انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 5:48am

پاسخ به موضوع  [ 512 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 ... 52  بعدی
 قرعه کشی ردیاب (هدیه رایگان) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
غضنفر نوشته است:
رضا جان اون تلنگری که گفتم اين بود ايکاش ما آدمها ياد بگيريم هميشه با حق باشيم و طرف حق رو بگيريم reza68

محسن جان پست من رو هم که "حذف کردن"!!!

سه شنبه 26 اسفند1393 - 5:11pm

محل اقامت: ایران
غضنفر نوشته است:
مجتبی نوشته است:
جاوید نوشته است:
درود بر شما
قرعه کشی انجام شد از بین حدود 40 نفر شرکت کننده که متشکل از دو گروه فعال و عادی بودند و داور وسط که استادیارsaeeed60h بودند و زحمت قرعه کشی بر عهده ایشون افتاد که از بین این شرکت کنندگان قرعه به نام این کاربران افتاد

رضا شاه

و

aliabas

مبارکشون باشه

ضمن خسته نباشید به دست اندرکاران این قرعه کشی و بنده هم طبق قولی که دادم این دونفر به من مشخصات آدرس خودشون رو که شامل : نام و نام خانوادگی نام شهر مرکز استان و شماره موبایلی که واقعا پاسخگو هستین رو برام هم خصوصی کنید و هم اس بدین به خطم تا سریعا براتون بفرستم .انشالله مبارک باشه
و ضمنا تمام کسانیکه تو این قرعه کشی شرکت کردن مبلغ 500 هزار پیش من تخفیف دارند
آقای غضنفر شما یک میلیون نده :)

آقا مجتبى من هرچى در ميارم خرج بدبخيام ميشه هزار مدل قسط عقب مونده دارم اصلا بودجه من از خريد اين دستگاه خارجه تعارف ندارم که حقيقت ماجرا رو گفتم

برا همونه لامصب اینقد کار میکنی هزارتا بدبختیو قسط داری اما از صب تا شب توی انجمن پلاسی! :)) =))

سه شنبه 26 اسفند1393 - 6:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

راست میگه من هر وقت اومدم غضنفر هم از من بدتر آنلاین بوده :D =)) :-? :x

...جواب ابلهان خاموشیست....

سه شنبه 26 اسفند1393 - 6:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
متاسفانه نباید به این طریق قرعه کشی انجام می شد.جنبه احتیاط ب هیچ عنوان رعایت نشد.بهترین پیشنهاد رو روز اول اقا مجتبی دادن ک خودشون و چندتا از اساتید افرادی رو ک در پیشبرد ۳۵ کمک کرده بودن و زحمت کشیده بودن این ردیاب و دارا بشن و نه به این شکل که از ذات اون تقلب و بی عدالتی می باره.چرا؟؟در سایتی ک یه کاربر با چند ایدی میتونه باشه ایا عدالت در قرعه معنا داره؟از کجا معلوم علی همون تقی نباشه و تقی هم جواد نباشه.ثانیا یک عده اصلا تازه وارد شدن و اصلا نمیدونن ردیاب چی هست..بنابراین این قرعه کشی کاملا ناعادلانه و درعبن بی انصافی بود.ممنون

سه شنبه 26 اسفند1393 - 8:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نقل قول:
برا همونه لامصب اینقد کار میکنی هزارتا بدبختیو قسط داری اما از صب تا شب توی انجمن پلاسی! :)) =))

دوست من لطفا زود قضاوت نکن اولا بهتر بود بگى آن هستم نه پلاس دوما من خروج رو ميزنم اما چرا آن هستم نميدونم ! طرز حرف زدنتون رو عوض کنيد

خدايا مددی کن

سه شنبه 26 اسفند1393 - 8:43pm
استاد
استاد

amir6777 نوشته است:
سلام
متاسفانه نباید به این طریق قرعه کشی انجام می شد.جنبه احتیاط ب هیچ عنوان رعایت نشد.بهترین پیشنهاد رو روز اول اقا مجتبی دادن ک خودشون و چندتا از اساتید افرادی رو ک در پیشبرد ۳۵ کمک کرده بودن و زحمت کشیده بودن این ردیاب و دارا بشن و نه به این شکل که از ذات اون تقلب و بی عدالتی می باره.چرا؟؟در سایتی ک یه کاربر با چند ایدی میتونه باشه ایا عدالت در قرعه معنا داره؟از کجا معلوم علی همون تقی نباشه و تقی هم جواد نباشه.ثانیا یک عده اصلا تازه وارد شدن و اصلا نمیدونن ردیاب چی هست..بنابراین این قرعه کشی کاملا ناعادلانه و درعبن بی انصافی بود.ممنون

درود بر شما
اگه نظرات کسانی که در مورد نحوه تعیین افراد در سایت بررسی کنید با توجه به نظرات افراد این لیست قرعه معین شده و بی انصافی در حق کسی نشده چون افراد شرکت کننده خودشون این جور خواستند وگرنه نظر شخص من یه چیز دیگه بود و نخواستم که نظر شخصی خودم را بر افراد در لیست اعمال کنم اگر کسانی هم با چند ایدی ثبت نام کرده باشند شناسایی اونها زیاد سخت نیست ولی از معایب این نوع قرعه کشی هایی عمومی امکان سو استفاده بعضی از افراد با چند ایدی هست

سه شنبه 26 اسفند1393 - 9:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود
شاد باش میگم به برنده ها
راستی نمیدونم چرا اسمم تو لیست نبود با اینکه اولین ثبت نام کننده بودم :-?
از همین الان اعلام میکنم برای سال 95 اسم بنده را هم بندازید تو قوطی :D

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

سه شنبه 26 اسفند1393 - 10:01pm

سلام بی برنامه جلو رفتن جایی هست که فردی با زیر ده پستی که در انجمن داده !! و بدون توجه به سوابق در قرعه کشی ها شرکت داده میشه.

سه شنبه 26 اسفند1393 - 10:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: IR-
amir6777 نوشته است:
سلام
متاسفانه نباید به این طریق قرعه کشی انجام می شد.جنبه احتیاط ب هیچ عنوان رعایت نشد. به این شکل که از ذات اون تقلب و بی عدالتی می باره.چرا؟؟در سایتی ک یه کاربر با چند ایدی میتونه باشه ایا عدالت در قرعه معنا داره؟از کجا معلوم علی همون تقی نباشه و تقی هم جواد نباشه.ثانیا یک عده اصلا تازه وارد شدن و اصلا نمیدونن ردیاب چی هست..بنابراین این قرعه کشی کاملا ناعادلانه و درعبن بی انصافی بود.ممنون

دقیقا درست فرمودید.
ازکجا معلوم.............................نباشن
خدا میدونه و بس

[color=#4040FF]هر وقت(( امید ))میرود سرو کله((شکست)) پیدا میشود[/color]

چهارشنبه 26 اسفند1393 - 1:03am
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
من هم به نوبه خودم به دوستان عزیز تبریک میگم , امیدوارم موفقیت خوبی نصیبشان بشه .

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

چهارشنبه 26 اسفند1393 - 1:17am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 512 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 ... 52  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 29 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure