نویسنده |
پیغام |
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
غضنفر نوشته است: رضا جان اون تلنگری که گفتم اين بود ايکاش ما آدمها ياد بگيريم هميشه با حق باشيم و طرف حق رو بگيريم reza68 محسن جان پست من رو هم که "حذف کردن"!!!
|
سه شنبه 26 اسفند1393 - 5:11pm |
|
|
شبدیز
تاریخ عضویت: دوشنبه 27 بهمن1393 - 10:20pm پست: 12 محل اقامت: ایران
|
غضنفر نوشته است: مجتبی نوشته است: جاوید نوشته است: درود بر شما قرعه کشی انجام شد از بین حدود 40 نفر شرکت کننده که متشکل از دو گروه فعال و عادی بودند و داور وسط که استادیارsaeeed60h بودند و زحمت قرعه کشی بر عهده ایشون افتاد که از بین این شرکت کنندگان قرعه به نام این کاربران افتاد
رضا شاه
و
aliabas
مبارکشون باشه ضمن خسته نباشید به دست اندرکاران این قرعه کشی و بنده هم طبق قولی که دادم این دونفر به من مشخصات آدرس خودشون رو که شامل : نام و نام خانوادگی نام شهر مرکز استان و شماره موبایلی که واقعا پاسخگو هستین رو برام هم خصوصی کنید و هم اس بدین به خطم تا سریعا براتون بفرستم .انشالله مبارک باشه و ضمنا تمام کسانیکه تو این قرعه کشی شرکت کردن مبلغ 500 هزار پیش من تخفیف دارند آقای غضنفر شما یک میلیون نده آقا مجتبى من هرچى در ميارم خرج بدبخيام ميشه هزار مدل قسط عقب مونده دارم اصلا بودجه من از خريد اين دستگاه خارجه تعارف ندارم که حقيقت ماجرا رو گفتم برا همونه لامصب اینقد کار میکنی هزارتا بدبختیو قسط داری اما از صب تا شب توی انجمن پلاسی!
|
سه شنبه 26 اسفند1393 - 6:03pm |
|
|
معراج
کاربر حرفه ای
|
...جواب ابلهان خاموشیست....
|
سه شنبه 26 اسفند1393 - 6:47pm |
|
|
amir6777
کاربر حرفه ای
|
سلام متاسفانه نباید به این طریق قرعه کشی انجام می شد.جنبه احتیاط ب هیچ عنوان رعایت نشد.بهترین پیشنهاد رو روز اول اقا مجتبی دادن ک خودشون و چندتا از اساتید افرادی رو ک در پیشبرد ۳۵ کمک کرده بودن و زحمت کشیده بودن این ردیاب و دارا بشن و نه به این شکل که از ذات اون تقلب و بی عدالتی می باره.چرا؟؟در سایتی ک یه کاربر با چند ایدی میتونه باشه ایا عدالت در قرعه معنا داره؟از کجا معلوم علی همون تقی نباشه و تقی هم جواد نباشه.ثانیا یک عده اصلا تازه وارد شدن و اصلا نمیدونن ردیاب چی هست..بنابراین این قرعه کشی کاملا ناعادلانه و درعبن بی انصافی بود.ممنون
|
سه شنبه 26 اسفند1393 - 8:03pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: برا همونه لامصب اینقد کار میکنی هزارتا بدبختیو قسط داری اما از صب تا شب توی انجمن پلاسی! دوست من لطفا زود قضاوت نکن اولا بهتر بود بگى آن هستم نه پلاس دوما من خروج رو ميزنم اما چرا آن هستم نميدونم ! طرز حرف زدنتون رو عوض کنيد
خدايا مددی کن
|
سه شنبه 26 اسفند1393 - 8:43pm |
|
|
جاوید
استاد
|
amir6777 نوشته است: سلام متاسفانه نباید به این طریق قرعه کشی انجام می شد.جنبه احتیاط ب هیچ عنوان رعایت نشد.بهترین پیشنهاد رو روز اول اقا مجتبی دادن ک خودشون و چندتا از اساتید افرادی رو ک در پیشبرد ۳۵ کمک کرده بودن و زحمت کشیده بودن این ردیاب و دارا بشن و نه به این شکل که از ذات اون تقلب و بی عدالتی می باره.چرا؟؟در سایتی ک یه کاربر با چند ایدی میتونه باشه ایا عدالت در قرعه معنا داره؟از کجا معلوم علی همون تقی نباشه و تقی هم جواد نباشه.ثانیا یک عده اصلا تازه وارد شدن و اصلا نمیدونن ردیاب چی هست..بنابراین این قرعه کشی کاملا ناعادلانه و درعبن بی انصافی بود.ممنون درود بر شما اگه نظرات کسانی که در مورد نحوه تعیین افراد در سایت بررسی کنید با توجه به نظرات افراد این لیست قرعه معین شده و بی انصافی در حق کسی نشده چون افراد شرکت کننده خودشون این جور خواستند وگرنه نظر شخص من یه چیز دیگه بود و نخواستم که نظر شخصی خودم را بر افراد در لیست اعمال کنم اگر کسانی هم با چند ایدی ثبت نام کرده باشند شناسایی اونها زیاد سخت نیست ولی از معایب این نوع قرعه کشی هایی عمومی امکان سو استفاده بعضی از افراد با چند ایدی هست
|
سه شنبه 26 اسفند1393 - 9:46pm |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
درود شاد باش میگم به برنده ها راستی نمیدونم چرا اسمم تو لیست نبود با اینکه اولین ثبت نام کننده بودم از همین الان اعلام میکنم برای سال 95 اسم بنده را هم بندازید تو قوطی
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
سه شنبه 26 اسفند1393 - 10:01pm |
|
|
tamandar
|
سلام بی برنامه جلو رفتن جایی هست که فردی با زیر ده پستی که در انجمن داده !! و بدون توجه به سوابق در قرعه کشی ها شرکت داده میشه.
|
سه شنبه 26 اسفند1393 - 10:44pm |
|
|
مجید 123
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 25 آبان1393 - 3:42pm پست: 143 محل اقامت: IR-
|
amir6777 نوشته است: سلام متاسفانه نباید به این طریق قرعه کشی انجام می شد.جنبه احتیاط ب هیچ عنوان رعایت نشد. به این شکل که از ذات اون تقلب و بی عدالتی می باره.چرا؟؟در سایتی ک یه کاربر با چند ایدی میتونه باشه ایا عدالت در قرعه معنا داره؟از کجا معلوم علی همون تقی نباشه و تقی هم جواد نباشه.ثانیا یک عده اصلا تازه وارد شدن و اصلا نمیدونن ردیاب چی هست..بنابراین این قرعه کشی کاملا ناعادلانه و درعبن بی انصافی بود.ممنون دقیقا درست فرمودید. ازکجا معلوم.............................نباشن خدا میدونه و بس
[color=#4040FF]هر وقت(( امید ))میرود سرو کله((شکست)) پیدا میشود[/color]
|
چهارشنبه 26 اسفند1393 - 1:03am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
من هم به نوبه خودم به دوستان عزیز تبریک میگم , امیدوارم موفقیت خوبی نصیبشان بشه .
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
چهارشنبه 26 اسفند1393 - 1:17am |
|
|
|