انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 10:44am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 869 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 87  بعدی
 محرمانه: همكاري جهت ساخت فلزياب 12رگولاتور(pulse germany) 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

واقعا خسته نباشی ناصر عزیز! :D
تعدادی از قطعات جاشون اشتباه و تعدادی خازن ظرفیتشون اشتباه بود؟! @-) #-o خب یعنی به چه صورت اشتباه بود و شما از کجا متوجه شدین؟ به این صورت که فرمودین خیلی مشکل میشه مدار رو راه انداخت چه برسه به نتیجه مطلوب! یعنی عملا تمام قسمتهای مدار دارای شبهه هست! :-?

جمعه 28 تیر1392 - 4:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
تعدادی از قطعات جاشون اشتباه و تعدادی خازن ظرفیتشون اشتباه بود؟! @-) #-o خب یعنی به چه صورت اشتباه بود و شما از کجا متوجه شدین؟ به این صورت که فرمودین خیلی مشکل میشه مدار رو راه انداخت چه برسه به نتیجه مطلوب! یعنی عملا تمام قسمتهای مدار دارای شبهه هست! :-?

آقا حميد بين فايلهايي كه واسه دانلود گزاشته ام يه عكس هست كه با خودكار شماتيك رو از روي فلزياب كپي كرده اند اگه به اون دقت كنين متوجه ميشين

جمعه 28 تیر1392 - 4:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

:ymapplause:
roshik نوشته است:
تشکرازاقاناصرودوسان دیگه
واقعیتش من تویکی ازسایتهای دیگه این بحثو دنبال میکردم یکی ازکاربرهااشاره کرده بودکه فیبرش یک ایسی 555اضافه ترداره وازطرفی یک بردکوچک هم اضافه شده ودارای ثبات خوبیه متاسفانه فایلهای فوق توسایت روحذف کرده بودندخوب برای بعضی هانوندونیه شاید بگذریم من نظرم اینه که اگه اون نقشه اصلاح شده روهم گیربیاریم خیلی کمک میکنه کسی ازدوستان اونوداره راستی چطوره تواون سایتی که گفتم به اون کاربرپیام خصوصی بدم وازایشون دعوت کنم نظرتون چیه

روشيك جان اگه ايشون تمايل به همكاري داشته باشند لطفا دعوتشون كن ممنونم

جمعه 28 تیر1392 - 6:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

naser1 نوشته است:
حمید نوشته است:

آقا حميد بين فايلهايي كه واسه دانلود گزاشته ام يه عكس هست كه با خودكار شماتيك رو از روي فلزياب كپي كرده اند اگه به اون دقت كنين متوجه ميشين

ببینیداگه جهت خازنهابرعکس بوده باشه میتونه این مورد اتصالی پیش بیادوگرنه بااشتباه بودن مقادیرخازنهاهیچوقت مداراضافه جریان نمیکشه ضمنابه اون شماتیک دستی هم زیاداطمینان ندارم چون همونطوریکه بعضی ازقطعاتومشخص نکرده احتمالش هست جاهایی جامپرهارونیزفراموش کرده باشه نمونش ترانزیستورBUT11Aاگه به امیترش دقت کنی بایک خازن به24+وصل شده ورهاشده که دراینحالت ترانزیستوراصلابایاس نمیشه ضمنابنظرم سیم پیچ به24ولت وصل میشه

جمعه 28 تیر1392 - 7:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

roshik نوشته است:
naser1 نوشته است:
حمید نوشته است:

ببینیداگه جهت خازنهابرعکس بوده باشه میتونه این مورد اتصالی پیش بیادوگرنه بااشتباه بودن مقادیرخازنهاهیچوقت مداراضافه جریان نمیکشه ضمنابه اون شماتیک دستی هم زیاداطمینان ندارم چون همونطوریکه بعضی ازقطعاتومشخص نکرده احتمالش هست جاهایی جامپرهارونیزفراموش کرده باشه نمونش ترانزیستورBUT11Aاگه به امیترش دقت کنی بایک خازن به24+وصل شده ورهاشده که دراینحالت ترانزیستوراصلابایاس نمیشه ضمنابنظرم سیم پیچ به24ولت وصل میشه

روشيك جان ما نميگيم كه اون شماتيك دستي كاملا درسته فقط ميتونه يكمي كمك كنه

جمعه 28 تیر1392 - 7:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علت چيست؟ لطفا اساتيد با تجربه راهنمايي كنند
مقاوت داغ ميكند و وقتي از مدار جدا ميكنيم آيسي 555 د اغ ميكند علت چيست؟
پیوست:
untitled.JPG

پیوست:
untitled 1.JPG

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 29 تیر1392 - 1:22pm

ولتاژی که ازمقاومت خارج و به ای سی میره چقدره؟

شنبه 29 تیر1392 - 2:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Ringo نوشته است:
ولتاژی که ازمقاومت خارج و به ای سی میره چقدره؟

منفي 15 ولت

شنبه 29 تیر1392 - 3:09pm
مدیر کل
مدیر کل

ناصر جان این تصویری که شما مقاومت رو درش مشخص کردین ؛ همون تصویری هست که در فایلی که شما یک هفته پیش گذاشته بودین موجوده! اونجا هم وقتی دقت میکنیم این مقاومت سیاه شده! حالا نمیدونم شما این مدار رو قبلا ساختین و این مشکل از قبل بوده یا مساله دیگه ای هست! :D
در هر حال با اینکه من از روی شماتیک چک نکردم ولی احتمال میدم وقتی اون مقاومت رو بر میدارین پهنای پالس ایسی 555 بیشتر میشه و بدلیل نوع خروجی که وصل شده طبیعتا با پهنای پالس بیشتر متوسط جریانی که میده بالاتر میره که خب طبیعیه داغ تر میشه.
اما اگر اون مقاومت عددش درست باشه و مدار هم فرض کنیم درسته خب مشکلی نیست اون مقاومت رو وات بالاتر بذارین که مشکل حل بشه! فکر میکنم در حد نیم وات باشه دیگه طوریش نمیشه.

شنبه 29 تیر1392 - 4:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
ناصر جان این تصویری که شما مقاومت رو درش مشخص کردین ؛ همون تصویری هست که در فایلی که شما یک هفته پیش گذاشته بودین موجوده! اونجا هم وقتی دقت میکنیم این مقاومت سیاه شده! حالا نمیدونم شما این مدار رو قبلا ساختین و این مشکل از قبل بوده یا مساله دیگه ای هست! :D
در هر حال با اینکه من از روی شماتیک چک نکردم ولی احتمال میدم وقتی اون مقاومت رو بر میدارین پهنای پالس ایسی 555 بیشتر میشه و بدلیل نوع خروجی که وصل شده طبیعتا با پهنای پالس بیشتر متوسط جریانی که میده بالاتر میره که خب طبیعیه داغ تر میشه.
اما اگر اون مقاومت عددش درست باشه و مدار هم فرض کنیم درسته خب مشکلی نیست اون مقاومت رو وات بالاتر بذارین که مشکل حل بشه! فکر میکنم در حد نیم وات باشه دیگه طوریش نمیشه.

حميد جان اون عكس كار من نيست مدار من يه جور ديگه هست من سوختن اون مقاومت رو حل كردم مورد از مقدار اون مقاومت و مقاومتهاي باياس ترانزيستور پاييني سمت راست رگولاتورها بود الان هيچ يك از آيسي ها داغ نميكنه و هنگام تغيير ولوم مولتي ترن (ولوم بالاي 358)كه من جاش ولوم معمولي زدم در يك نقطه صدا مياد شبيه صدايي كه موقع سنس فلز مياد ويه مشكل هم از پتانسيومتر 100K دارم واون اينه كه وقتي مقدارش و كم ميكنم ميسوزه فكر كنم بايد يه پتانسيومتر پر وات جاش بزنم اگه به اون شكل هم دقت كني يه دونه زده بالا سمت راست هنوز نتونستم لوپش رو راه بندازم لوپ بهش وصله ولي عكس العملي نيست لوپ 50 سانتي با 19 دور سيم 0.7
- هنوز با اسكوپ سيگنالگيري نكرده ام بزار يكمي روش كار كنم اطلاع ميدم كلي قطعات اشتباهي بوده عوضشون كرده ا م
حميد جان فكر ميكني چرا سنس نميكنه؟
ضمنا من خازن MKT نداشتم جاش خازن پلي استر زدم موردي كه نداره كار ميكنه؟

شنبه 29 تیر1392 - 5:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 869 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 87  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: techdiag و 351 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure