انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 6:27am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 840 , 841 , 842 , 843 , 844 , 845 , 846 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
saghoz نوشته است:
مدیر محترم سایت من تا حالا حدود ده ماه عضو سایتتون هستم و کلی از تایپیکهارو خوندم همچنین سفارش قطعه دادم برای ساخت این فلزیاب که کار فوق العاده ای هستش ولی نمیدونم به چه دلیلی پست های منو برای نمایش تایید نمیکنید و این گله رو از شما دارم اگر قرار باشه که شما هر چی رو که دوست دارین تو سایتتون نمایش بدین که دست همه آقایون و از پشت بستین و فکر نمیکنن شخصیت شما اینطور باشه که اجازه ندید هر کس بیاد و نظرشو چه خوب و چه بد عنوان کنه چون توی خیلی از پست ها دیدم که به شما و دوستان اهانت شده ولی اونها رو نمایش دادین ولی عذر میخوام یکم شک کردم که چرا من هر پستی میزارم نمایش داده نمیشه نکنه اینها همش سیا بازیه ولی بعد با این استدلال که شما از این کار چیزی گیرتون نمیاد خودمو قانع میکنم و میگم شاید من جایی اشتباه میکنم و نمیتونم پست بذارم . امیدوارم اینطور باشه . لطفا جواب منو بدین شاید منم بتونم کمکی به شما و دوستان بکنم اگر راه شما واقعا کمک به این مردمه
با تشکر

دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین.
متاسفانه کاربران جدید زیادی داریم که فعالیتشون رو در انجمن بخصوص در این تاپیک شروع میکنن و بعد مدتی مشخص میشه که قصد و غرض خاصی داشتن! این مطلب رو قطعا دوستان قدیمی انجمن میتونن بخوبی درک کنن. نوع فعالیت شما هم در آینده مشخص خواهد شد. وگرنه علت دیگری نداره و این همه کاربر فعال هم مشخصه که نمیتونه سیاه بازی باشه! :D نوع فعالیت و اهداف بنده هم نیاز به ادعا و این حرفا نداره. کافی هست مجموعه پستها و فعالیتهای من رو در انجمن دنبال کرده باشین.
امیدوارم موفق باشین.

مرسی مهندس حمید از تاییدتون من هم تقریبا 50 درصد کل پستهارو خوندم و طرفدار واقعیت هستم قصدو غرضی هم با کسی ندارم دوست عزیز
ان شا... موفق باشین کمکی هم از دست بنده بر بیاد دریغ نمیکنم .

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

شنبه 19 اردیبهشت1394 - 5:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همه
چطور میتونم پستهایی که قبلا تو تاپیکهای مختلف گذاشتمو پیدا کنم؟ منظورم خود صفحه و پسته!
مهندس جان ببخشید که اینجا مطرح کردم کاش یه قسمت برا اینجور سوالا ایجاد میشد!

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

شنبه 19 اردیبهشت1394 - 5:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اون بنده خدا کجا رفت قرار شد عکس بزاره

خدايا مددی کن

شنبه 19 اردیبهشت1394 - 6:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.چند تا از مقاومتها از نوع 1 درصد نذاشتم.بخصوص اون 2 واتها رو.
مشکلی به نظر شما اقا حمید و دوستان عزیز به وجود میاد

[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]

شنبه 19 اردیبهشت1394 - 6:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت دوستان ..من برای خنک کردن رگولاتور وماسفت از این روش استفاده کردم شاید بدرد دوستان بخوره در ضمن برای لوپ 30 سانتی دوستان میتونن لوازم اسباب بازی فروشی این قالب لوپ رو پیدا کنن وخیلی چیز شیکی در میاد میتونن بعد از گذاشتن سیم پیچ با رزین داخلش و پر کنن برای جای دسته لوپ هم میتونن برن لوازم ماهگیری فروشی یا لوازم دوربین فروشی پایه دوربین یا پایه چوب ماهیگیری انتنی بگیرن خیلی سبک وخیلی راحت تا میشه البته باید یه مقدار هنر خرج بدن وروش کار کنین ^:)^ ^:)^ ^:)^

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 19 اردیبهشت1394 - 6:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون حسین جان زحمت کشیدین اون قاب پلاستیک درسایز بزرگترموجودنیست؟
درموردرگولاتورهم باید خدمتتون عرض کنم نیازی به این کارنیست شماازیک عددهیت سینگ استفاده کنیدکافی خواهدبود.

شنبه 19 اردیبهشت1394 - 6:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان ماسفت 11nk100 غیر از پایا از کدوم فروشگاه باید تهیه کنم. ؟؟؟؟

شنبه 19 اردیبهشت1394 - 7:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نیکو هم داره میلادجان میتونی 357هم یدونه سفارش بدین تست کنین؟مثل اینکه اصلیشوسفارشی آوردن.

شنبه 19 اردیبهشت1394 - 7:23pm
مدیر سایت
مدیر سایت

shakib نوشته است:
نیکو هم داره میلادجان میتونی 357هم یدونه سفارش بدین تست کنین؟مثل اینکه اصلیشوسفارشی آوردن.

[-X [-X
فعلا كسي از نيكوشاپ آي سي 357 رو خريد نكنه تا دو روز ديگه بنده تست كنم اگر مشكلي نداشت اعلام ميكنم ، ما راضي به ضرر عزيزان نبوده پس لطفاً تا اعلام بنده صبر بفرمائيد [-X

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 19 اردیبهشت1394 - 7:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون وتشکرفراوان آقامهدی.
اعلام نکردین قراره تست کنین تازه متوجه شدم.
منتظرنتایج جنابعالی هستیم.

شنبه 19 اردیبهشت1394 - 7:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 840 , 841 , 842 , 843 , 844 , 845 , 846 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 629 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure