Shams_60 نوشته است:
miladn نوشته است:
دوستان عزیز وقت خودتان را تلف نکنید اینجور استخراج ها بدرد نمیخوره !!
[color=#8000FF]چی شد دوست عزیز تا دیروز شماره میخواستید و آدرس سایتتون رو میدادید تا بیام بهتون کمک کنم الان برا دوستان تعیین تکلیف میکنید!
حالا نیومدم و شماره ندادم خوب شاید دلیلی داشتم برا خودم و دوست دارم که در اینجا در خدمت بعضی از کاوشگران زبده باشم!
شما تشریف ببرید بنده در خدمت دوستان گرامی خواهم بود تا اینکه موفق بشیم و ثابت کنم برای بعضی ها....
با درود و عرض خسته نباشید
جناب شمس عزیز شما مقداری آرام باشید و کسانیکه صحبتهای نابجا میکنند از پاسخ دادن به اونها اجتناب بفرمایید
و البته تاپیک مخصوص ب خود رو ادامه بدین که همینجاست
دوستان و کاربران محترم هم منجمله آقای رمزیاب و گودرز عزیز هم مقداری مراعات کنند و اجازه بدند ایشان کارشون رو پیش ببرند
ایشون که در ازای راهنمایی و کمک درخواست هزینه ای نکردند و گفتن بعد از رسیدن به اموال سهم من هم بدید این معقوله! و شما کاربران عزیز هم قدر ایشون رو بدونید و بزارید با اشتیاق کارشو پیش ببره نه اینکه دلسرد بشن!
این علم هم رموز مخصوص به خودش رو داره که ایشون و استادای ایشون کسب کردن، لذا اجازه بدین کار پیش بره اگه کمک شوندگان به مطلب رسیدن میان حالا به هر طریقی که شده بالأخره عنوان میکنند که راهنماییهای ایشون درست بوده یا ناصحیح! از این حالت که خارج نیست!
پاینده باشید