نویسنده |
پیغام |
پوریا
کاربر حرفه ای
|
با سلام و خسته نباشید .بهرام جان اگر ورژن دیگه ای رو میخواهید مقایسه کنید من حاضرم بسازم.در غیر اینصورت اگر قراره همه یک نتیجه بگیریم مداری که دوست قدیمی (مخلصم) ساختن رو بسازم؟
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 2:37pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
خیلی متشکر دوست عزیز نه هدو ورزن یکی هستن وفرق زیادی باهم ندارن این ورزن که مثلا نوع اخرش هست که روش کار کردن وما هم این رو مدنظر گرفتیم.اما خود مدار یک چیزایی رو باید تغیر بدیم تا بشه مدار.حالا اگه مایل به ساخت هستین بسازین من پی سی بی رو که کمی تغییرات دادم رو واستون میفرستم وهمزمان با شما خودمم میسازم وازمایشات لازم رو انجام میدیم انشاالله جواب بگیریم
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 2:42pm |
|
|
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
سلام.روز همه عزیزان بخیر از لطف یکایک دوستان عزیزم ممنونم . انشاالله به کمک هم بتونیم این مدار رو به یک حای خوب برسونیم تا انشاالله لطف دوستان جبران بشه آقا بهرام من آمادم تا شروع کنیم روی کار کردن روی این مدار .ابتدا الان تغییرتی که دیشب فرمودین رو اعمال میکنم،ایشالا بعد تست نتیجه رو اعلام میکنم . از الان تا نصف شب دربست در درخدمت فلزجو هستم بسم الله
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 2:49pm |
|
|
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
پوریا نوشته است: با سلام و خسته نباشید .بهرام جان اگر ورژن دیگه ای رو میخواهید مقایسه کنید من حاضرم بسازم.در غیر اینصورت اگر قراره همه یک نتیجه بگیریم مداری که دوست قدیمی (مخلصم) ساختن رو بسازم؟ ارادت فراوان داریم آقا پوریا ، مشتاق دیدار
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 2:52pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
ممنونم.فقط اینکه تغییرات شامل گیرنده هم میشه یا نه فقط pcb هست؟من محل تست رو دارم فقط پوست ساندیس رو باید زودتر اضافه کنم .انشالله مدار رو بسازم روی محل تست که انواع فلزات قدیمی هست آزمایش میکنم.
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 3:01pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
Ancient نوشته است: پوریا نوشته است: با سلام و خسته نباشید .بهرام جان اگر ورژن دیگه ای رو میخواهید مقایسه کنید من حاضرم بسازم.در غیر اینصورت اگر قراره همه یک نتیجه بگیریم مداری که دوست قدیمی (مخلصم) ساختن رو بسازم؟ ارادت فراوان داریم آقا پوریا ، مشتاق دیدار قربون شما لطف داری دوست عزیز.
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 3:14pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
Ancient نوشته است: سلام.روز همه عزیزان بخیر از لطف یکایک دوستان عزیزم ممنونم . انشاالله به کمک هم بتونیم این مدار رو به یک حای خوب برسونیم تا انشاالله لطف دوستان جبران بشه آقا بهرام من آمادم تا شروع کنیم روی کار کردن روی این مدار .ابتدا الان تغییرتی که دیشب فرمودین رو اعمال میکنم،ایشالا بعد تست نتیجه رو اعلام میکنم . از الان تا نصف شب دربست در درخدمت فلزجو هستم بسم الله خواهش میکنم ماهم در خدمت شما وخانوداه فلزجو.منتظر نتایج تستتون هستم.فقط یادت نره پتانسومتر رو روی حدااکثر تنظیم کن بعد ولوم رو کم وزیاد کن ببینیم نتیجه چی هست دوست عزیزم
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 3:24pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
بهرام نوشته است: یک خواهشی از دوستان داشتم هر کی مدارو ساخته همکاری کنید تا بتونیم زودتر مدارو بهینه کنیم مشکل مدا کاربر قدیمی قسمت نمایشگر بود اگه اونجا مشکلی نداشت تا الان روی قسمت گیرنده کار میکردیم ..یک خواهش دیگه هم دارم هنوز مدار اینقدر حساس نیست که دوستمون رو تشویق به تست توی بیابون میکنین و ایشون بعد تست ناامید برمیگرده.قسمت گیرنده ضعیف طراحی شده واصلش به این صورت نیست باید یک تغییراتی بدیم که فقط طلا ونقره رو با حساسیت بالا سنس کنه وگرنه با این طراحی من بعید بدونم تا 10متری خودش رو بتونه کاوش کنه اقا بهرام خسته نباشی من دوسال پیش یک دستگاه دستساز دیدم که کار کردش مثل این سیستم بود که قبلا هم یک یک تایپیک در موردش زدم ولی کسی نظری نداد سازندش که خودش اپراتورش بود دستگاه رو تو رادیو نصب کرده بود و یک چراغ وه داشت که به صورت وایلس به دستگاه وصل میشد و چراقوه رو به طرفین میگرفت و هر جا بوق میزد مسر رو پیدا میکرد و نقطه هم میزد و فقط طلا و نقره میگرفت البته برای جنس جدید عالی میزد درضمن گوشیه موبایل رو تستی که به طور اتفاقی زدیم تا پنجاه متر میگرفت بیشتر هم وقت نشد تست بگیریم
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 3:27pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
پوریا نوشته است: ممنونم.فقط اینکه تغییرات شامل گیرنده هم میشه یا نه فقط pcb هست؟من محل تست رو دارم فقط پوست ساندیس رو باید زودتر اضافه کنم .انشالله مدار رو بسازم روی محل تست که انواع فلزات قدیمی هست آزمایش میکنم. پوریا جان گیرنده کمی حساس هست ونمیشه انچان تغییری داد اما بعضی چزها رو باید در حد خودش ایده ال در اورد تا سنس خوبی داشته باشیم این تغیرات رو هم میتونیم روی فیبر اجرا کنیم وچندپین روی فیبر تعبیه شده که باید ازشون استفاده کنیم.بهتر هست من خودم اول بسازم ونتیجه رو بعد ساخت به دوستان انتقال بدم .یک فکری هم واسه قسمت نوسانساز دارم اگه جواب بده 3تا قطعه از مدار حذف میشن اما باید دید حساسیت وسنس تغییری میکنه یا نه.چون مراحل ازمایش رو داریم به سر میبریم نباید دوستان عجول باشن.ممنون از همه
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 3:28pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
درضمن وزن هم مشخص میکرد
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
جمعه 11 اردیبهشت1394 - 3:30pm |