انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 3:15pm

پاسخ به موضوع  [ 1202 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 121  بعدی
 فلزیاب حرفه ای Pi Polones Honduras 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
حمید نوشته است:
مطلب شما در مورد ایسی TL071 در پست قبلی کاملا واضح بود! قضاوت با دیگران.
بهرحال همین بحثها قدر و ارزش افراد رو مشخص میکنه. این تاپیک هم هیچ مشکلی نداره که بخواد حذف بشه! مدار در حد خودش خوبه. مشکل کسانی هستن که مقاصد خاصی رو دنبال میکنن. شما اگر واقعا قصدتون خیر بود مدارات بیشمار خیلی بهتر از این توی نت وجود داشت میتونستین این همه پست و فایل و فیلم رو در خصوص اونها بذارین! نه اینکه ما رو 20 سال به عقب برگردونین!!! پس یا نمیفهمید یا عمدا این کارها رو میکنین. روی سخن من هم با شماست و هم امثال شما. لطفا دیگه هم به این مناقشه مضحک ادامه ندین وگرنه از انجمن اخراج میشین. تاپیک ساخت مدار باید جای کار فنی باشه نه تبلیغات و اینجور بحثهای بیمورد. هر کسی هم مدار رو ساخت و مشکلی داشت شما مسئول هستین و باید پاسخگو باشین!

سلام به همه
بنده عرض نمودم خیلی از مدارات پالسی و نه همشون
بنده هم مدار ویرایش شده مربوط به سال 2014 را قرار دادم و اصلا اشتباه نمودم و کوچیک همه و شما هم هستم و بهتره اینه که با دید بهتری به همدیگه نگاه کنیم و سریعا به هم واکنش نشان ندهیم و منتظر نباشیم که از گفته های هم ایراد بگیریم
این مدار هم توسط خیلی ها از خیلی کشورهای مختلف دیگر ساخته شده
بنده هم مدار آنالوگ قرار دادم نه دیجیتال که ادعا کنم که به روزترین مدار فلزیاب را قرار دادم
پس شما لطفا بحث را ادامه ندهید و هر کاری که لزوم می دانید با این تایپیک انجام دهید
بنده هم وقت و حوصله این را ندارم که مسئول مونتاژ هر کسی باشم

سه شنبه 28 مهر1394 - 7:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

این مدار واقعا مدار خوبی هست البته دوستان اگه صلاح بدونند من روی مدار کار کنم و تغییرات حرفه ای روی مدار بدم تا هم تیون اتوماتیک کنم و هم صداش رو دیجیتال کنم مثل صدای مدارmdl و همچنین بالانس اتوماتیک روی مدار بزارم تا از چند دقیقه خودش رو با خاک منطقه بالانس کنه و همچنین مدار تفکیک با السیدی روی مدار اضافه کنم
فایل هگز رو هم دمو در اختیار دوستان بزارم
البته اگه مهندس حمید مخالف نباشند :ymapplause:
یک روش دیگه هم میتونم روی مدار بزارم که قدرتعمق زنی رو دوبرابر کنه
که شاهکار بشه B-)

چون از دوستان یاد گرفته ام وظیفه خودم میدونم که یاد بدم هرچند اندک باشد

سه شنبه 28 مهر1394 - 7:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آمیتیست نوشته است:
این مدار واقعا مدار خوبی هست البته دوستان اگه صلاح بدونند من روی مدار کار کنم و تغییرات حرفه ای روی مدار بدم تا هم تیون اتوماتیک کنم و هم صداش رو دیجیتال کنم مثل صدای مدارmdl و همچنین بالانس اتوماتیک روی مدار بزارم تا از چند دقیقه خودش رو با خاک منطقه بالانس کنه و همچنین مدار تفکیک با السیدی روی مدار اضافه کنم

سلام به همه
از اول تایپیک هم بنده از هرگونه ابتکار و نوآوری استقبال کردم
البته هرگونه تغییری که بالانس خوب این دستگاه را تضعیف نکند \M/

سه شنبه 28 مهر1394 - 7:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

orginal نوشته است:
آمیتیست نوشته است:

سلام به همه

دوست عزیز
تا بحال چندین نمونه مختلف از سند بانکس کار کرده ام
کلی مدار رو تغییر میدم که حالش رو ببرین از مدار حرفه ای هم حرفه ای تر :D

سه شنبه 28 مهر1394 - 7:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
مطلب شما در مورد ایسی TL071 در پست قبلی کاملا واضح بود! قضاوت با دیگران.
بهرحال همین بحثها قدر و ارزش افراد رو مشخص میکنه. این تاپیک هم هیچ مشکلی نداره که بخواد حذف بشه! مدار در حد خودش خوبه. مشکل کسانی هستن که مقاصد خاصی رو دنبال میکنن. شما اگر واقعا قصدتون خیر بود مدارات بیشمار خیلی بهتر از این توی نت وجود داشت میتونستین این همه پست و فایل و فیلم رو در خصوص اونها بذارین! نه اینکه ما رو 20 سال به عقب برگردونین!!! پس یا نمیفهمید یا عمدا این کارها رو میکنین. روی سخن من هم با شماست و هم امثال شما. لطفا دیگه هم به این مناقشه مضحک ادامه ندین وگرنه از انجمن اخراج میشین. تاپیک ساخت مدار باید جای کار فنی باشه نه تبلیغات و اینجور بحثهای بیمورد. هر کسی هم مدار رو ساخت و مشکلی داشت شما مسئول هستین و باید پاسخگو باشین!

حرف های شما درست ولی بنده بخواهم هر مداری را معرفی کنم اول باید خودم هم آن را بسازم که امکان کار روی هر مداری را فعلا ندارم شما هم اگر مدار خوبی سراغ دارید به بنده معرفی بنمائید بنده هم قول می دهم در نت بگردم و اطلاعاتش را بدون هیچ چشم داشتی و هیچگونه انتظاری در اختیار شما و دیگر دوستان قرار بدهم و استارت کار را بزنم و بقیه اش هم با کمک همه کامل کنیم :-BD

سه شنبه 28 مهر1394 - 8:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آمیتیس جان لطفا اگه این لطف رو انجام بدید که همه دوستان دعاگوی شما میشن اما اگه حمل بر بد برداشت نشه و لغب فروشنده برای چندمین بار به من نسبت داده نشه کلمه دمو رو حذف کنید

من به شخصه عاشق به تمام معنای فلزجو شدم اما یه ایراد کوچولو داره که اگه استاد حمید روش کار کنه من حاظرم با محدودیت ده تا هم از این دستگاه استفاده کنم و اون ایراد کوچیک بررسی حساس بودن شدیدش به املاح هست
البته شرمند ه ام که این رو گفتم چون اگه ابراز این موارد مباشه پروژه برای رسیدن به نتیجه نهایی به موفقیت اصلی نمیرسه

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

سه شنبه 28 مهر1394 - 8:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آمیتیست نوشته است:
orginal نوشته است:
آمیتیست نوشته است:

سلام به همه

دوست عزیز
تا بحال چندین نمونه مختلف از سند بانکس کار کرده ام
کلی مدار رو تغییر میدم که حالش رو ببرین از مدار حرفه ای هم حرفه ای تر :D

سلام به همه
دوست عزیز بدون هیچگونه توضیحی بنده به شخصه به توانایی و تجربه ی شما ایمان دارم
خیلی دیگه از دوستان هم تجارب ارزنده ای با این مدار دارند که اگر رو کنند عالی میشه
این تایپیک هم مال همه دوستان هستش و فقط متعلق به بنده نیست و خود طراح هم در عنوانش هدفش از طراحی مدار فلزیاب جمع کردن تمام افراد خانواده در روز های تعطیل برای شکار و بدست آوردن خاطرات از دست رفته ی گذشته اعلان داشته و بیشتر طراحانی که طرحی داده اند برای زدن پوز بقیه و تخریب دیگران بوده و یا به نوعی زیاد کردن فروش مدل اصلی از روی نمایش مدل دمو بوده است و یا سالها از مرگ طراحشان یا حتی بسته شدن شرکت تولیدی اش می گذشته و دوستانی که طرح رایگان را در اختیار دوستان ارائه داشتند بسیار اندک بودند که خدا انشاالله به همشون خیر بدهد \M/

سه شنبه 28 مهر1394 - 8:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

آرش جان
دوست قدیمی نمیتونم فایل هگز اصلی روبدم چون به مهندس کرمی قول داده ام زیاد نرم تو نخ mdl :D بنوعی ترکیب مدارmdlبا سند بانکس رو میخوام عمومی کنم که دنیایساخت مدارت دستساز فلزیابی رو بترکونه :D :ymdevil:

آخرین بار توسط آمیتیست در سه شنبه 28 مهر1394 - 8:18pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

سه شنبه 28 مهر1394 - 8:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال

آمیتیست نوشته است:
یک روش دیگه هم میتونم روی مدار بزارم که قدرتعمق زنی رو دوبرابر کنه
که شاهکار بشه B-)

موافقم دوست خوبم بنده همکاری میکنم امیدوارم موفق باشید

سه شنبه 28 مهر1394 - 8:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hafez نوشته است:
آمیتیس جان لطفا اگه این لطف رو انجام بدید که همه دوستان دعاگوی شما میشن اما اگه حمل بر بد برداشت نشه و لغب فروشنده برای چندمین بار به من نسبت داده نشه کلمه دمو رو حذف کنید

من به شخصه عاشق به تمام معنای فلزجو شدم اما یه ایراد کوچولو داره که اگه استاد حمید روش کار کنه من حاظرم با محدودیت ده تا هم از این دستگاه استفاده کنم و اون ایراد کوچیک بررسی حساس بودن شدیدش به املاح هست
البته شرمند ه ام که این رو گفتم چون اگه ابراز این موارد مباشه پروژه برای رسیدن به نتیجه نهایی به موفقیت اصلی نمیرسه

سلام به همه
دوستان لطفا فقط در مورد این طرح صحبت کنند و در مورد طرح های دیگر خواهشا صحبت و مقایسه نکنند چون این کار فقط و فقط به سوء تفاهم می انجامد و بنده هم که کتک خوردنم ملسه :-J

سه شنبه 28 مهر1394 - 8:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1202 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 121  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , mymetal و 305 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure