انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 11:17pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 953 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 ... 96  بعدی
 اى کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

rostam نوشته است:
hafez نوشته است:
ای کاش........
میشد به روش توماس ساخت این مدار رو

با سلام
دوست من مدار رو بساز و چوک رو نبند و خروجی آمپیلی رو به یک آنتن بده و توماسی کار کن جواب میده

رستم جان معایب ومزایای توماسی چیه؟

پنج شنبه 1 مرداد1394 - 10:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shakib نوشته است:
سلام اینم جوابت.
زاویه 45درجه جاییه که آنتن قیچی میشه یعنی یون فلزات بصورت45درجه آزادمیشه.

شکیب جان ممنون در همچین مواقعی چکار باید کرد؟

پنج شنبه 1 مرداد1394 - 10:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

این دیگه بحث مفصلیه بایدخودتون مطالعه بفرمایین اما آموزش ردیاب fpl 22هم خوبه اگه تونستی پیداکنی خوبه.

پنج شنبه 1 مرداد1394 - 10:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان ناراحت نشین ولی تنها کسی که هر مداری برای ساخت میزاره بصورت جامع و ساده ارائه میده مهندس حمید هستن والله آدم تو تاپیک که میاد گیج میشه باید دونه به دونه کلمات خوند هر مطلبی هم که گذاشته میشه تو یه صفحه هستش دوستان عزیز هم که ماشالله انقدر نظر ضد و نقیض میدن ادم گیج میشه البته شاید من فقط گیج میشم ولی به نظرم مطالب نهایی جمع آوری بشه تو یه فایل بهتره. من که متوجه نشدم این سلکتوری هستش یا با سویچ عمل میکه تو مدار سلکتور ولی تو فیلمی که گذاشتین با سویچ عمل میکنه دوستان اهل علم راهنمایی بفرماید لطفا. @-) @-)

پنج شنبه 1 مرداد1394 - 10:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shakib نوشته است:
این دیگه بحث مفصلیه بایدخودتون مطالعه بفرمایین اما آموزش ردیاب fpl 22هم خوبه اگه تونستی پیداکنی خوبه.

ممنون شکیب جان @};- :ymhug:

پنج شنبه 1 مرداد1394 - 11:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

stkmelodi_20 نوشته است:
دوستان ناراحت نشین ولی تنها کسی که هر مداری برای ساخت میزاره بصورت جامع و ساده ارائه میده مهندس حمید هستن والله آدم تو تاپیک که میاد گیج میشه باید دونه به دونه کلمات خوند هر مطلبی هم که گذاشته میشه تو یه صفحه هستش دوستان عزیز هم که ماشالله انقدر نظر ضد و نقیض میدن ادم گیج میشه البته شاید من فقط گیج میشم ولی به نظرم مطالب نهایی جمع آوری بشه تو یه فایل بهتره. من که متوجه نشدم این سلکتوری هستش یا با سویچ عمل میکه تو مدار سلکتور ولی تو فیلمی که گذاشتین با سویچ عمل میکنه دوستان اهل علم راهنمایی بفرماید لطفا. @-) @-)

حرف دلمو گفتی زبونم مودرآوردازبس گفتیم فایل هگز.یدونه توصفحات قبل هست هرکاری میکنم السیدی مربع میشه یکی میگه تنظیم فیوزبیت داره یکی میگه نداره آخرش یک هزینه دست ما میمونه هیچ جالب تر از اون موضوع تایپیک ای کاش :)

پنج شنبه 1 مرداد1394 - 11:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

فریدون جان به مشکل خوردم
حداکثر خروجی 3 ولت هستش و ولوم صدا(p5) رو تا ته میبرم نور ال سی دی تقریبا خاموش و نوشته ها محو میشن!!
اشکال از کجاست؟ دوستانی که ساختن راهنمایی کنید لطفا

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

پنج شنبه 1 مرداد1394 - 11:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

stkmelodi_20 نوشته است:
shakib نوشته است:

ممنون شکیب جان @};- :ymhug:

خواهش میکنم @};-

پنج شنبه 1 مرداد1394 - 11:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

shakib نوشته است:
stkmelodi_20 نوشته است:

حرف دلمو گفتی زبونم مودرآوردازبس گفتیم فایل هگز.یدونه توصفحات قبل هست هرکاری میکنم السیدی مربع میشه یکی میگه تنظیم فیوزبیت داره یکی میگه نداره آخرش یک هزینه دست ما میمونه هیچ جالب تر از اون موضوع تایپیک ای کاش :)

پنج شنبه 1 مرداد1394 - 12:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
هر روز یه مدار جدید
آخرش ما نفهمیدیم کدومو بسازیم
ای کاش فقط یه مدار اصلاح شده باشه اونو بسازیم...

پنج شنبه 1 مرداد1394 - 1:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 953 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 ... 96  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 85 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure