انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 4 اردیبهشت1404 - 8:49am

پاسخ به موضوع  [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1587 , 1588 , 1589 , 1590 , 1591 , 1592 , 1593 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

عرض ادب خدمت مهندس حمید. مهندس من یه لوپ 60 عنکبوتی پیچیدم با سیم 1 افشان خراسان، اهمش 0.9 شد و دستگاه اونو با دیلی 18 شناسایی میکنه. اعداد سه گانه هم به ترتیب 755 - 640 - 255 با آی سی فلزی البته در محیط خانه و با وجود آهنهای اطراف. میتر منفی هم گاهی میندازه که حتما به خاطر وجود فلزات اطرافه. یه تست معمولی هم گرفتم با تنظیمات پیش فرض و سنس 17 که فیبر مسی 15 در 20 رو توی 130 سانت سنس کامل و سینی استیل 40 سانت رو در 200 سانتی سنس کامل داشتم. ممنون میشم که نظرتونو بگید مهندس

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

شنبه 12 دی1394 - 10:25pm
مدیر سایت
مدیر سایت

evilman نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید به خاطر تمام زحمات و راهنمایی هایی که میکنید ازتون ممنونم @};- @};- مهندس امروز از بازار یه IRF 840 خردیم در مورد اصل یا تقلبی بودنش ممنون میشم راهنمایی کنید

سلاو
دوست عزیز بنده از یک نمونه از 840 استفاده کردم که نتیجه خوبی داشت و اینطور توی ذهنم هست که دوستان دیگه حتی مهندس حمید هم از همون نوع راضی بودن.
شکل ظاهریش هم به اینصورت هست که قسمتهای فلزی بسیار براق هست و شمام اگر کاور رو بر میداشتید بهتر میشد از لحاظ ظاهری حداقل مقایسه کرد ولی در کل فکر نمیکنم مشکلی در استفاده از این ماسفت داشته باشید
موفق باشید

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

شنبه 12 دی1394 - 10:29pm
مدیر سایت
مدیر سایت

r_khan66 نوشته است:
عرض ادب خدمت مهندس حمید. مهندس من یه لوپ 60 عنکبوتی پیچیدم با سیم 1 افشان خراسان، اهمش 0.9 شد و دستگاه اونو با دیلی 18 شناسایی میکنه. اعداد سه گانه هم به ترتیب 755 - 640 - 255 با آی سی فلزی البته در محیط خانه و با وجود آهنهای اطراف. میتر منفی هم گاهی میندازه که حتما به خاطر وجود فلزات اطرافه. یه تست معمولی هم گرفتم با تنظیمات پیش فرض و سنس 17 که فیبر مسی 15 در 20 رو توی 130 سانت سنس کامل و سینی استیل 40 سانت رو در 200 سانتی سنس کامل داشتم. ممنون میشم که نظرتونو بگید مهندس

سلام
نتایج شما برای تست در منزل خوب و امیدوار کننده هست و البته بارها گفته شده که توی منزل نهایتا میشه با لوپ 30 سانتی تست گرفت.
برای میتر منفی شرایط کانکتور و کابل رو در نظر بگیرید و سعی کنید بعد از اتصال کابل به کانکتورها و لوپ محل اتصال رو با چسب قطره ای محکم کنید که از تکانهای احتمالی جلوگیری کنید و این خودش در کاهش میتر منفی و افزایش ثبات موثره.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

شنبه 12 دی1394 - 10:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

کوهیار نوشته است:
r_khan66 نوشته است:

سلام
نتایج شما برای تست در منزل خوب و امیدوار کننده هست و البته بارها گفته شده که توی منزل نهایتا میشه با لوپ 30 سانتی تست گرفت.
برای میتر منفی شرایط کانکتور و کابل رو در نظر بگیرید و سعی کنید بعد از اتصال کابل به کانکتورها و لوپ محل اتصال رو با چسب قطره ای محکم کنید که از تکانهای احتمالی جلوگیری کنید و این خودش در کاهش میتر منفی و افزایش ثبات موثره.

ممنون از راهنماییت کوهیار عزیز. بله حتما باید این کارو انجام بدم. برای کابل رابط لوپ از کابل میکروفون max استفاده کردم و فقط مغذی ها رو به دو نقطه لوپ و مدار وصل کردم اما به نظرم تکان خوردنش باعث میتر منفی میشه

شنبه 12 دی1394 - 10:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

r_khan66 نوشته است:

ببخشید دوست عزیز اون آیسی LF357J که تو عکس مدارتون بود جواب نداد که از فلزیش استفاده کردید؟؟

شنبه 12 دی1394 - 10:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

امیر حداد نوشته است:
r_khan66 نوشته است:

ببخشید دوست عزیز اون آیسی LF357J که تو عکس مدارتون بود جواب نداد که از فلزیش استفاده کردید؟؟

دوست من اونو هنوز امتحان نکردم. فلزیشو که گذاشتم اعدادم به نظر خوب بود منم دیگه سرامیکیو امتحان نکردم :D

شنبه 12 دی1394 - 10:58pm
مدیر کل
مدیر کل

bluesea نوشته است:
با سلام وتشکر بابت راهنماییتون
مهندس من سیم 1 میل گرفتم و 18 دور پیچیدم وبه اندازه ی 2 دورهم اضافی گذاشتم که اگه نیاز باشه اضافه کنم(چون سیم قبلی که شما فرمودین 18 دور بپیچ 0.75 بود و گفتم شاید سیم 1 میل تعداد دورش فرق بکنه)
الان اهم لوپ با همون 2 دور اضافی که گذاشتم(یعنی20 دور) 4 اهم هست
میخواستم بدونم اون 2 دور رو با توجه به این مقدار4 اهم که الان داره "از لوپ کم کنم؟و اصلا این مقدار اهمی مناسبه؟
با تشکر

خواهش میکنم.
با سیم 1 میل نهایتا 1 دور باید از چیزی که قبلا عرض کردم بیشتر بپیچین ولی زیاد اهمیتی نداره. مقاومت 4 اهم برای هیچ کدوم از این سیمها درست نیست و حتما اشتباه میکنین! بارها توضیح دادیم چرا هر متراژ خاص از از سیمی مشخص نمیتونه مقاومت متفاوت از محاسبه داشته باشه! لذا احتمالا اهم متر شما مشکل داره یا صفرش رو درست بدست نیاوردین. دو سر پراب های اهم متر رو به هم بزنین متوجه میشین. در هر صورت سیم 1 میل برای لوپ 60 مناسب هست. دقت کنین در خصوص ضخامت منظور ما مغزی سیم هست! طبیعتا روکش سیم در مقاومت نقشی نداره.

شنبه 12 دی1394 - 11:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: چوار پارچه ی کوردستان
حمید نوشته است:
مشکل پروگرام کردن اغلب در بخش فیوز بیتها پیش میاد که مشخصا با پروگرامر TNM مشکلات زیادی گزارش شده. در خصوص روال تنظیم کنتراست باید با همون یک بار فشار دادن OK کار انجام بشه! وگرنه یا فیوز بیتها درست تنظیم نشدن یا کلید شما اشکال داره و درست عمل نمیکنه.
در خصوص ولتاژ باطری دو مساله وجود داره که من متوجه نشدم کدومش هست! یکی اینکه ولتاژ روی ال سی دی مدام تغییر کنه که اگر در حد بیش از 0.1 ولت باشه اصلا عادی نیست. علاوه بر اون مقاومتها و جامپر ؛ خازن 18 رو هم چک کنین. احتمال هم داره باطری شما ایرادی داشته باشه. مساله دوم این هست که ولتاژ نوسان نداره ولی خطا داره! این هم ذکر شده که علتش چی میتونه باشه. علاوه بر اون دیود 5819 هم تاثیرگذار هست. البته باید مطمئن بشین ولتمتر شما درست عمل میکنه. در ضمن در نظر داشته باشین بخصوص وقتی باطری قدرت کافی نداشته باشه وقتی مدار رو روشن میکنین ولتاژ باطری کمی پایین میاد که اون هم عادیه. اما اگر در همون لحظه ولتاژ دو سر باطری رو با ولتمتر بگیرین باید تقریبا همون عددی باشه که روی ال سی دی نشون داده میشه.

مهندس فیوز بیت ها رو با eXtreme Burner تنظیم کردم کامل هم پروگرام شد
کلید ها رو هم تست کردم مشکلی نداشتن
جالب اینجاس فقط واسه تنظیم کنتراست اینجوریه ، دیگه توی منو کاملا درست عمل میکنه :D

باطری مشکلی نداره ، بله مهندس همون لحظه اندازه میگیرم ولتاژ باتری با ولتاژ روی LCD یکی نیست

یکشنبه 12 دی1394 - 12:21am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: IRANN
سلام حمیدخان بنده محمد 37ساله اهل کاشانم یک اپراتور راستی ازشما زیاد تعریف شنیده ام حالا تاواقیعت رانبینم باورنمیکنم یک فلزیاب فقط عمق 4متر تفکیک دار وثبات بالا ایا میتوانید معرفی کنید که خودشما ساخته باشین که دوستانم بسازند راستی غیر این دستگاه های انجمن واگرنه دراین سایت را تخته کنید تا جوانان بروند دنبال کار وتلاش بدرود

یکشنبه 13 دی1394 - 11:40am
YIM

حمید نوشته است:
bluesea نوشته است:
مهندس من سیم 1 میل گرفتم و 18 دور پیچیدم وبه اندازه ی 2 دورهم اضافی گذاشتم که اگه نیاز باشه اضافه کنم(چون سیم قبلی که شما فرمودین 18 دور بپیچ 0.75 بود و گفتم شاید سیم 1 میل تعداد دورش فرق بکنه)
الان اهم لوپ با همون 2 دور اضافی که گذاشتم(یعنی20 دور) 4 اهم هست
میخواستم بدونم اون 2 دور رو با توجه به این مقدار4 اهم که الان داره "از لوپ کم کنم؟و اصلا این مقدار اهمی مناسبه؟
با تشکر

خواهش میکنم.
با سیم 1 میل نهایتا 1 دور باید از چیزی که قبلا عرض کردم بیشتر بپیچین ولی زیاد اهمیتی نداره. مقاومت 4 اهم برای هیچ کدوم از این سیمها درست نیست و حتما اشتباه میکنین! بارها توضیح دادیم چرا هر متراژ خاص از از سیمی مشخص نمیتونه مقاومت متفاوت از محاسبه داشته باشه! لذا احتمالا اهم متر شما مشکل داره یا صفرش رو درست بدست نیاوردین. دو سر پراب های اهم متر رو به هم بزنین متوجه میشین. در هر صورت سیم 1 میل برای لوپ 60 مناسب هست. دقت کنین در خصوص ضخامت منظور ما مغزی سیم هست! طبیعتا روکش سیم در مقاومت نقشی نداره.

حق با شمابود مشکل از مولتی متر بود که اعداد رو اشتباه نشون میداد که با تعویض باتریش حل شد
جسارتا یه سوال دیگه:
فرمودین برای شیلد کردن لوپ از زرورق نازک که یک سمتش عایق باشه هم میشه استفاده کرد
میخواستم بدونم سمت عایقشو باید به سمت بیرون بزارم؟یعنی قسمت رسانا روی خود کویل بمونه؟و بعد قسمت رسانا رو به شیلد وصل کنم؟

یکشنبه 13 دی1394 - 11:50am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27801 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1587 , 1588 , 1589 , 1590 , 1591 , 1592 , 1593 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: پیمان شکوری و 49 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure