ناصر نوشته است:
دوستان دقت کنند که از پشت فیبر یک مقاومت 10 کیلو به پایه 9 و 10 آیسی اتمگا16 بزنند تا آیسی هنگ نکند پایه 9 پایه ریست میکروکنترلر اتمگا 16 هست
واما شکل موج خروجی این ردیاب دو نوع هست یکی سینوسی و شکل موج اصلی شکل موجی هست که حاصل ترکیب دو موج مربعی با سینوسی هست در سته که مدار یک موج میفرسته ولی در واقع ترکیب دو موج رو میفرسته که شکل موج سینوسی + مربعی هست
من حوصله ندارم برم انجمن حمید باهاش سر وکله بزنم ولی از قول من بهش بگید وقتی نمیتونه فرق بین شکل موج ترکیبی (مربعی + سینوسی که در این ردیاب بعنوان موج اصلی بکار بردم ) رو با شکل موج سوزنی یا دندان اره ای با وجود اسیلوسکوپ فوق مدرنش تشخیص بده لزومی نداره خودش رو بکشه و بزور اظهار نظر کنه مطمعنم حمید اصلا نمیتونه بفهمه نقش خازن 47pدر مدار چیه
چه برسه که بخواد بروش dds و با data table و gen بزبان اسمبلی برنامه بنویسه
فکر میکنم کار حمید و امثال حمید نیست که در مورد این مدار اظها نظر بکنند
لطفا یکی عکس این متن رو در تاپیک مربوط به این مدار در انجمن اونها آپلود کنه
1- هنگ کردن و همینطور ریست شدن میکرو در این طرح علتش قرار ندادن مقاومت پول آپ برای پایه ریست میکرو نیست! وگرنه نباید هر دو اتفاق حتی در شبیه سازی هم به وفور رخ بده. بلکه ایراد مشخصا از برنامه هست. در ضمن دانش آموز گرامی! پایه ریست میکرو رو اینطوری که شما گفتی در برابر فلوتینگ سیگنال محافظت نمیکنن! روش وصل مقاومت بسیار سادست و کافیه به دیتاشیت مراجعه کنین.
2- موج خروجی این ردیاب دو حالت بیشتر نداره. یا سینوسی هست یا مربعی که بعد از عبور از فیلتر 2.2 کیلو و 10 نانو عملا تبدیل به چیزی شبیه دندانه اره ای میشه. در حالت مربعی با وجود فیلتر ؛ شکل موج کاملا وابسته به عدد فرکانس هست. طوری که در فرکانسهای بالا کمی شبیه سینوسی میشه و در فرکانسهای پایین به شکل خیلی بد و ناموزونی تغییر حالت یافته موج مربعی هست! با وجود یک فیلتر و در واقع انتگرال گیر ثابت توقع بیش از این نمیشه داشت. هیچ حساب و کتابی هم نمیشه در موردش کرد در حالیکه وضعیت شکل موج کاملا وابسته به عدد فرکانسه و در عین حال ما عدد دقیق فرکانس رو برای ردیابی اهداف مختلف لازم داریم!!! پس اینکه این طرح مربعی و سینوسی رو همزمان میفرسته دروغی بیش نیست. یا فقط مربعی انتگرال گیری شده ارسال میشه که وضعش مشخصه و یا فقط سینوسی. هر دو کانال هم در هر دو صورت موجی عین همدیگه میفرستن. اینا دیگه طبق شبیه سازی کاملا واضحه.
3- فکر نمیکنم امر به شما مشتبه شده باشه که بنده میام مداری به این بی ارزشی و با این همه ایراد رو بسازم تا با اسکوپ بررسی کنم! مشخصا گفتم که شبیه سازی کردم و شبیه سازی هم برای بررسی اکثر مدارات ردیاب کفایت میکنه. اما جای تاسف داره کسی که این همه ادعاش میشه و میخواد طراحی صورت بده حتی یک اسکوپ معمولی نداره تا وضعیت مدارش رو بررسی کنه بلکه کمتر آبروش بره! حتی در شبیه سازی هم اگر کسی کمی وارد باشه خیلی خوب میتونه امواج رو ارزیابی کنه و بیخودی دچار خیالات نشه!
4- شرط میبیندم خود شما هم نقش خازن 47 پیکو رو نمیدونی و جایی دیدی و کپی کردی حالا میخوای علتش رو از من بپرسی! وانگهی وقتی فیلتری قوی شامل 2.2 کیلو و 10 نانو با فرکانس قطع حدود 7 کیلوهرتز میذاری توقع داری خازن 47 پیکو که عملکردش روی فرکانسهای بسیار بالاتر از این هست چه تاثیری داشته باشه؟!؟! شما فرکانس قطع فیلتر RC رو 7 کیلوهرتز گرفتی در حالی که امپدانس یا مقاومت ظاهری خازن 47 پیکو روی همین فرکانس نزدیک به 500 کیلو اهم در میاد!!! توقع دارین چه نقش اساسی ایفا کنه؟ طبق شبیه سازی هم واضحه که بود و نبود این خازن با توجه به طبقه بعدی تاثیر محسوسی روی شکل موج نداره. وگرنه اگر طبقه بعد نبود این خازن فقط میتونست اندکی لبه های دیجیتایز شده موج رو اصلاح کنه. اما با وجود اون فیلتر انتگرال گیر ؛ خازن 47 پیکو عملا بی تاثیر هست. شک داشتین خودتون حذفش کنین و تفاوت رو ببینین!
5- دوست گرامی کسی که ادعای برنامه نویسی اسمبلی میکنه دیگه با بسکام کار نمیکنه! حالا از هر سورسی هم استفاده کرده باشی که دیگه مشخصه الگوریتم این روشهای فرکانس سازی در نت ریخته و هر کسی میتونه استفادش کنه. میزان پرش فرکانسیش هم که بسادگی در شبیه سازی مشخصه و جای ادعای خاصی نداره. شما اگر توانایی خوبی در این زمینه ها داشتی اول از همه باید اینو در طراحی رابط کاربری مختص مدار خودت نشون میدادی نه اینکه با این همه ایراد و اشکال مرتب مدار حین کار هنگ و ریست کنه و دلیلش رو هم بعد این مدت طولانی نتونی کشف کنی!!! نه به اون همه ادعا و نه به این اشکالات مضحک و پیش پا افتاده. واقعا یک مهندس طراح وقتی کار و طرحش رو ارائه میکنه همه میفهمن چکارست وگرنه به حرف و ادعا هر کسی میتونه هر چیزی بگه.