انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 9:08pm

پاسخ به موضوع  [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 ... 655  بعدی
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام و خسته نباشید .بهرام جان اگر ورژن دیگه ای رو میخواهید مقایسه کنید من حاضرم بسازم.در غیر اینصورت اگر قراره همه یک نتیجه بگیریم مداری که دوست قدیمی (مخلصم) ساختن رو بسازم؟

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 2:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خیلی متشکر دوست عزیز نه هدو ورزن یکی هستن وفرق زیادی باهم ندارن این ورزن که مثلا نوع اخرش هست که روش کار کردن وما هم این رو مدنظر گرفتیم.اما خود مدار یک چیزایی رو باید تغیر بدیم تا بشه مدار.حالا اگه مایل به ساخت هستین بسازین من پی سی بی رو که کمی تغییرات دادم رو واستون میفرستم وهمزمان با شما خودمم میسازم وازمایشات لازم رو انجام میدیم انشاالله جواب بگیریم :)

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 2:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
سلام.روز همه عزیزان بخیر :ymhug:
از لطف یکایک دوستان عزیزم ممنونم . انشاالله به کمک هم بتونیم این مدار رو به یک حای خوب برسونیم تا انشاالله لطف دوستان جبران بشه :x
آقا بهرام من آمادم تا شروع کنیم روی کار کردن روی این مدار .ابتدا الان تغییرتی که دیشب فرمودین رو اعمال میکنم،ایشالا بعد تست نتیجه رو اعلام میکنم . از الان تا نصف شب دربست در درخدمت فلزجو هستم ;;)
بسم الله ~O)

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 2:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
پوریا نوشته است:
با سلام و خسته نباشید .بهرام جان اگر ورژن دیگه ای رو میخواهید مقایسه کنید من حاضرم بسازم.در غیر اینصورت اگر قراره همه یک نتیجه بگیریم مداری که دوست قدیمی (مخلصم) ساختن رو بسازم؟

ارادت فراوان داریم آقا پوریا ، مشتاق دیدار :ymhug: :ymhug:

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 2:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنونم.فقط اینکه تغییرات شامل گیرنده هم میشه یا نه فقط pcb هست؟من محل تست رو دارم فقط پوست ساندیس رو باید زودتر اضافه کنم .انشالله مدار رو بسازم روی محل تست که انواع فلزات قدیمی هست آزمایش میکنم.

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 3:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Ancient نوشته است:
پوریا نوشته است:

ارادت فراوان داریم آقا پوریا ، مشتاق دیدار :ymhug: :ymhug:

قربون شما @};- لطف داری دوست عزیز. :ymhug:

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 3:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Ancient نوشته است:
سلام.روز همه عزیزان بخیر :ymhug:
از لطف یکایک دوستان عزیزم ممنونم . انشاالله به کمک هم بتونیم این مدار رو به یک حای خوب برسونیم تا انشاالله لطف دوستان جبران بشه :x
آقا بهرام من آمادم تا شروع کنیم روی کار کردن روی این مدار .ابتدا الان تغییرتی که دیشب فرمودین رو اعمال میکنم،ایشالا بعد تست نتیجه رو اعلام میکنم . از الان تا نصف شب دربست در درخدمت فلزجو هستم ;;)
بسم الله ~O)

خواهش میکنم ماهم در خدمت شما وخانوداه فلزجو.منتظر نتایج تستتون هستم.فقط یادت نره پتانسومتر رو روی حدااکثر تنظیم کن بعد ولوم رو کم وزیاد کن ببینیم نتیجه چی هست دوست عزیزم

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 3:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
بهرام نوشته است:
یک خواهشی از دوستان داشتم هر کی مدارو ساخته همکاری کنید تا بتونیم زودتر مدارو بهینه کنیم مشکل مدا کاربر قدیمی قسمت نمایشگر بود اگه اونجا مشکلی نداشت تا الان روی قسمت گیرنده کار میکردیم ..یک خواهش دیگه هم دارم هنوز مدار اینقدر حساس نیست که دوستمون رو تشویق به تست توی بیابون میکنین و ایشون بعد تست ناامید برمیگرده.قسمت گیرنده ضعیف طراحی شده واصلش به این صورت نیست باید یک تغییراتی بدیم که فقط طلا ونقره رو با حساسیت بالا سنس کنه وگرنه با این طراحی من بعید بدونم تا 10متری خودش رو بتونه کاوش کنه :-?

اقا بهرام خسته نباشی
من دوسال پیش یک دستگاه دستساز دیدم که کار کردش مثل این سیستم بود که قبلا هم یک یک تایپیک در موردش زدم ولی کسی نظری نداد
سازندش که خودش اپراتورش بود دستگاه رو تو رادیو نصب کرده بود و یک چراغ وه داشت که به صورت وایلس به دستگاه وصل میشد و چراقوه رو به طرفین میگرفت و هر جا بوق میزد مسر رو پیدا میکرد و نقطه هم میزد و فقط طلا و نقره میگرفت البته برای جنس جدید عالی میزد
درضمن گوشیه موبایل رو تستی که به طور اتفاقی زدیم تا پنجاه متر میگرفت بیشتر هم وقت نشد تست بگیریم

شنیدن کی بود مانند دیدن

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 3:27pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پوریا نوشته است:
ممنونم.فقط اینکه تغییرات شامل گیرنده هم میشه یا نه فقط pcb هست؟من محل تست رو دارم فقط پوست ساندیس رو باید زودتر اضافه کنم .انشالله مدار رو بسازم روی محل تست که انواع فلزات قدیمی هست آزمایش میکنم.

پوریا جان گیرنده کمی حساس هست ونمیشه انچان تغییری داد اما بعضی چزها رو باید در حد خودش ایده ال در اورد تا سنس خوبی داشته باشیم این تغیرات رو هم میتونیم روی فیبر اجرا کنیم وچندپین روی فیبر تعبیه شده که باید ازشون استفاده کنیم.بهتر هست من خودم اول بسازم ونتیجه رو بعد ساخت به دوستان انتقال بدم .یک فکری هم واسه قسمت نوسانساز دارم اگه جواب بده 3تا قطعه از مدار حذف میشن اما باید دید حساسیت وسنس تغییری میکنه یا نه.چون مراحل ازمایش رو داریم به سر میبریم نباید دوستان عجول باشن.ممنون :) از همه

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 3:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
درضمن وزن هم مشخص میکرد

شنیدن کی بود مانند دیدن

جمعه 11 اردیبهشت1394 - 3:30pm
YIM
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6542 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 ... 655  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: kaveh gh و 89 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure