حمید نوشته است:
ناصر جان این تصویری که شما مقاومت رو درش مشخص کردین ؛ همون تصویری هست که در فایلی که شما یک هفته پیش گذاشته بودین موجوده! اونجا هم وقتی دقت میکنیم این مقاومت سیاه شده! حالا نمیدونم شما این مدار رو قبلا ساختین و این مشکل از قبل بوده یا مساله دیگه ای هست!
در هر حال با اینکه من از روی شماتیک چک نکردم ولی احتمال میدم وقتی اون مقاومت رو بر میدارین پهنای پالس ایسی 555 بیشتر میشه و بدلیل نوع خروجی که وصل شده طبیعتا با پهنای پالس بیشتر متوسط جریانی که میده بالاتر میره که خب طبیعیه داغ تر میشه.
اما اگر اون مقاومت عددش درست باشه و مدار هم فرض کنیم درسته خب مشکلی نیست اون مقاومت رو وات بالاتر بذارین که مشکل حل بشه! فکر میکنم در حد نیم وات باشه دیگه طوریش نمیشه.
حميد جان اون عكس كار من نيست مدار من يه جور ديگه هست من سوختن اون مقاومت رو حل كردم مورد از مقدار اون مقاومت و مقاومتهاي باياس ترانزيستور پاييني سمت راست رگولاتورها بود الان هيچ يك از آيسي ها داغ نميكنه و هنگام تغيير ولوم مولتي ترن (ولوم بالاي 358)كه من جاش ولوم معمولي زدم در يك نقطه صدا مياد شبيه صدايي كه موقع سنس فلز مياد ويه مشكل هم از پتانسيومتر 100K دارم واون اينه كه وقتي مقدارش و كم ميكنم ميسوزه فكر كنم بايد يه پتانسيومتر پر وات جاش بزنم اگه به اون شكل هم دقت كني يه دونه زده بالا سمت راست هنوز نتونستم لوپش رو راه بندازم لوپ بهش وصله ولي عكس العملي نيست لوپ 50 سانتي با 19 دور سيم 0.7
- هنوز با اسكوپ سيگنالگيري نكرده ام بزار يكمي روش كار كنم اطلاع ميدم كلي قطعات اشتباهي بوده عوضشون كرده ا م
حميد جان فكر ميكني چرا سنس نميكنه؟
ضمنا من خازن MKT نداشتم جاش خازن پلي استر زدم موردي كه نداره كار ميكنه؟