اقا رستم شما درست میگید.والا من هم هنوز نتونستم ردیاب انجمن رو خریداری کنم.بنده خیلی به اقا حمید عزیز اطمینان و اعتماد دارم.تا به حال ایشون رو ندیده ام و نمیشناسم ولی چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
واقعا ایشون دنیای علم و دانش اند .درک و فهم بالایی دارند.البته دوستان دیگه ای هم هستند که واقعا از اقا حمید کم نمیارن .نمیخوام اسم ببرم ولی همه ما گواه این موضوع هستیم. این انجمن واقعا محفل گرم همه نوع ادم طالب علم و دانش شده و همه ما مدیون زحمات اساتید و مدیران این انجمنیم.واقعا حیفه که بعضیها ندونسته و یا از روی عمد و غرض چوب لا چرخ بچه ها میکنند و همه رو ناراحت میکنند و حتی در میانه کار موجب دلسردی عزیزان میشن.حیفه واقعا ....
اقا رستم و اقا فریدون عزیز امیدوارم همیشه پیگیر و پایدار باشین .حضورتان موجب دلگرمی ماست.هنوز همه ابتدای راهیم و نیاز به کمک شما اساتید داریم.ایشالله دوستان همکاری کنند تا مدار جدید هم واسه دوستان گذاشته بشه.بنده هم در خدمت دوستان هستم .
اقا رستم امروز با اتصال یه سیم ترانس به پراپی که داخل زمین گذاشتم و اتصال سیم دیگه ترانس به یک انتن تلسکوپی ایستاده شاهد این بودم که انتنها بدون اینکه با سیم به مدار وصل بشن باز هم روی طلا ضربدر شدند. چند باری جواب گرفتم.ولی تستهای کامل تر رو فردا انجام میدم و نتیجه رو اعلام میکنم.
ممنون