ممنون کوروش جان شما به من لطف داری. بنده جز تک پارویی روی این قایق شکسته چیزی دستم نیست!
بهرحال عرض کردم من در گذشته خیلی مدارات فلزیاب میساختم و برای همین این مداراتی که میبینم بر حسب تجربه حدس میزنم که نتیجش چی ممکنه باشه و چیز متفاوتی نیست. اما این یکی بنظر من بین مدارات ساده به نسبت متفاوته و اگر وقت داشتم روش کار میکردم که متاسفانه اصلا این وقت رو ندارم! شاید توی فرصتی در اینده روش کار کنم.
سامی جان این ویدئو ها رو من قبلا دیده بودم ولی بنظر من این شخص اصلا مدار رو درست نساخته و حتی ذکر کرده که از سیم 0.22 استفاده کرده که یک اشتباه محض هست! ولی اون ویدئویی که من گذاشتم با توجه به اینکه از سیم ضخیم تر ولی بصورت لوپ معمولی استفاده کرده نتیجه خیلی جالبی داره و اگر دقت کنین فیلم کمی هم در جهت افقی فشردگی داره اما میشه حدس زد که سکه رو داره از 30 سانتی میزنه که نتیجه بدی به لحاظ قدرتش نیست و قطعا هم کمی قابل افزایش هست!
بهرحال این مدار شاید از نظر قدرت با بی آر ان مقایسه بشه اما از نظر تکنیک کار و قطعات استفاده شده اصلا قابل مقایسه نیست. بخصوص قسمت تفکیک و حتی فیلتر املاح که میدونم طراح سعی کرده تا حدی اونو پیاده کنه اما بطور کامل نتونسته. ولی خب تلاشش قابل تقدیر بوده. ضمنا نباید فراموش کرد مدار توسط یک فرد روسی که تجربه قبلی در این کار داشته طراحی شده و همه ما میدونیم فلزیاب های روسی بد نیستن! امیدوارم همینطورم باشه.