انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:26am

پاسخ به موضوع  [ 512 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 52  بعدی
 قرعه کشی ردیاب (هدیه رایگان) 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

اینحرفها چیه خر از پل گذشته :(
برای امسال عید هم درنظر گرفتم دو دستگاه ردیاب هدیه بدم به کسانیکه واقعا نیازمندند و ندارند و از کاربران قدیمی و فعال این انجمن هستند . حالا نمیدونم حقیقتا چیکار کنم چه مسابقه ای ترتیب بدم که برنده بشند و طبق قرعه کشی به انها داده بشه و بعدا نگن پارتی بازی شده :D .
پس اختیار رو میذارم به عهده شما کاربران فعال که اینجا نظر بدند هم نوع مسابقه رو بگن و هم کسانیکه مورد اطمینان هستند رو جهت داور اعلام کنند . سعی شود داوران از اساتید این انجمن باشند . و چهار روز قبل از عید دستگاه تحویل انها داده بشه .

مسئولیت این قرعه کشی برای سال 94 رو برعهده استاد جاوید میذارم ایشون پیگیر این قضیه بشن یعنی داوران و کاربران فعال رو جهت رای گیری انتخاب کنند و درنهایت بهم اعلام کنند.
تمام این مراحل باید تو همین تاپیک انجام بشه عمومی .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

چهارشنبه 12 اسفند1393 - 1:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بنظرم هر کدوم از دوستان که تونستند طرح بهتری برای انتن ردیاب ارائه بدن شایسته دریافت ردیاب هستن

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

چهارشنبه 12 اسفند1393 - 1:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
مجتبی نوشته است:
برای امسال عید هم درنظر گرفتم دو دستگاه ردیاب هدیه بدم به کسانیکه واقعا نیازمندند و ندارند و از کاربران قدیمی و فعال این انجمن هستند . حالا نمیدونم حقیقتا چیکار کنم چه مسابقه ای ترتیب بدم که برنده بشند و طبق قرعه کشی به انها داده بشه و بعدا نگن پارتی بازی شده :D .
پس اختیار رو میذارم به عهده شما کاربران فعال که اینجا نظر بدند هم نوع مسابقه رو بگن و هم کسانیکه مورد اطمینان هستند رو جهت داور اعلام کنند . سعی شود داوران از اساتید این انجمن باشند . و جهار روز قبل از عید دستگاه تحویل انها داده بشه .

لایک داره مجتبی جان از شما بخاطر لطفتون تشکر میکنم بنده که 35 گرفتم ولی به نظر من کابرایی که برای انجمن کارای مفیدی انجام میدن و یه جورایی باعث تحول میشن و تایپیک های مفیدی میسازن مثل saeed60که تایپیک مکمل ردیاب 35 رو راه انداختن ودوستانو راهنمایی میکنن و یا تایپیک چند فوت کوزه گری برای ساخت لوپ عنکبوت و یا دوستانی که در تایپیک تلنگر فعالیت دارن و ......

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

چهارشنبه 12 اسفند1393 - 1:34am
مدیر کل
مدیر کل

یادتون باشه اونهایی که ردیاب تاحالا نگرفتند و اگر ردیاب 35 رو دریافت کنند بتونند کمک بزرگی بکنن تو ارتقا ان . میتونن تو این قرعه کشی شرکت کنند . دوستان میتونن نام ببرند

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

چهارشنبه 12 اسفند1393 - 1:39am
کاربر فعال
کاربر فعال

مجتبی نوشته است:
پس اختیار رو میذارم به عهده شما کاربران فعال که اینجا نظر بدند هم نوع مسابقه رو بگن و هم کسانیکه مورد اطمینان هستند رو جهت داور اعلام کنند . سعی شود داوران از اساتید این انجمن باشند . و چهار روز قبل از عید دستگاه تحویل انها داده بشه .

مسئولیت این قرعه کشی برای سال 94 رو برعهده استاد جاوید میذارم ایشون پیگیر این قضیه بشن یعنی داوران و کاربران فعال رو جهت رای گیری انتخاب کنند و درنهایت بهم اعلام کنند.

داداش مجتبی خوشحالمون کردی درود به شرفت ....

چهارشنبه 12 اسفند1393 - 1:41am
استاد
استاد

مجتبی نوشته است:

درود بر شما
با تشکر از شما که مسعولیت این قرعه کشی را بر عهده من گذاشتید.از اون جاییکه شما و مهندس حمید در فروش سهیم بودید و هستید بنده در صورتی میتوانم قبول مسعولیت کنم که مهندس حمید اینجا با زدن پست اعلام رضایت کنه وگرنه مرا از این مسعولیت معاف بدارید

با تشکر
جاوید

چهارشنبه 13 اسفند1393 - 1:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام
مشتاقانه منتظریم

چهارشنبه 13 اسفند1393 - 6:34pm
مدیر کل
مدیر کل

جاوید جان مهندس حمید که بنده خدا حرفی نداره تو این قرعه کشی چشم مهندس حمید هم نظرشون رو میدن

چهارشنبه 13 اسفند1393 - 7:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

منیه دونشو هدیه میخوامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم..چون علاقم به ردیاب زنی وحشتناکهههههههههههههههههه..همین چندوقت پیش میخواستم بگیرم ولی مشکل پیش اومد و پول برا مغازه کم اوردم و شرمنده یکی از بچه ها شدم.
یه دونشو بدید به مننننن :x :x

چهارشنبه 13 اسفند1393 - 8:13pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. :D البته اقا مجتبی یهویی اعلام قرعه کشی کردن و بنده و جاوید عزیز غافلگیر شدیم! :D بهرحال من به نوبه خودم حرفی ندارم و جاوید عزیز بعنوان کسی که شاید بیش از همه در این انجمن خاک ردیابی رو خورده باشن از نظر من اختیار کامل دارن که در زمینه این مسابقه یا قرعه کشی هر طور که صلاح میدونن عمل کنن.

چهارشنبه 13 اسفند1393 - 8:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 512 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 52  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 17 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure