشه از کابل یا کوئل یک در یک که ظرفیتش مثلاً 400 میکرو هانری بوده ، این کوئل رو برای کشف اجسام ریز تر مثل سکه یابی بصورت دولایه درآورد و یک لوپ 50 سانتی در مکان ازش استفاده کرد ؟ مهندس حمید در اینصورت مشکلی پیش نخواهد اومد ؟ سپاس

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 17 آذر1392 - 2:13pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم کوهیار عزیز ایشالا موفق باشین.
چنس برای عمق کمتر از 2 متر بنظر من فلزیاب خوب و قابل استفاده ای هست. بنده هم هر نکته ای به ذهنم میرسیده عرض کردم. چیزی رو نگه نداشتم که شما اینجور گفتین! :D برای لوپ هم بنظر من برای عمقزنی شما بزرگترین لوپی رو که مطمئن هستین میتونین موقع کاوش براحتی استفادش کنین بسازین. این مهمترین توصیه ای هست که من میتونم عرض کنم. البته میبینم بعضی دوستان صحبت از لوپ 1 در 1 متر میکنن اما وقتی میسازن تازه میفهمن صد رحمت به توباکس! لوپ پالسی ها هم اگر بیش از حد بزرگ بشه دیگه قابلیت حمل و نقلش خیلی پایین میاد و حتی فلزیاب دیگه به 2 اپراتور نیاز پیدا میکنه. به اعتقاد من بزرگترین لوپی که میشه یک نفری و به خوبی باهاش کار کرد با قطر 60 سانت هست. البته بردش نسبت به 50 سانت زیاد هم بیشتر نیست.
بین کوئل ها بنده ستاره ای و زیگزاگی ساختم بنظرم خیلی فرق نمیکرد ولی زیگزاگی بهتر بود. معمولی هم که به اون شکل جواب نداد. اما لوپ تار عنکبوتی با اینکه پیچیده تره ولی قطعا بهتر جواب میده. اما نظر من همون کوئل تخت هست که عرض کردم. حالا شاید در آینده به یک مدل بهتر از ساخت لوپ دست پیدا کردیم! :D
صحبت در مورد فرکانس کاری مدار چنس کمی مشکل هست چون یک فرکانس نداره! این سیستم بر اساس یک پالس کوتاه و یک پالس بلند کار میکنه. اگر فرکانس پالس کوتاه یا بلند رو بخوایم جدا حساب بکنیم 100 هرتز هست. اگر بخوایم هر دو رو با هم حساب بکنیم میشه 200 هرتز!

یکشنبه 17 آذر1392 - 2:17pm
مدیر کل
مدیر کل

پویا جان نکته مهم در مورد این مدار تاثیر پذیریش از امواج محیطی هست. یعنی امواج رادیویی یا موبایل و غیره میتونن روش اثر بذارن. کلا پالسی های فرکانس پایین خیلیاشون همینطور هستن. برای همین هم عرض کردم شما باید در نهایت همه چیز رو شیلد کنید. وگرنه بعید میدونم مدار شما مشکلی پیدا کرده باشه! حالا جاشو هم عوض کنین شاید مشکل حل شد. اگر سنس فلز شما مثل قبل هست فکر نمیکنم مشکلی پیش اومده باشه.

یکشنبه 17 آذر1392 - 2:21pm
مدیر کل
مدیر کل

مهدی نوشته است:
بنام خدا و با سلام خدمت حضار محترم و بالاخص مهندس حمید عزیز
عرض بنده اینه که آیا میشه از کابل یا کوئل یک در یک که ظرفیتش مثلاً 400 میکرو هانری بوده ، این کوئل رو برای کشف اجسام ریز تر مثل سکه یابی بصورت دولایه درآورد و یک لوپ 50 سانتی در مکان ازش استفاده کرد ؟ مهندس حمید در اینصورت مشکلی پیش نخواهد اومد ؟ سپاس

ممنون مهدی جان.
خیر این روش جواب نمیده! در ضمن فریم 1 در 1 متری که براحتی تا بشه و دو لا بشه کلا ثباتش هم خیلی پایینه! اتفاقا یکی از مشکلات لوپهای بزرگ شل و ول ساختنشون هست که باعث میشه هی تاب بخورن و بالانس فلزیاب به هم بخوره و یکیش هم حرکت دادنش که اگر تعادل در حرکتشون نباشه باز هم بالانس بر هم میخوره و شما در عوض مجبورین حساسیت رو پایین بیارین و از قسمتی از برد حداکثری چشم پوشی کنین. پس بهرحال اگر هم لوپ 1 در 1 میسازین باید به اندازه کافی محکم و قابل اپراتوری بطور مفید باشه.
دولا کردن هم ظرفیت و سیستم لوپ رو کلا عوض میکنه و جواب درستی نمیده. وانگهی وقتی شما یک لوپ 1 در 1 درست حسابی داشته باشین دیگه حمل همزمان یک لوپ کوچکتر مثلا 45 سانتی کار مشکلی نیست!

یکشنبه 17 آذر1392 - 2:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
حمید نوشته است:
پویا جان نکته مهم در مورد این مدار تاثیر پذیریش از امواج محیطی هست. یعنی امواج رادیویی یا موبایل و غیره میتونن روش اثر بذارن. کلا پالسی های فرکانس پایین خیلیاشون همینطور هستن. برای همین هم عرض کردم شما باید در نهایت همه چیز رو شیلد کنید. وگرنه بعید میدونم مدار شما مشکلی پیدا کرده باشه! حالا جاشو هم عوض کنین شاید مشکل حل شد. اگر سنس فلز شما مثل قبل هست فکر نمیکنم مشکلی پیش اومده باشه.

قبلا که درحالت پایداری وثبات خوبی بود موقع سنس فلز صدای نازک و زیر تولید میشد ولی الآن که این حالت بی ثباتی پیش اومده موقع سنس فلز ابتدا صدای بم تولید میشه و بانزدیک کردن فلز به کویل همراه با این صدای بم صدای زیر تولید میشه .

یکشنبه 17 آذر1392 - 2:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 59 , 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: hoshyar191 و 352 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure