نویسنده |
پیغام |
kelid
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: saghoz نوشته است: مدیر محترم سایت من تا حالا حدود ده ماه عضو سایتتون هستم و کلی از تایپیکهارو خوندم همچنین سفارش قطعه دادم برای ساخت این فلزیاب که کار فوق العاده ای هستش ولی نمیدونم به چه دلیلی پست های منو برای نمایش تایید نمیکنید و این گله رو از شما دارم اگر قرار باشه که شما هر چی رو که دوست دارین تو سایتتون نمایش بدین که دست همه آقایون و از پشت بستین و فکر نمیکنن شخصیت شما اینطور باشه که اجازه ندید هر کس بیاد و نظرشو چه خوب و چه بد عنوان کنه چون توی خیلی از پست ها دیدم که به شما و دوستان اهانت شده ولی اونها رو نمایش دادین ولی عذر میخوام یکم شک کردم که چرا من هر پستی میزارم نمایش داده نمیشه نکنه اینها همش سیا بازیه ولی بعد با این استدلال که شما از این کار چیزی گیرتون نمیاد خودمو قانع میکنم و میگم شاید من جایی اشتباه میکنم و نمیتونم پست بذارم . امیدوارم اینطور باشه . لطفا جواب منو بدین شاید منم بتونم کمکی به شما و دوستان بکنم اگر راه شما واقعا کمک به این مردمه با تشکر دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین. متاسفانه کاربران جدید زیادی داریم که فعالیتشون رو در انجمن بخصوص در این تاپیک شروع میکنن و بعد مدتی مشخص میشه که قصد و غرض خاصی داشتن! این مطلب رو قطعا دوستان قدیمی انجمن میتونن بخوبی درک کنن. نوع فعالیت شما هم در آینده مشخص خواهد شد. وگرنه علت دیگری نداره و این همه کاربر فعال هم مشخصه که نمیتونه سیاه بازی باشه! نوع فعالیت و اهداف بنده هم نیاز به ادعا و این حرفا نداره. کافی هست مجموعه پستها و فعالیتهای من رو در انجمن دنبال کرده باشین. امیدوارم موفق باشین. مرسی مهندس حمید از تاییدتون من هم تقریبا 50 درصد کل پستهارو خوندم و طرفدار واقعیت هستم قصدو غرضی هم با کسی ندارم دوست عزیز ان شا... موفق باشین کمکی هم از دست بنده بر بیاد دریغ نمیکنم .
اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 5:32pm |
|
|
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
سلام به همه چطور میتونم پستهایی که قبلا تو تاپیکهای مختلف گذاشتمو پیدا کنم؟ منظورم خود صفحه و پسته! مهندس جان ببخشید که اینجا مطرح کردم کاش یه قسمت برا اینجور سوالا ایجاد میشد!
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 5:59pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
اون بنده خدا کجا رفت قرار شد عکس بزاره
خدايا مددی کن
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 6:05pm |
|
|
jaber68
کاربر فعال
|
سلام.چند تا از مقاومتها از نوع 1 درصد نذاشتم.بخصوص اون 2 واتها رو. مشکلی به نظر شما اقا حمید و دوستان عزیز به وجود میاد
[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 6:08pm |
|
|
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 6:08pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
ممنون حسین جان زحمت کشیدین اون قاب پلاستیک درسایز بزرگترموجودنیست؟ درموردرگولاتورهم باید خدمتتون عرض کنم نیازی به این کارنیست شماازیک عددهیت سینگ استفاده کنیدکافی خواهدبود.
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 6:42pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
دوستان ماسفت 11nk100 غیر از پایا از کدوم فروشگاه باید تهیه کنم. ؟؟؟؟
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 7:09pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
نیکو هم داره میلادجان میتونی 357هم یدونه سفارش بدین تست کنین؟مثل اینکه اصلیشوسفارشی آوردن.
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 7:23pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
shakib نوشته است: نیکو هم داره میلادجان میتونی 357هم یدونه سفارش بدین تست کنین؟مثل اینکه اصلیشوسفارشی آوردن. فعلا كسي از نيكوشاپ آي سي 357 رو خريد نكنه تا دو روز ديگه بنده تست كنم اگر مشكلي نداشت اعلام ميكنم ، ما راضي به ضرر عزيزان نبوده پس لطفاً تا اعلام بنده صبر بفرمائيد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 7:29pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
ممنون وتشکرفراوان آقامهدی. اعلام نکردین قراره تست کنین تازه متوجه شدم. منتظرنتایج جنابعالی هستیم.
|
شنبه 19 اردیبهشت1394 - 7:43pm |
|
|
|