انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 6:08pm

پاسخ به موضوع  [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 61 , 62 , 63 , 64 , 65 , 66 , 67 ... 231  بعدی
 استخراج محل جنس از طریق حروف باستانی{اسم مکان} 
نویسنده پیغام
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران سرای من!
bazargardan نوشته است:
شمس عزیز چرا فرمودید خیلی زرنگید؟نکنه فکر کردید منم تستتون میکنم نه من جینلو میدونستم تلفظ اصلیشو پرسیدم جین اَلو گفتن ولی با همین جینلو عرض کردم تا حدود ۸۰٪ درست بود فرمایشاتتون ولی میگید تلفظ درست نگید استخراج درست در نمیاد پس لطفا جین اَلو رو زحمت نباشه دوباره دربیارید.باجا داش و داش باشی رو نمیگید؟

درست استخراج کردم,شما همون تپه رو کار کنید و جاهای دیگه انشاا... بعدآ,
موفق باشید @};-

گروه تخصصی باستانی و فلزیابی شمس

Shams_60@

https://t.me/+F9aJE1TFT601YTY8

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 1:00pm
کاربر فعال
کاربر فعال

والا تو همه پستاتون که توضیح علمتون نقطه چینه! استادتونم که قول گرفته به کسی یاد ندی؟! ردیابو هم که قبول نداری ولی به همه میگی ردیاب خوب چی داری؟!در ضمن به راحتی هم زیر حرفاتون میزنید خود شما به من گفتید که بارتون هنوز سر جاشه،غارش 3*7 متره،30 کیلو هست،یک متر خاک برداری داره و یه متر سنگ،و.... .خواهشا این یکی رو دیگه نگو که خاطرت نیست.در ضمن اسم استادی رو از روی استادتون بردارید،چون ذکات علم یاد دادنه.ضمنا کسی با این علم دیگه احتیاجی به سهم از دیگران نداره چون تا الان حداقل تا الان باید یه ده تایی بار درست دراورده باشی!اما شما تا جایی که من میدونم تو اصول اولیه ردیابیو نقطه زنی مشکل داری!و از چند تا از اساتید درخواست رمزگشایی علائم دارید.داداش یا جواب منطقی بده که ما قانع شیم یا اینکه ما جوابمونو گرفتیم.

جهالت بیش از دانایی احساس امنیت ایجاد میکند

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 1:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
سلام جناب شمس
لطفا اگه میشه استخراج کنید
دهنه گرگی
عیدگاه
ممنون میشم @};-

شنیدن کی بود مانند دیدن

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 1:55pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شمس عزیز میشه به یه علایم دیگه ای که کارو راحت کنه تا نیاز به قطب نما نداشته باشه بفرمائید و اینکه منظور از تراز و ریسمان شرق به غرب که همون 90 درجه شرقی و 270 درجه غربی هستش رو هم توضیح مختصری بفرمایید.

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 1:59pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان عزیز وقت خودتان را تلف نکنید اینجور استخراج ها بدرد نمیخوره !!

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 3:36pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

godarz نوشته است:
والا تو همه پستاتون که توضیح علمتون نقطه چینه! استادتونم که قول گرفته به کسی یاد ندی؟! ردیابو هم که قبول نداری ولی به همه میگی ردیاب خوب چی داری؟!در ضمن به راحتی هم زیر حرفاتون میزنید خود شما به من گفتید که بارتون هنوز سر جاشه،غارش 3*7 متره،30 کیلو هست،یک متر خاک برداری داره و یه متر سنگ،و.... .خواهشا این یکی رو دیگه نگو که خاطرت نیست.در ضمن اسم استادی رو از روی استادتون بردارید،چون ذکات علم یاد دادنه.ضمنا کسی با این علم دیگه احتیاجی به سهم از دیگران نداره چون تا الان حداقل تا الان باید یه ده تایی بار درست دراورده باشی!اما شما تا جایی که من میدونم تو اصول اولیه ردیابیو نقطه زنی مشکل داری!و از چند تا از اساتید درخواست رمزگشایی علائم دارید.داداش یا جواب منطقی بده که ما قانع شیم یا اینکه ما جوابمونو گرفتیم.

عجب گیری افتادیم,نمیتونم اطلاعات بیشتری از این علم در اختیارت قرار بدم دست من نیست!! [-X :(
در ضمن چیزی به من دادی که نمیتونی بگیری!؟ :-?
شما فرق بین علایم روی سنگ با استخراج حروف باستانی رو میدونستید این حرف رو نمیزدید! L-)
جواب منطقی به همه دوستان در مورد جاشون میدم ولی بعضی از دوستان کم لطفی کرده و منتظر هستند تا بنده به جای ایشان بار رو در آورده و تحویل شان دهم!
دوستان و کاربران گرامی برای موفق شدرن در این راه فاکتورهای زیادی باید دست بدست هم بدهند تا نتیجه حاصل شود که مهمترین اینها داشتن دستگاه GPR و Resisitivity هستش که کمتر کسی اینجا باهاش کار کرده! :-?
بنده مکان مورد نظر رو تا جایی که در توانم باشه برای شما تنگتر میکنم ولی بعضی از دوستان تا حالا با قطب نما کار نکردن و امکان نداره که موفق بشن,پس تغصیر بنده نیست! [-X

Shams_60@

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 4:32pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

miladn نوشته است:

چی شد دوست عزیز تا دیروز شماره میخواستید و آدرس سایتتون رو میدادید تا بیام بهتون کمک کنم الان برا دوستان تعیین تکلیف میکنید! X(
حالا نیومدم و شماره ندادم خوب شاید دلیلی داشتم برا خودم و دوست دارم که در اینجا در خدمت بعضی از کاوشگران زبده باشم! :-BD
شما تشریف ببرید بنده در خدمت دوستان گرامی خواهم بود تا اینکه موفق بشیم و ثابت کنم برای بعضی ها....

Shams_60@

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 4:38pm
استاد حروف باستانی
استاد حروف باستانی
آواتار کاربر

دوستان عزیز و کاوشگران گرامی,
بنده هر جایی رو در مکانتون عرض کردم رو رو کاغذ بیارید{امتداد همه دره ها و راه ها و بعضی تپه ها از شمال به جنوبه}روی چهار جهت کاغذ شمال ,جنوب,شرق و غرب رو مشخص کنید,شرق 90 درجه جغرافیایی میشه و غرب هم 270 درجه جغرافیایی هستش,هر دره,راه,تپه,چشمه و ... رو در اسم مکان استخراج کردم رو روی کاغذ ترسیم کنید,و خطی رو که ریسمان بهش میگیم رو از شرق به غرب وصل کنید,حالا توجه کنید که تپه ,چشمه,چاه باستانی,قبر و ... باید دقیقآ زیر این ریسمان قرار بگیره و منظور از تراز و ریسمان شرق به غرب که همون 90 درجه شرقی و 270 درجه غربی رو در بیرون روی زمین موقع کشتن یه جا با قطب نما پیدا کنید و بکار ببرید! @};-
این کار در آوردن کروکی محل بار هستش که بعضی از دوستانی که نسخ مشاهده کرده باشند متوجه صحت حرف های بنده میشند! @};-
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای همه دوستان کاوشگر گرامی :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:

Shams_60@

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 4:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با درود
دوستان اینقدر به استاد شمس گیر ندین ایشون لطف میکنند و راهنمایی می کنند هر که به کارش ایمان داره قبول میکنه و کسی که فکر میکنه
ایشون اشتباه میگه خوب قبول نکنه چرا به کسی که قصد کمک داره اینقدر گیر میدین این که ما از بعضی علوم اطلاعی نداشته باشیم
دلیل نمیشه اون علم رو نفی کنیم ایشون بعد ۶۰صفحه راهنمایی حالا ۱یا ۲مورد شاید اشتباه باشه به نظر نمیاد کار ایشون زیر سوال بره در مقابل بقیه
اطلاعات درستی که بعضی از دوستان تایید کردن به نظر م کارشون درسته استاد ممنونم که به دوستان کمک میکنید مهم نتیجه است به کارتون ادامه بدین موفق باشید

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 5:00pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
Shams_60 نوشته است:
miladn نوشته است:

[color=#8000FF]چی شد دوست عزیز تا دیروز شماره میخواستید و آدرس سایتتون رو میدادید تا بیام بهتون کمک کنم الان برا دوستان تعیین تکلیف میکنید! X(
حالا نیومدم و شماره ندادم خوب شاید دلیلی داشتم برا خودم و دوست دارم که در اینجا در خدمت بعضی از کاوشگران زبده باشم! :-BD
شما تشریف ببرید بنده در خدمت دوستان گرامی خواهم بود تا اینکه موفق بشیم و ثابت کنم برای بعضی ها....

با درود و عرض خسته نباشید @};-
جناب شمس عزیز شما مقداری آرام باشید و کسانیکه صحبتهای نابجا میکنند از پاسخ دادن به اونها اجتناب بفرمایید @};- و البته تاپیک مخصوص ب خود رو ادامه بدین که همینجاست :)
دوستان و کاربران محترم هم منجمله آقای رمزیاب و گودرز عزیز هم مقداری مراعات کنند و اجازه بدند ایشان کارشون رو پیش ببرند :) ایشون که در ازای راهنمایی و کمک درخواست هزینه ای نکردند و گفتن بعد از رسیدن به اموال سهم من هم بدید این معقوله! و شما کاربران عزیز هم قدر ایشون رو بدونید و بزارید با اشتیاق کارشو پیش ببره نه اینکه دلسرد بشن!
این علم هم رموز مخصوص به خودش رو داره که ایشون و استادای ایشون کسب کردن، لذا اجازه بدین کار پیش بره اگه کمک شوندگان به مطلب رسیدن میان حالا به هر طریقی که شده بالأخره عنوان میکنند که راهنماییهای ایشون درست بوده یا ناصحیح! از این حالت که خارج نیست! :) پاینده باشید @};-

سلامتی پرندگانی که از خشکسالی مردند، ولی از گندمزار نامردان نخوردند..

چهارشنبه 12 فروردین1394 - 5:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2308 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 61 , 62 , 63 , 64 , 65 , 66 , 67 ... 231  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 143 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure