حمید نوشته است:
مطلب شما در مورد ایسی TL071 در پست قبلی کاملا واضح بود! قضاوت با دیگران.
بهرحال همین بحثها قدر و ارزش افراد رو مشخص میکنه. این تاپیک هم هیچ مشکلی نداره که بخواد حذف بشه! مدار در حد خودش خوبه. مشکل کسانی هستن که مقاصد خاصی رو دنبال میکنن. شما اگر واقعا قصدتون خیر بود مدارات بیشمار خیلی بهتر از این توی نت وجود داشت میتونستین این همه پست و فایل و فیلم رو در خصوص اونها بذارین! نه اینکه ما رو 20 سال به عقب برگردونین!!! پس یا نمیفهمید یا عمدا این کارها رو میکنین. روی سخن من هم با شماست و هم امثال شما. لطفا دیگه هم به این مناقشه مضحک ادامه ندین وگرنه از انجمن اخراج میشین. تاپیک ساخت مدار باید جای کار فنی باشه نه تبلیغات و اینجور بحثهای بیمورد. هر کسی هم مدار رو ساخت و مشکلی داشت شما مسئول هستین و باید پاسخگو باشین!
سلام به همه
بنده عرض نمودم خیلی از مدارات پالسی و نه همشون
بنده هم مدار ویرایش شده مربوط به سال 2014 را قرار دادم و اصلا اشتباه نمودم و کوچیک همه و شما هم هستم و بهتره اینه که با دید بهتری به همدیگه نگاه کنیم و سریعا به هم واکنش نشان ندهیم و منتظر نباشیم که از گفته های هم ایراد بگیریم
این مدار هم توسط خیلی ها از خیلی کشورهای مختلف دیگر ساخته شده
بنده هم مدار آنالوگ قرار دادم نه دیجیتال که ادعا کنم که به روزترین مدار فلزیاب را قرار دادم
پس شما لطفا بحث را ادامه ندهید و هر کاری که لزوم می دانید با این تایپیک انجام دهید
بنده هم وقت و حوصله این را ندارم که مسئول مونتاژ هر کسی باشم