انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 8:07pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

کوروش جان اگر دقت کنین مدار حتی یک خازن هم نداره که توی قسمت پالس یا گیرنده بخواد روی موج کاری صورت بده! این هم از نکات بارز این مدار هست که خازنها فقط نقش نویزگیری دارن و به صورت دکوپلاژ گذاشته شدن. پس فقط میمونه مساله مقاومتها! البته شما میتونین از مقاومتهای 5 درصد هم استفاده کنین ولی اولا این کار بنظر من حیفه! در ثانی بعضی مقادیر مقاومتها تا جاییکه من دیدم فقط توی رنج 1 درصد وجود دارن. بعیده 5 درصدشون گیر بیاد.

چهارشنبه 8 مرداد1392 - 12:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون حمید عزیز

پس یه لطفی کن اون رنجایی که 1% وجود داره رو بفرمایین تا کاملا مشخص بشه

باز هم تشکر

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

چهارشنبه 8 مرداد1392 - 12:13am
مدیر کل
مدیر کل

البته من عرض کردم 1 درصد همه این مقاومتها هست ولی 5 درصدشون شاید نباشه! در واقع رنج مقاومتهای 1 درصد خیلی کامل تره.
خب مقاومتهای 20 اهم و 200 اهم و 300 اهم و 3 کیلو رو من یادم نمیاد 5 درصدشو دیده باشه! البته مقاومت 26 رو حتما مولتی ترن 5 کیلو بگیرین که ولتاژ دقیق رو بتونین روی ال سی دی داشته باشین.
بجای 20 اهم میشه دو تا 10 اهم سری کرد و بجای 200 اهم دو تا 100 اهم و بجای 300 هم دو تا 150 اهم!

چهارشنبه 8 مرداد1392 - 12:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون از پاسخ سریع شما

چهارشنبه 8 مرداد1392 - 12:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان اگه آخرین صحبت جناب مهندس حمید رو در تایپیک clon pi2 خوب تجزیه و تحلیل کنید میبینین که خود حمید عزیز نظرش روی چنس هستش. اگه این سایت رو یه

کشتی فرض کنیم ،حمید عزیز ناخدای کشتی محسوب میشن.پس صحبتهای ایشان رو جدی بگیرین وبجای اینکه وقت گرانبهای خودتون رو هدر بدین بیاین روی همین

فلزیاب وقت بزارین

بنده همه شما رو درک میکنم و میدونم که چه وضعیتی ممکنه داشته باشین و صحبتهای کاربر آرش عزیز در تایپیک 12 رگلاتوره رو خوندم . میبینین که وضعیت همه ما

ارژانسی هستش و شاید کمی بهم شباهت داشته باشه- ولی با توکل به خدا و راهنمایی های باارزش جناب مهندس حمید چنس رو بسازید و به امید خدا نتیجه بگیرین

کمی بیشتر روی صحبتهام فکر کنین و احساسی تصمیم نگیرین - بنده کوچیک همه دوستان هستم و قصد اینو ندارم کسی رو نصیحت کنم

اگه بخوایم نتیجه گرا باشیم فقط چنس نتیجه مطلوب بهمون میده اون هم بخاطر دیجیتال بودن و تفکیک دار بودنش

پنج شنبه 10 مرداد1392 - 6:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان لینک دوتا فیلم رو براتون میذارم که جالبه ببینید. برای من تفکیک زیر 2 متر مهم بود که ....

http://www.youtube.com/watch?v=YansCP4OG3s

http://www.youtube.com/watch?v=0qhxWWa9SVQ

پنج شنبه 10 مرداد1392 - 10:00pm
YIM
مدیر کل
مدیر کل

ممنون کوروش جان شما به من لطف داری. بنده جز تک پارویی روی این قایق شکسته چیزی دستم نیست! :D
بهرحال عرض کردم من در گذشته خیلی مدارات فلزیاب میساختم و برای همین این مداراتی که میبینم بر حسب تجربه حدس میزنم که نتیجش چی ممکنه باشه و چیز متفاوتی نیست. اما این یکی بنظر من بین مدارات ساده به نسبت متفاوته و اگر وقت داشتم روش کار میکردم که متاسفانه اصلا این وقت رو ندارم! شاید توی فرصتی در اینده روش کار کنم.

سامی جان این ویدئو ها رو من قبلا دیده بودم ولی بنظر من این شخص اصلا مدار رو درست نساخته و حتی ذکر کرده که از سیم 0.22 استفاده کرده که یک اشتباه محض هست! ولی اون ویدئویی که من گذاشتم با توجه به اینکه از سیم ضخیم تر ولی بصورت لوپ معمولی استفاده کرده نتیجه خیلی جالبی داره و اگر دقت کنین فیلم کمی هم در جهت افقی فشردگی داره اما میشه حدس زد که سکه رو داره از 30 سانتی میزنه که نتیجه بدی به لحاظ قدرتش نیست و قطعا هم کمی قابل افزایش هست!
بهرحال این مدار شاید از نظر قدرت با بی آر ان مقایسه بشه اما از نظر تکنیک کار و قطعات استفاده شده اصلا قابل مقایسه نیست. بخصوص قسمت تفکیک و حتی فیلتر املاح که میدونم طراح سعی کرده تا حدی اونو پیاده کنه اما بطور کامل نتونسته. ولی خب تلاشش قابل تقدیر بوده. ضمنا نباید فراموش کرد مدار توسط یک فرد روسی که تجربه قبلی در این کار داشته طراحی شده و همه ما میدونیم فلزیاب های روسی بد نیستن! امیدوارم همینطورم باشه.

جمعه 11 مرداد1392 - 3:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید جان بنده حقابق رو گفتم .... همین

حمید جان چیزی که حالت فان داره واسم اینکه تا یه مداره جدیدی داخل انجمن میزارن همه منتظرن تاناخدای ما یعنی شما ،تشیف بیارین و نظرتون رو بدین

ااین حرکت چه چیزی رو میرسونه؟؟؟؟یعنی حرف های ناخدای ما اهمیت داره

اما بعد اینکه نظرتون رو میفرماین هیچ تاثیری در عملکرد یه سریا نداره!!!!!اجازه بدین مثالی بزنم..وقتی مدار 12 رگلاتوره در انجمن قرار گرفت طبق معمول همه منتظر

نظرشمابودن ...شما فرمودین 12 رگلاتور هیچ کمکی به ما نخواهد کرد اما باز هم ساختن.. تقریبا باز همون مدار هیچ کمکی نکرد آخرش با یه تفاوت زیادی با نمونه اولیه

نتیجه ای نچندان جالب داد-حکایت ما مثل کسی که وارد باغی شده پراز میوه های رنگارنگ و از تک تک درختا میخواد میوه ای بچینه اونم با سرعت بسیار....!!!!!!!!

بازهم تاکید میکنم برای رسیدن به هدف باید صحبتهای ناخدا رو جدی گرفت و صادقانه در کنار هم کار کرد ولاغیر

جمعه 11 مرداد1392 - 10:32am
مدیر سایت
مدیر سایت

kooroshxfx نوشته است:
حمید جان بنده حقابق رو گفتم .... همین

حمید جان چیزی که حالت فان داره واسم اینکه تا یه مداره جدیدی داخل انجمن میزارن همه منتظرن تاناخدای ما یعنی شما ،تشیف بیارین و نظرتون رو بدین

ااین حرکت چه چیزی رو میرسونه؟؟؟؟یعنی حرف های ناخدای ما اهمیت داره

اما بعد اینکه نظرتون رو میفرماین هیچ تاثیری در عملکرد یه سریا نداره!!!!!اجازه بدین مثالی بزنم..وقتی مدار 12 رگلاتوره در انجمن قرار گرفت طبق معمول همه منتظر

نظرشمابودن ...شما فرمودین 12 رگلاتور هیچ کمکی به ما نخواهد کرد اما باز هم ساختن.. تقریبا باز همون مدار هیچ کمکی نکرد آخرش با یه تفاوت زیادی با نمونه اولیه

نتیجه ای نچندان جالب داد-حکایت ما مثل کسی که وارد باغی شده پراز میوه های رنگارنگ و از تک تک درختا میخواد میوه ای بچینه اونم با سرعت بسیار....!!!!!!!!

بازهم تاکید میکنم برای رسیدن به هدف باید صحبتهای ناخدا رو جدی گرفت و صادقانه در کنار هم کار کرد ولاغیر

عزیز دل ، خوب این ناخدای ما یه کلمه تاکیدی نگفته تا حالا ، بادبانها رو باز کنیم یا نه ، به کدوم سمت بریم :D ، من تا الان دوتا مدار این انجمن رو ساختم ، ولی چیزی که مد نظر تمام دوستان هست ، اینها نبودن ، اقا حمید میگه چینس خوبه ولی یه مقداری از brn قوی تره ، خوب بعضی دوستان هم برای خودشون دارن کار میکنن و هیچ همکاری ندارن ، بعضی هم اطلاعات دارن میان و میرن ، خوب یه مدار معرفی کنید ما هم شروع کنیم بساخت ، متاسفانه اقا حمید هم سرشون شلوغه ، برای ردیاب جدید ، ولی بازم میدونم که ایشون در کمک کردن به دیگران نظیر نداره ، اقا حمید کلیه دوستان احتیاج به یه نقطه زن حداقل به عمق 3 متر دارای ثبات خوب ، تفکیک هم نداشت ،فعلا مهم نیست ، شما چی رو پیشنهاد میکنن ، ما گوش بفرمانیم

جمعه 11 مرداد1392 - 12:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
آرتین جان اگه گفته های دوست خوبمون آقای کرمی درست باشه که قطعا هم درسته من پیشنهاد میکنم فقط روی مدار 12 رگولاتور و چنس کاربشه که گویا بهترینها هستند حالا دوست و عزیزمون آقای مقدسی هم قول دادن که در ساخت 12 رگولاتور بهمون کمک کنن چون ایشون مدار شرکتیشو دارن و خیلی بهمون کمک میشه کرد حالا نظر دوستان چی باشه
یاحق

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

جمعه 11 مرداد1392 - 1:49pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , SABIN1352 و 399 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure