نویسنده |
پیغام |
shakib
کاربر حرفه ای
|
rostam نوشته است: hafez نوشته است: ای کاش........ میشد به روش توماس ساخت این مدار رو با سلام دوست من مدار رو بساز و چوک رو نبند و خروجی آمپیلی رو به یک آنتن بده و توماسی کار کن جواب میده رستم جان معایب ومزایای توماسی چیه؟
|
پنج شنبه 1 مرداد1394 - 10:00am |
|
|
stkmelodi_20
کاربر حرفه ای
|
shakib نوشته است: سلام اینم جوابت. زاویه 45درجه جاییه که آنتن قیچی میشه یعنی یون فلزات بصورت45درجه آزادمیشه. شکیب جان ممنون در همچین مواقعی چکار باید کرد؟
|
پنج شنبه 1 مرداد1394 - 10:18am |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
این دیگه بحث مفصلیه بایدخودتون مطالعه بفرمایین اما آموزش ردیاب fpl 22هم خوبه اگه تونستی پیداکنی خوبه.
|
پنج شنبه 1 مرداد1394 - 10:24am |
|
|
stkmelodi_20
کاربر حرفه ای
|
دوستان ناراحت نشین ولی تنها کسی که هر مداری برای ساخت میزاره بصورت جامع و ساده ارائه میده مهندس حمید هستن والله آدم تو تاپیک که میاد گیج میشه باید دونه به دونه کلمات خوند هر مطلبی هم که گذاشته میشه تو یه صفحه هستش دوستان عزیز هم که ماشالله انقدر نظر ضد و نقیض میدن ادم گیج میشه البته شاید من فقط گیج میشم ولی به نظرم مطالب نهایی جمع آوری بشه تو یه فایل بهتره. من که متوجه نشدم این سلکتوری هستش یا با سویچ عمل میکه تو مدار سلکتور ولی تو فیلمی که گذاشتین با سویچ عمل میکنه دوستان اهل علم راهنمایی بفرماید لطفا.
|
پنج شنبه 1 مرداد1394 - 10:58am |
|
|
stkmelodi_20
کاربر حرفه ای
|
shakib نوشته است: این دیگه بحث مفصلیه بایدخودتون مطالعه بفرمایین اما آموزش ردیاب fpl 22هم خوبه اگه تونستی پیداکنی خوبه. ممنون شکیب جان
|
پنج شنبه 1 مرداد1394 - 11:01am |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
stkmelodi_20 نوشته است: دوستان ناراحت نشین ولی تنها کسی که هر مداری برای ساخت میزاره بصورت جامع و ساده ارائه میده مهندس حمید هستن والله آدم تو تاپیک که میاد گیج میشه باید دونه به دونه کلمات خوند هر مطلبی هم که گذاشته میشه تو یه صفحه هستش دوستان عزیز هم که ماشالله انقدر نظر ضد و نقیض میدن ادم گیج میشه البته شاید من فقط گیج میشم ولی به نظرم مطالب نهایی جمع آوری بشه تو یه فایل بهتره. من که متوجه نشدم این سلکتوری هستش یا با سویچ عمل میکه تو مدار سلکتور ولی تو فیلمی که گذاشتین با سویچ عمل میکنه دوستان اهل علم راهنمایی بفرماید لطفا. حرف دلمو گفتی زبونم مودرآوردازبس گفتیم فایل هگز.یدونه توصفحات قبل هست هرکاری میکنم السیدی مربع میشه یکی میگه تنظیم فیوزبیت داره یکی میگه نداره آخرش یک هزینه دست ما میمونه هیچ جالب تر از اون موضوع تایپیک ای کاش
|
پنج شنبه 1 مرداد1394 - 11:09am |
|
|
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
فریدون جان به مشکل خوردم حداکثر خروجی 3 ولت هستش و ولوم صدا(p5) رو تا ته میبرم نور ال سی دی تقریبا خاموش و نوشته ها محو میشن!! اشکال از کجاست؟ دوستانی که ساختن راهنمایی کنید لطفا
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
پنج شنبه 1 مرداد1394 - 11:34am |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
stkmelodi_20 نوشته است: shakib نوشته است: این دیگه بحث مفصلیه بایدخودتون مطالعه بفرمایین اما آموزش ردیاب fpl 22هم خوبه اگه تونستی پیداکنی خوبه. ممنون شکیب جان خواهش میکنم
|
پنج شنبه 1 مرداد1394 - 11:52am |
|
|
stkmelodi_20
کاربر حرفه ای
|
shakib نوشته است: stkmelodi_20 نوشته است: دوستان ناراحت نشین ولی تنها کسی که هر مداری برای ساخت میزاره بصورت جامع و ساده ارائه میده مهندس حمید هستن والله آدم تو تاپیک که میاد گیج میشه باید دونه به دونه کلمات خوند هر مطلبی هم که گذاشته میشه تو یه صفحه هستش دوستان عزیز هم که ماشالله انقدر نظر ضد و نقیض میدن ادم گیج میشه البته شاید من فقط گیج میشم ولی به نظرم مطالب نهایی جمع آوری بشه تو یه فایل بهتره. من که متوجه نشدم این سلکتوری هستش یا با سویچ عمل میکه تو مدار سلکتور ولی تو فیلمی که گذاشتین با سویچ عمل میکنه دوستان اهل علم راهنمایی بفرماید لطفا. حرف دلمو گفتی زبونم مودرآوردازبس گفتیم فایل هگز.یدونه توصفحات قبل هست هرکاری میکنم السیدی مربع میشه یکی میگه تنظیم فیوزبیت داره یکی میگه نداره آخرش یک هزینه دست ما میمونه هیچ جالب تر از اون موضوع تایپیک ای کاش
|
پنج شنبه 1 مرداد1394 - 12:26pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
هر روز یه مدار جدید آخرش ما نفهمیدیم کدومو بسازیم ای کاش فقط یه مدار اصلاح شده باشه اونو بسازیم...
|
پنج شنبه 1 مرداد1394 - 1:18pm |
|
|
|