نویسنده |
پیغام |
مجتبی
مدیر کل
|
اینحرفها چیه خر از پل گذشته برای امسال عید هم درنظر گرفتم دو دستگاه ردیاب هدیه بدم به کسانیکه واقعا نیازمندند و ندارند و از کاربران قدیمی و فعال این انجمن هستند . حالا نمیدونم حقیقتا چیکار کنم چه مسابقه ای ترتیب بدم که برنده بشند و طبق قرعه کشی به انها داده بشه و بعدا نگن پارتی بازی شده . پس اختیار رو میذارم به عهده شما کاربران فعال که اینجا نظر بدند هم نوع مسابقه رو بگن و هم کسانیکه مورد اطمینان هستند رو جهت داور اعلام کنند . سعی شود داوران از اساتید این انجمن باشند . و چهار روز قبل از عید دستگاه تحویل انها داده بشه .مسئولیت این قرعه کشی برای سال 94 رو برعهده استاد جاوید میذارم ایشون پیگیر این قضیه بشن یعنی داوران و کاربران فعال رو جهت رای گیری انتخاب کنند و درنهایت بهم اعلام کنند. تمام این مراحل باید تو همین تاپیک انجام بشه عمومی .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
چهارشنبه 12 اسفند1393 - 1:26am |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
بنظرم هر کدوم از دوستان که تونستند طرح بهتری برای انتن ردیاب ارائه بدن شایسته دریافت ردیاب هستن
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
چهارشنبه 12 اسفند1393 - 1:31am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
مجتبی نوشته است: اینحرفها چیه خر از پل گذشته برای امسال عید هم درنظر گرفتم دو دستگاه ردیاب هدیه بدم به کسانیکه واقعا نیازمندند و ندارند و از کاربران قدیمی و فعال این انجمن هستند . حالا نمیدونم حقیقتا چیکار کنم چه مسابقه ای ترتیب بدم که برنده بشند و طبق قرعه کشی به انها داده بشه و بعدا نگن پارتی بازی شده . پس اختیار رو میذارم به عهده شما کاربران فعال که اینجا نظر بدند هم نوع مسابقه رو بگن و هم کسانیکه مورد اطمینان هستند رو جهت داور اعلام کنند . سعی شود داوران از اساتید این انجمن باشند . و جهار روز قبل از عید دستگاه تحویل انها داده بشه . لایک داره مجتبی جان از شما بخاطر لطفتون تشکر میکنم بنده که 35 گرفتم ولی به نظر من کابرایی که برای انجمن کارای مفیدی انجام میدن و یه جورایی باعث تحول میشن و تایپیک های مفیدی میسازن مثل saeed60که تایپیک مکمل ردیاب 35 رو راه انداختن ودوستانو راهنمایی میکنن و یا تایپیک چند فوت کوزه گری برای ساخت لوپ عنکبوت و یا دوستانی که در تایپیک تلنگر فعالیت دارن و ......
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
چهارشنبه 12 اسفند1393 - 1:34am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
یادتون باشه اونهایی که ردیاب تاحالا نگرفتند و اگر ردیاب 35 رو دریافت کنند بتونند کمک بزرگی بکنن تو ارتقا ان . میتونن تو این قرعه کشی شرکت کنند . دوستان میتونن نام ببرند
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
چهارشنبه 12 اسفند1393 - 1:39am |
|
|
salamat tala
کاربر فعال
|
مجتبی نوشته است: اینحرفها چیه خر از پل گذشته برای امسال عید هم درنظر گرفتم دو دستگاه ردیاب هدیه بدم به کسانیکه واقعا نیازمندند و ندارند و از کاربران قدیمی و فعال این انجمن هستند . حالا نمیدونم حقیقتا چیکار کنم چه مسابقه ای ترتیب بدم که برنده بشند و طبق قرعه کشی به انها داده بشه و بعدا نگن پارتی بازی شده . پس اختیار رو میذارم به عهده شما کاربران فعال که اینجا نظر بدند هم نوع مسابقه رو بگن و هم کسانیکه مورد اطمینان هستند رو جهت داور اعلام کنند . سعی شود داوران از اساتید این انجمن باشند . و چهار روز قبل از عید دستگاه تحویل انها داده بشه .مسئولیت این قرعه کشی برای سال 94 رو برعهده استاد جاوید میذارم ایشون پیگیر این قضیه بشن یعنی داوران و کاربران فعال رو جهت رای گیری انتخاب کنند و درنهایت بهم اعلام کنند. تمام این مراحل باید تو همین تاپیک انجام بشه عمومی . داداش مجتبی خوشحالمون کردی درود به شرفت ....
|
چهارشنبه 12 اسفند1393 - 1:41am |
|
|
جاوید
استاد
|
مجتبی نوشته است: اینحرفها چیه خر از پل گذشته برای امسال عید هم درنظر گرفتم دو دستگاه ردیاب هدیه بدم به کسانیکه واقعا نیازمندند و ندارند و از کاربران قدیمی و فعال این انجمن هستند . حالا نمیدونم حقیقتا چیکار کنم چه مسابقه ای ترتیب بدم که برنده بشند و طبق قرعه کشی به انها داده بشه و بعدا نگن پارتی بازی شده . پس اختیار رو میذارم به عهده شما کاربران فعال که اینجا نظر بدند هم نوع مسابقه رو بگن و هم کسانیکه مورد اطمینان هستند رو جهت داور اعلام کنند . سعی شود داوران از اساتید این انجمن باشند . و چهار روز قبل از عید دستگاه تحویل انها داده بشه .مسئولیت این قرعه کشی برای سال 94 رو برعهده استاد جاوید میذارم ایشون پیگیر این قضیه بشن یعنی داوران و کاربران فعال رو جهت رای گیری انتخاب کنند و درنهایت بهم اعلام کنند. تمام این مراحل باید تو همین تاپیک انجام بشه عمومی . درود بر شما با تشکر از شما که مسعولیت این قرعه کشی را بر عهده من گذاشتید.از اون جاییکه شما و مهندس حمید در فروش سهیم بودید و هستید بنده در صورتی میتوانم قبول مسعولیت کنم که مهندس حمید اینجا با زدن پست اعلام رضایت کنه وگرنه مرا از این مسعولیت معاف بدارید با تشکر جاوید
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 1:23pm |
|
|
sasanasadi
کاربر فعال
|
با سلام مشتاقانه منتظریم
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 6:34pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
جاوید جان مهندس حمید که بنده خدا حرفی نداره تو این قرعه کشی چشم مهندس حمید هم نظرشون رو میدن
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 7:05pm |
|
|
amir6777
کاربر حرفه ای
|
منیه دونشو هدیه میخوامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم..چون علاقم به ردیاب زنی وحشتناکهههههههههههههههههه..همین چندوقت پیش میخواستم بگیرم ولی مشکل پیش اومد و پول برا مغازه کم اوردم و شرمنده یکی از بچه ها شدم. یه دونشو بدید به مننننن
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 8:13pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. البته اقا مجتبی یهویی اعلام قرعه کشی کردن و بنده و جاوید عزیز غافلگیر شدیم! بهرحال من به نوبه خودم حرفی ندارم و جاوید عزیز بعنوان کسی که شاید بیش از همه در این انجمن خاک ردیابی رو خورده باشن از نظر من اختیار کامل دارن که در زمینه این مسابقه یا قرعه کشی هر طور که صلاح میدونن عمل کنن.
|
چهارشنبه 13 اسفند1393 - 8:17pm |
|
|
|