انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 4:38am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
jaber68 نوشته است:
خبر خوب \:d/ \:d/ \:d/
امروز مدار رو تست کردم.همچین چیزی ندیده بودم.بیش از ده ها مدار ردیاب و سیگنال ژنراتور رو ساختم ولی جواب درستی نگرفتم ازشون.مدار اقای قاسمی رو هم قبلا با امپلی فایر تست کردم ولی بی فایده بود.امروز چندین بار داداشم 2 تا گوشواره طلا رو قایم کرد.بدون اینکه جاش رو بدونم پیداشون کردم.داداشم دهانش باز مونده بود.اصلا باورش نمیشد .خودم هم متعجب شده بودم.اصلا باورم نمیشد که به راحتی اونم تو حیاط خونه بتونم پیداشون کنم.
دست مریزاد.از اولشم باورت داشتم.اگه بتونم یه دوربین خوب گیر بیارم حتما فیلم میگیرم بهتون نشون میدم که چه گلی کاشتین.دهان اون کسایی که بیخودی حرفهاتون رو نقض میکردن رو حتما میبندم.
دوستان حتما حتما مدار رو بسازید که جواب خوبی میده.فقط چند تا نکته رو عرض کنم تا جواب خوبی بگیرید....
1_از فیبر فایبر استفاده کنید
2_مقاومتها رو حتما درصد انتخاب کنید و خازنها رو هم طبق گفته اقا فریدون انتخاب کنید.البته بنده خازن 70 نانو رو نداشتم به جاش یه خازن 220 نانو و 68 نانو و 2.7 نانو رو موازی بستم که فکر نکنم موردی پیش بیاد.ولی فردا درستش میکنم.
3_از روغن لحیم استفاده نکنید و در پایان پشت فیبر رو با تینر و مسواک شستوشو بدین تا الودگیها رفع بشه و در کل کیفیت بالاتر بره.همچنین قطعات حدالمکان به برد چسبیده تر باشنوجامپرها نیز قطع نباشند و جا نمونن.
4_بدنه وولوم ها رو به منفی مدار متصل کنید تا نویزی در کار نباشه.
5_کابل خروجی رو از جنس 2 مغزی شیلد دار انتخاب کنید و قسمت شیلد رو به منفی اتصال دهید .اینکار از ورود امواج مزاحم اطراف و نویز به انتنها جلو گیری میکنهو نتیجه بهتر میشه.
در کل این موارد مسایل پیش پا افتاده ای هستن که همه شما ازش اطلاع دارید ودر این موارد استادید ولی اگه دقت لازم رو بکار نبرید سر یه مسیله کوچک مدارتون ایراد پیدا میکنه و شما رو دلسرد میکنه پس بهتره که از همون ابتدا با دقت کار رو انجام بدیم تا درصد خطا و ایراد کمتر و صفر بشه.
ودر اخر اساتید گرانقدر یه سوال ازتون دارم:
میشه مثل دستگاههای شرکت دیپ فایندر کاری کنیم که انتنها رو بدون اتصال هیچ کابلی تو دستمون بگیریم.اون دستگاهها یه انتن تلسکوپی رو جنراتورشون دارن که هوایی فرکانس و امواج رو به دسته ها میرسونن.اینکار اگه بشه خیلی عالی میشه.ولی فکر کنم اگه ما بخواهیم اینکار رو انجام بدیم انگار با دسته خالی داریم ردیابی میکنیم.بازم گفتم بگم شاید راهی برای انجامش باشه. :)
ممنون از همه دوستان و اقا فریدون و اقا رستم عزیز :-BD

باسلام
جابرعزیز،اگه ممکنه لطفا بگید که شما کدوم مدارو ساختید و از چه نوع ترانس و آمپلی استفاده کردید؟
ممنون

شنبه 4 مهر1394 - 9:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تبریک میگم جابر جان انشالا به موفقیت برسی
اگه برات مقدوره چنتا عکس از انتن بزار

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

شنبه 4 مهر1394 - 9:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
جابر عزیز خوشحالم که نتیجه خوبی گرفتید و امیدوارم موفق باشید
در کارکرد مدار شکی نیست دوست من تست حجم و عمق زنی رو بگیرید ممنون میشم
در رابطه با انتقال امواج
منطقی نیست و از نظر من مردود است
موفق باشید

شنبه 4 مهر1394 - 7:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جابر عزیز خوشحالی شما قابل قبوله ولی فکر نکنم کسی از روی عمد موارد رو نقض میکرد متاسفانه بعضی از دوستان با یک باور غلط از ردیابی مفاهیمی را ملکه ذهن خود کردند که دست برداشتن از اونها کمی براشون مشکله و هدف رفع این اشتباهات است به شرطی که منطقی و بدون قصد و غرض برسی بشه تا انشالله دوستان بتونن مداری که تا حدی نیازشون رو برطرف کنه بسازند و دست فروشندههای به انصافی که یک باکس و یک انتن و یک ایسی 555 رو با رقمهای ملیونی به دست دوستان بی اطلاع میدن گرفته بشه
و این صحبتها در رابطه با دستگاه سایت نیست و من با 2 دلیل از دستگاه سایت حمایت میکنم و کاری به نوع کارکردش ندارم و انشالله در اولین فرصت و ارزانتر شدن دستگاه خودم هم یک دستگاه برای حمایت از سایت میخرم
1-با توجه به کاری که برای برنامه نویسی انجام شده دستگاه دارای ارزش بالایی است
2- دوستان توجه کنن که شما رایگان در این سایت فعالیت میکنید و همه ما به خاطر پیدا کردن دوستان خوب و اطلاعات خوب به مدیران سایت مدیونیم و در الویت حمایت مالی از سایته
در رابطه با دستگاه
جناب فردیون و امیر عزیز دارن زحمات زیادی میکشن که مدار جناب فردون که ترکیبی از چند مدار معروفه خدمتتون ارائه میشه ولی مدار اصلی که داره روش کار میشه به هیچ عنوان بدون اجازه مدیریت سایت و طراح ان منتشر نخواهد شد
بنابراین با همین مدار تستهاتون رو شروع کنید و از اقا فریدون عزیز تقاضا میکنم مدار جدید را که واقعا خوب شده با صلاح خودشون بزارن
امیدوارم نتایج دیگر دوستان رو هم بشنویم تا بتونیم موارد احتمالی رو برطرف کنیم
موفق و پیروز باشید

شنبه 4 مهر1394 - 7:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال

pouya83 نوشته است:
jaber68 نوشته است:
[size=150][b] خبر خوب \:d/ \:d/ \:d/
باسلام
جابرعزیز،اگه ممکنه لطفا بگید که شما کدوم مدارو ساختید و از چه نوع ترانس و آمپلی استفاده کردید؟
ممنون

سلام دوستان.
شرمنده که دیر جواب میدم.بنده بعد از اومدن از سر کار به خونه مشغول تست زنی و عیبیابی و کشف راههای جدید برای این کار میشم.هر چند به نتایج قابل قبولی نرسیدم ولی بازم سعی خودم رو میکنم و دست از کار نمیکشم.خلاصه الان در خدمت شما دوستان هستم.
بنده مدارم رو که همین مدار رستم 2 هستش رو ساختم.ترانسم هم فریتهای داخل لامپ کم مصرف (فکر کنم 40 وات بود)رو باز کردم.البته باید فریتهای E شکل پایه وسط مساوی داشته باشند.و چون تو هر لامپ یه فریت پایه مساوی وجود داره پس نیاز به 2 تا لامپ کم مصرف داریم.نمیدونم درست مطلب رو رسوندم یا نه.در کل باید چوکهای 2 عدد لامپ کم مصرف رو باز کنیم و بعد فریتهاش رو در بیاریم و 2 تاش که پایه های مساوی داره رو برداریم.همین
البته من این چوک رو خیلی وقت پیشها ساخته بودم و از تعداد دور هاش خبر نداشتم.ولی شوک بالایی داره و من ازش راضی ام.

[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]

آخرین بار توسط jaber68 در شنبه 4 مهر1394 - 8:26pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 4 مهر1394 - 8:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

reza.1286 نوشته است:

ممنون دوست خوبم.اینم عکس

download/file.php?id=33588&mode=view

شنبه 4 مهر1394 - 8:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اقا رستم شما درست میگید.والا من هم هنوز نتونستم ردیاب انجمن رو خریداری کنم.بنده خیلی به اقا حمید عزیز اطمینان و اعتماد دارم.تا به حال ایشون رو ندیده ام و نمیشناسم ولی چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است. :ymapplause:
واقعا ایشون دنیای علم و دانش اند .درک و فهم بالایی دارند.البته دوستان دیگه ای هم هستند که واقعا از اقا حمید کم نمیارن .نمیخوام اسم ببرم ولی همه ما گواه این موضوع هستیم. این انجمن واقعا محفل گرم همه نوع ادم طالب علم و دانش شده و همه ما مدیون زحمات اساتید و مدیران این انجمنیم.واقعا حیفه که بعضیها ندونسته و یا از روی عمد و غرض چوب لا چرخ بچه ها میکنند و همه رو ناراحت میکنند و حتی در میانه کار موجب دلسردی عزیزان میشن.حیفه واقعا ....
اقا رستم و اقا فریدون عزیز امیدوارم همیشه پیگیر و پایدار باشین .حضورتان موجب دلگرمی ماست.هنوز همه ابتدای راهیم و نیاز به کمک شما اساتید داریم.ایشالله دوستان همکاری کنند تا مدار جدید هم واسه دوستان گذاشته بشه.بنده هم در خدمت دوستان هستم . :ymhug:

اقا رستم امروز با اتصال یه سیم ترانس به پراپی که داخل زمین گذاشتم و اتصال سیم دیگه ترانس به یک انتن تلسکوپی ایستاده شاهد این بودم که انتنها بدون اینکه با سیم به مدار وصل بشن باز هم روی طلا ضربدر شدند. چند باری جواب گرفتم.ولی تستهای کامل تر رو فردا انجام میدم و نتیجه رو اعلام میکنم.

ممنون :-BD :-BD :-BD :-BD

شنبه 4 مهر1394 - 8:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

jaber68 نوشته است:
reza.1286 نوشته است:

ممنون دوست خوبم.اینم عکس

http://www.felezjoo.com/download/file.p ... &mode=view

ممنون ولی عکس باز نمیشه!!

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

شنبه 4 مهر1394 - 9:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

jaber68 نوشته است:
pouya83 نوشته است:
jaber68 نوشته است:
[size=150][b] خبر خوب \:d/ \:d/ \:d/
باسلام
ممنون

سلام دوستان.
شرمنده که دیر جواب میدم.بنده بعد از اومدن از سر کار به خونه مشغول تست زنی و عیبیابی و کشف راههای جدید برای این کار میشم.هر چند به نتایج قابل قبولی نرسیدم ولی بازم سعی خودم رو میکنم و دست از کار نمیکشم.خلاصه الان در خدمت شما دوستان هستم.
بنده مدارم رو که همین مدار رستم 2 هستش رو ساختم.ترانسم هم فریتهای داخل لامپ کم مصرف (فکر کنم 40 وات بود)رو باز کردم.البته باید فریتهای E شکل پایه وسط مساوی داشته باشند.و چون تو هر لامپ یه فریت پایه مساوی وجود داره پس نیاز به 2 تا لامپ کم مصرف داریم.نمیدونم درست مطلب رو رسوندم یا نه.در کل باید چوکهای 2 عدد لامپ کم مصرف رو باز کنیم و بعد فریتهاش رو در بیاریم و 2 تاش که پایه های مساوی داره رو برداریم.همین
البته من این چوک رو خیلی وقت پیشها ساخته بودم و از تعداد دور هاش خبر نداشتم.ولی شوک بالایی داره و من ازش راضی ام.

سلام دوست من میشه باتصویر توضیح بدید

شنبه 4 مهر1394 - 11:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جابر عزیز ممنون از زحماتتون
در رابطه با روشی که فرمودید من اطلاعاتی ندارم و در موردش فکری نکردم شما و دیگر دوستان دقیقتر برسی کنید منهم تستی میگیرم تا اگر صحت داشت دنبال روابط معقولش باشیم

شنبه 4 مهر1394 - 11:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 17 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure